Derde stakingsdag gaat in bij luierproducent Ontex

09:04 In Buggenhout in Oost-Vlaanderen legt ook de ochtendploeg van de luierproducent Ontex het werk neer. 

Meer krantenkoppen in België

Nieuw concept in Avelgem: kinder- en kinder-ouderyoga: “Moment van verbinding en rust”

Wawa’s Dream, een Avelgemse organisatie die vakantiekampen, verjaardagsfeestjes en workshops voor kinderen organiseert, introduceert een nieuw concept: kinderyoga en kinder-ouderyoga. Het concept is niet ingewikkeld. De kindjes krijgen speelse yogalessen, al dan niet samen met een ouder of grootouder.
The post Nieuw concept in Avelgem: kinder- en kinder-ouderyoga: “Moment van verbinding en rust” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Cafébazen willen opnieuw een fontein op ‘t Zand in Brugge: “Plein is een eentonige, defecte en onveilige vlakte”

“’t Zand in Brugge heeft een nieuwe fontein nodig. De grote, eentonige vlakte nodigt niet uit om van de binnenstad naar West-Brugge en omgekeerd te wandelen, ze gaat haar doel voorbij”, zegt Francis Vandendorpe, voorzitter van de handelskring Pluzand.
The post Cafébazen willen opnieuw een fontein op ‘t Zand in Brugge: “Plein is een eentonige, defecte en onveilige vlakte”

Lees meer »

Fietszone in de brede omgeving van de plaatselijke vrije basisschool: Fietsers baas op wijk Driekoningen

Sinds de start van het nieuwe schooljaar kunnen de leerlingen van vrije basisschool Driekoningen zich in een fietszone naar klas begeven. Het eerste deel van de zone is al enkele weken klaar. Het gaat om het stuk van de Steenveldstraat tussen de Aartrijkestraat en de Aardenhuttestraat, plus een deeltje van de Zeeweg.
The post Fietszone in de brede omgeving

Lees meer »

Container met afval in lichterlaaie in containerpark van Houthulst: “Kwaad opzet niet uitgesloten”

In het containerpark van Houthulst is maandagavond brand uitgebroken. Het ging om een uitslaande brand in de container waar het afval van de gemeentelijke vuilnisbakken wordt opgeslagen. “We weten nog niets over de oorzaak, maar kunnen kwaad opzet niet uitsluiten”, zegt burgemeester Jeroen Vandromme.
The post Container met afval in lichterlaaie in containerpark van Houthulst: “Kwaad opzet niet uitgesloten”

Lees meer »

“Haar buste diende als portefeuille”: koppel veroordeeld voor gesjoemel met wisseltruc in Okay-winkels

Een Roemeens koppel riskeerde 12 tot 15 maanden celstraf voor de diefstal van 1.130 euro in verschillende winkels van warenhuisketen Okay. Maar de rechter was milder. Ze sloegen hun slag telkens door gebruik te maken van een wisseltruc.
The post “Haar buste diende als portefeuille”: koppel veroordeeld voor gesjoemel met wisseltruc in Okay-winkels appeared first on KW.be.

Lees meer »

Duinsenioren zetten hun eeuwelingen in de bloemetjes

De Duinsenioren huldigden twee leden die een zeer respectabele verjaardag vierden: Willy Golle werd 100 en Madeleine De Klerck mocht zelfs 103 kaarsjes uitblazen.
The post Duinsenioren zetten hun eeuwelingen in de bloemetjes appeared first on KW.be.

Lees meer »

Domien op de valreep met éénmanslijst SVD naar verkiezingen

Opvallende nieuwkomer bij de verkiezingen in Oostende is Samen voor Democratie (SVD). Het gaat om een éénmanslijst. “We hebben over Oostendse thema’s wel degelijk duidelijke standpunten”, zegt Domien Ballegeer (30).
The post Domien op de valreep met éénmanslijst SVD naar verkiezingen appeared first on KW.be.

Lees meer »