Prins Harry haalt bakzeil in smaadzaak tegen Mail on Sunday en moet tabloid ruim 50.000 euro betalen

De Britse prins Harry is veroordeeld tot een schadevergoeding van 48.000 pond (zo’n 56.000 euro) aan de Britse tabloid Mail on Sunday. De prins verloor een smaadzaak die hij tegen de krant had aangespannen en moet de kosten die de krant maakte voor het proces vergoeden. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Australië roept burgers op Libanon om oorlogsdreiging- “Iraanse hoogste leider geeft bevel om Israël rechtstreeks aan te vallen”

De Iraanse hoogste leider Ali Khamenei heeft het bevel gegeven om Israël rechtstreeks aan te vallen. Dat meldt de ‘New York Times’ op basis van drie anonieme bronnen. De ayatollah gaf de opdracht naar verluidt tijdens een spoedvergadering, kort nadat bekend raakte dat Hamas-leider Ismail Haniyeh om het leven gekomen was. Hoe krachtig die vergeldingsactie moet worden, is niet duidelijk.Volg

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Israëlische drone viseert rijdende wagen: twee Hezbollah-leden gedood

Bij een Israëlische droneaanval op Libanon zijn twee Hezbollah-leden gedood. Dat meldt het Libanese nieuwsagentschap NNA. Het gaat om Abbas Hijazi en Abbas Salami. De drone viseerde vorige nacht hun rijdende wagen nabij het dorp Meiss Ej Jabal, aan de grens met Israël. Een motor naderde het voertuig en werd ook aangevallen. Lees hier de ontwikkelingen van de afgelopen dagen

Lees meer »

Patrick selecteert 200 foto’s voor nieuw historisch boek: “Uniek tijdsdocument”

Kortrijkzaan Patrick Holderbeke lanceert zijn tweede fotoboek ‘40 jaar persfotografie in de regio Kortrijk’: een uniek tijdsdocument van 40 jaar politieke, culturele, economische historiek en fait divers van Kortrijk en omstreken in 200 persfoto’s. De opbrengst gaat naar studentenfonds LISA.
The post Patrick selecteert 200 foto’s voor nieuw historisch boek: “Uniek tijdsdocument” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Na één sms nam uitbater van populaire strandbar beslissing waardoor vermist meisje (11) teruggevonden werd

Aan het strand van Knokke-Heist was het woensdagavond alle hens aan dek. Een 11-jarig meisje werd ’s avonds voor het laatst in het water gezien toen de ouders alarm sloegen toen het meisje maar niet terug kwam. De hulpdiensten zetten meteen een grootschalige zoekactie op poten. Het meisje werd uiteindelijk vijf kilometer verderop gevonden dankzij een noodbericht van de politie.

Lees meer »