IN BEELD Q-Pop in Antwerpen: Pommelien Thijs wint Qmusic Award voor ‘Hit van het Jaar Erop Of Eronder’

Tijdens een daverende tweede editie van Q-Pop sleepte Pommelien Thijs zonet in een uitzinnig Sportpaleis de Qmusic Award voor Hit van het Jaar Nationaal in de wacht. De Q-luisteraars en jury verkozen ‘Erop of Eronder’ tot hun favoriete nummer van een Belgische artiest. Nadat Q-dj’s en showhosts Maarten & Dorothee de award overhandigde, feliciteerde de 102-jarige overgrootmoeder van Pommelien haar achterkleindochter met een ontroerende videoboodschap. Vervolgens zette Pommelien het Sportpaleis in vuur en vlam en bedankte ze de duizenden aanwezige muziekliefhebbers met haar hits ‘Ongewoon’, ‘Wat Een Idee’ en haar nieuwe single ‘Medeplichtig’. En natuurlijk liet ze ook haar winnende hit ‘Erop of Eronder’ live op het Sportpaleis los. En vergeet onze fotomap op de rode loper niet te checken!

Pommelien is niet de enige artiest die een felbegeerde Qmusic Award in de wacht sleepte. Zij krijgt goed gezelschap van Miley Cyrus, die voor haar monsterhit ‘Flowers’ in de bloemetjes werd gezet met een Qmusic Award voor Hit van het Jaar Internationaal. De wereldster kon jammer genoeg niet afzakken naar het Sportpaleis, maar niemand minder dan special guest Laura Tesoro trakteerde de aanwezige toeschouwers op een prachtige versie van ‘Flowers’.

Eerder op de avond bouwden muzikale sterren Craig David, Teddy Swims, CAMILLE, Gustaph, Regi, Snelle, James Blunt, Berre, Maksim, Metejoor en Aaron Blommaert een gigantisch muzikaal feest tijdens de spektakelshow van Qmusic. De favoriete artiesten van de Q-luisteraars brachten er tijdens Q-Pop live hun grootste hits. (PADI – foto’s OBI)

The post IN BEELD Q-Pop in Antwerpen: Pommelien Thijs wint Qmusic Award voor ‘Hit van het Jaar Erop Of Eronder’ is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

WECANDANCE pakt uit met inclusief strandevenement Horizon in Zeebrugge

Het strandfestival WECANDANCE in Zeebrugge pakt deze zomer uit met ‘Horizon’: een inclusief strandevenement dat niet alleen een gevoel van gemeenschap bevordert, maar tegelijkertijd twee goede doelen ondersteunt. Met exclusieve toegang tot een deel van het festivalterrein van WECANDANCE.
The post WECANDANCE pakt uit met inclusief strandevenement Horizon in Zeebrugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE. Extreemrechts Rassemblement National van jonge kandidaat-premier Jordan Bardella op kop bij eerste ronde parlementsverkiezingen: “Zal premier van alle Fransen zijn”

De eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk zijn gewonnen door het Rassemblement National (RN) van kandidaat-premier Jordan Bardella (28). De partij kreeg 33 procent van de stemmen, zo melden Franse media zondagavond. Het gaat nog wel om schattingen. De daadwerkelijke resultaten komen later vanavond binnen. Dit artikel zal voortdurend worden bijgewerkt met de laatste ontwikkelingen.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Reuzengrote vol-au-vent en Bart De Wever als special guest: zo trouwde VTM NIEUWS-anker Birgit Herteleer

Voor een keer zélf het nieuws van de dag. VTM NIEUWS-anker Birgit Herteleer (33) zei zaterdag in Antwerpen ja tegen haar grote liefde en ondernemer, Jens De Maere (34). Alle clichés gingen daarbij overboord, zo onthult de bruid enkele details: “We hebben een hele grote vol-au-vent-koek laten maken in plaats van een bruidstaart, en Bart De Wever liet ons op

Lees meer »

TERUGLEZEN GAZA. VN: Al 1,9 miljoen mensen ontheemd in Gaza – Israëlische luchtaanvallen op Khan Younis en Rafah na evacuatiebevel

Het Israëlische leger heeft maandag de evacuatie bevolen van Khan Younis en Rafah, in het zuiden van de Gazastrook. Daar werden honderdduizenden Palestijnen enkele weken geleden al gedwongen te vluchten voor gevechten, zij moeten nu opnieuw op de vlucht. Dinsdag voerde het Israëlische leger meteen meerdere luchtaanvallen uit op beide plekken. Een ziekenhuisbron in Khan Younis meldt acht doden en

Lees meer »

Radio en tv strijken weer neer aan zee: “Van Tien om te Zien tot Q Beach House en Radio2, een zomer vol muziek”

Deze zomervakantie zakt zowat iedere radiozender opnieuw af naar onze kust. Radio2, Qmusic, Play Nostalgie en JOE vatten opnieuw post met een eigen radiostudio. Ketnet, Radio 1, Studio Brussel en MNM kiezen voor een daguitstap naar West-Vlaanderen. Ook de televisie tekent opnieuw present. VTM keert voor het vierde jaar op rij terug voor opnames van ‘Tien Om Te Zien’.

Lees meer »

“Van Gerwen grootste mond van iedereen, maar nu nooit zo stil”: Van den Bergh en Huybrechts genieten na van spectaculaire derbyzege

De ‘Belgian Arrows’ hebben grote indruk gemaakt in de achtste finale van de World Cup of Darts. In de ‘Derby der Lage Landen’ hebben Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts Oranje op een afstraffing getrakteerd: 8-2! Eindelijk heeft die eerste de scalp van Michael Van Gerwen, zij het met de hulp van Huybrechts. In de kwartfinale spelen de Belgen

Lees meer »