Politie Limburg Regio Hoofdstad zet preventieadviseurs in om slachtoffers van cybercriminaliteit te helpen

Politie Limburg Regio Hoofdstad gaat vanaf februari cyberpreventieadviseurs inzetten. De vrijwilligers zullen op huisbezoek gaan bij slachtoffers van cybercriminaliteit en hen informeren over de belangrijkste vormen van online-oplichting. Zo zullen ze hopelijk niet meer in de val trappen. 

Meer krantenkoppen in België

Buurtcomité Wijk Duinenrand Middelkerke viert vijfjarig bestaan: “Activiteiten plannen die de hele buurt ten goede komen”

Het buurtcomité Wijk Duinenrand in Middelkerke viert haar vijfjarig bestaan met een subsidie van 5.000 euro van het project ‘Buurten op den Buiten’. De nieuwe wijk, gelegen aan de Jutterstraat en Kruiersstraat in Middelkerke, bevindt zich tussen de Duinenweg en de Oostendelaan, achter garage Roland en het WZC De Ril.
The post Buurtcomité Wijk Duinenrand Middelkerke viert vijfjarig bestaan:

Lees meer »

Juf Trui feestelijk uitgewuifd in De Plataan

Juf Trui Deseure nam deze week afscheid van haar leerlingen, collega’s en ouders en gaat met pensioen. In GO-basisschool De Plataan in de Mandellaan in Roeselare wordt Trui omschreven als dé juf van het eerste leerjaar.
The post Juf Trui feestelijk uitgewuifd in De Plataan appeared first on KW.be.

Lees meer »

? “Kan Evenepoel de cadans op de Galibier volgen?”

De Tour duikt vandaag voor het eerst de bergen in. In de Alpen wacht een lastige tocht met drie beklimmingen, goed voor net geen 4.000 hoogtemeters. Dé scherprechter is de mythische Col du Galibier. Voor de klassementsmannen wordt dit de eerste serieuze test. Kan Remco Evenepoel de beste klimmers volgen? Die vraag stellen ook Michel Wuyts en Stijn Vlaeminck zich

Lees meer »

Opgepast voor fraude door ‘kaartophalers’: parket van Antwerpen verwacht piek tijdens zomervakantie

Bankenfederatie Febelfin en het parket van Antwerpen waarschuwen donderdag voor fraude door zogenaamde kaartophalers. Daarbij doen criminelen zich voor als bankmedewerkers en proberen ze thuis langs te komen om de bankkaart en pincode van slachtoffers in handen te krijgen. Het parket van Antwerpen ziet momenteel al een stijging van het aantal feiten en verwacht een piek tijdens de zomervakantie.

Lees meer »

63ste Cartoonfestival van start in Knokke-Heist

Van 6 juli tot 1 september kun je in Knokke-Heist opnieuw terecht voor het Cartoonfestival. Thema van deze 63ste editie is ‘Choose life’, over de essentiële vraag hoe we ons leven vormgeven. Nieuwe hoofdlocatie van het gratis evenement is zaal Ravelingen, vlakbij het station van Heist.
The post 63ste Cartoonfestival van start in Knokke-Heist appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ostend Beach Festival is klaar voor jubileumeditie

Op het Klein Strand in Oostende is de opbouw volop bezig voor Ostend Beach Festival op 12, 13 en 14 juli. Na 15 jaar is de ploeg al goed op elkaar ingespeeld en loopt de voorbereiding gesmeerd. We blikken al even vooruit met organisatoren Jan Mortelmans en Kevin Beirens.
The post Ostend Beach Festival is klaar voor jubileumeditie appeared

Lees meer »