Beschadigd Brussels Airlines-vliegtuig al enkele dagen aan de grond in Ivoorkust: annulaties zijn mogelijk

Een beschadigde Airbus A330 van Brussels Airlines staat al enkele dagen aan de grond in het West-Afrikaanse Ivoorkust. Aangezien de herstellingswerken nog even kunnen duren, zoekt de luchtvaartmaatschappij in de tussentijd naar oplossingen die het vluchtschema zo min mogelijk verstoren. Annulaties zijn evenwel mogelijk, meldt Brussels Airlines maandag.

 

Meer krantenkoppen in België

Wetenschappers doen “onvoorstelbare” ontdekking diep in de kosmos: grootste straalstromen ooit waargenomen uit ‘superzwaar zwart gat’

Diep in de kosmos hebben astronomen de grootste straalstromen ooit waargenomen, afkomstig uit een ‘superzwaar zwart gat”. Ze zijn liefst 140 keer groter dan onze Melkweg en dat slaat wetenschappers met verstomming, want ze dachten dat zoiets fysisch onmogelijk was? Tot nu, dus. Wat hebben ze precies ontdekt? Hoe hebben ze dat gedaan? En wat maakt dit nu zo uitzonderlijk?

Lees meer »

Man met wapen bij golfbaan van Trump heeft niet geschoten

De verdachte die zondag werd opgepakt in het onderzoek naar de vermoedelijke mislukte moordaanslag op Donald Trump heeft niet geschoten. Dat heeft de waarnemend directeur van de geheime dienst (Secret Service), verantwoordelijk voor de bescherming van hoge Amerikaanse politieke figuren, Ronald Rowe, maandag gezegd.

Lees meer »

Decospan Volley Team Menen wint Supercup

Vorig weekend pakte Decospan Volley Team Menen verrassend zijn eerste prijs. Tegen Knack Roeselare werd het 1-3 (27/25, 22/25, 23/25, 18/25). Dit weekend staat de ploeg van toptalent Jasper Verhamme tegenover Volley Haasrode Leuven.
The post Decospan Volley Team Menen wint Supercup appeared first on KW.be.

Lees meer »

1.200 werkende asielzoekers betalen voor opvang

Sinds het op 1 juli voor werkende asielzoekers in een opvangcentrum verplicht is geworden om een bijdrage te betalen voor hun opvang, hebben 1.200 asielzoekers dat daadwerkelijk gedaan. Dat meldt staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor (CD&V).

Lees meer »

Chiro reist door de tijd op kamp in Limburg

De Pittemse Chiro ’t Kartouchke ging deze zomer op kamp naar jeugdverblijf Sloerodoe in Bocholt. Net zoals elk jaar was er ook dit maal een kampthema en dat was dit jaar ‘Tijdreizen’. De meeste spelletjes en activiteiten van het kamp stonden dan ook in het teken van dit thema. Sommige afdelingen reisden door de tijd
The post Chiro reist

Lees meer »

Opnieuw verschillende ontploffingen gehoord in Beiroet

Libanon ontwaakt met een zware kater nadat dinsdag tot liefst 2.800 mensen gewond raakten en twaalf doden vielen verspreid in heel het land. Plots ontploften massaal en gelijktijdig duizenden Hezbollah-biepers. De machtige Libanese militie gebruikt die toestellen, waarmee je iemand een bericht of signaal kan sturen, al zeker sinds begin dit jaar op grote schaal. Volgens CNN en ‘The New

Lees meer »