Brussels Airlines-vliegtuig al enkele dagen gestrand in Ivoorkust na schade door botsing

Een beschadigde Airbus A330 van Brussels Airlines staat al enkele dagen aan de grond in het West-Afrikaanse Ivoorkust. Aangezien de herstellingswerken nog even kunnen duren, zoekt de luchtvaartmaatschappij in de tussentijd naar oplossingen die het vluchtschema zo min mogelijk verstoren. Annulaties zijn evenwel mogelijk, meldt Brussels Airlines maandag. 

Meer krantenkoppen in België

Overgangsraad van bestuur Standard bekend, CEO Pierre Locht blijft aan boord “tot het verkoopproces van de club is afgerond”

Met een officieel communiqué heeft Standard de overgangsraad van bestuur bekendgemaakt. Daarin zetelen CEO Pierre Locht – die voorlopig aanblijft -, financieel directeur Giacomo Agneli en David Shaw van A-Cap – een grote investeerder van 777 die de controle over verschillende beleggingsprojecten heeft overgenomen. 777 Partners zetelt niet langer in de raad van bestuur van de Rouches.

Lees meer »

53-jarige fietser komt om bij aanrijding

In Kontich is vrijdagavond een 53-jarige man om het leven gekomen toen hij op de fiets in aanrijding kwam met een wagen. Dat bevestigt de lokale politiezone Hekla. De 24-jarige bestuurder van de wagen bleef ongedeerd.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Barbara Sarafian (56) waakt over haar geluk. “Nog eens schijteverliefd worden? Dat ga ik niet meer doen”

Voor ‘Kotmadam Sarafian’ woonde Barbara Sarafian (56) onder één dak met zeven studenten. Confronterend? Niet zozeer. “Dankzij hen keek ik terug naar mezelf als twintigjarige.” Hoe ouder de actrice wordt, in haar hart en hoofd blijft ze eeuwig jong. Zelfs wanneer de menopauze, het moederschap en de liefde haar op de proef stellen. “The boutique of love is not closed,

Lees meer »

SIGOe-fuif in de Klokkenputten voor het goede doel: Voor tieners én volwassenen

De Ouderraad van SIGO Eernegem organiseert op zaterdag 21 september de tweede editie van de populaire SIGOe-fuif in de Klokkenputten van Eernegem, na het succes van de eerste editie twee jaar geleden. Het evenement belooft wederom een fantastische avond te worden met een gevarieerd programma voor zowel tieners als volwassenen.
The post SIGOe-fuif in de Klokkenputten voor het goede

Lees meer »

Berno en Christa vieren gouden huwelijksjubileum

Op 4 januari 1974 stapten Berno Devriendt en Christa Vandenbulcke uit de Roeselarestraat in Rollegem-Kapelle in het huwelijksbootje. Het gouden echtpaar werd op zondag 8 september gehuldigd door het gemeentebestuur van Ledegem.
The post Berno en Christa vieren gouden huwelijksjubileum appeared first on KW.be.

Lees meer »

Het water op met acht “stevige jongens” van 60.000 ton: “Het transport van de elementen voor de Scheldetunnel is complex, het afzinken nog veel complexer”

In Zeebrugge zijn de werken aan de acht tunnelelementen van de nieuwe Scheldetunnel afgerond. Deze “stevige jongens”, elk 60.000 ton zwaar en 160 meter lang, worden nu klaargemaakt om in mei over de Noordzee en de Schelde naar Antwerpen te worden versleept en vanaf juli in de rivier te worden afgezonken. “Een uiterst complexe operatie waar we al drie jaar

Lees meer »

“Laat die andere ploegen maar komen”: onze analisten vinden dat Club vertrouwen moet hebben getankt (al wordt komende match al heel belangrijk)

Het strookt op het eerste gezicht niet met de cijfers – de 0-3-nederlaag tegen Borussia Dortmund. Maar onze analisten vinden wel degelijk dat bij Club Brugge het geloof mag zijn toegenomen. “Want ze hebben gewoon een goeie partij gespeeld.” En dat geeft vertrouwen voor de resterende (thuis)wedstrijden in de Champions League. “Want als de fans hier achter hun ploeg gaan

Lees meer »