Saar opent winkel met bruidskleding

Sinds kort is er in de Otegemstraat een nieuwe winkel. Saar Poublon (29) opende er een winkel in bruids- en suitekleding onder de naam Atelier Poublon.

Saar is al van kindsbeen af met mode en kleding bezig. “Na het secundair onderwijs volgde ik nog twee jaar de richting moderealisatie. Daarna kwam ik in een prestigieus modehuis terecht waar ik mij kon vervolmaken en alle kneepjes van het vak leerde.”

Op maat maken

Omdat ze vaak de vraag kreeg of het mogelijk was om iets volledig op maat te maken en omdat het al een tijdje kriebelde om een eigen stijl te creëren, rijpte bij haar het idee om een eigen zaak te beginnen. “Zo is Atelier Poublon ontstaan, nu ook met een eigen winkel”, vertelt ze met enige trots. Dat Saar die winkel in Zwevegem opende, is niet toevallig. “Ik woon al heel mijn leven in Zwevegem, het leek me dus niet meer dan normaal om de winkel hier te vestigen.”

Saar heeft een handgemaakte collectie waarvan alle stukken kunnen gecombineerd worden, zowel qua snit als stof. Maar dat is slechts een deel van het aanbod van Atelier Poublon. “Wie zelf een beeld van haar trouwjurk heeft of zelfs al een ontwerp heeft gemaakt, kan zeker bij mij terecht voor de realisatie. We bespreken de diverse mogelijkheden en kijken welke stoffen er het best zouden passen, zodat alles haalbaar blijft. Ook vrouwen die al een trouwjurk hebben, maar die nog op maat moet aangepast worden, zijn hier zeker welkom”, vertelt ze.

Naast bruids- en suitekleding verkoopt Saar ook feest- en hedendaagse juwelen. “Wie daar interesse in heeft, kan gewoon even naar de winkel komen. Voor het bespreken van maatwerk werk ik altijd op afspraak.” (GJZ)

The post Saar opent winkel met bruidskleding is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Ruth Beeckmans niet akkoord met werkplanning van ‘Sneeuwwitje’-collega Manu Van Acker: “Ik schrijf een briefje dat je niet moet gaan”

Vanaf vandaag kan je in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne naar de sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’ gaan kijken. Meer dan 25 jaar na de eerste voorstelling steekt Studio 100 deze klassieker in een nieuw jasje. Reporter Jarne was erbij op de grote première en kon spreken met de hoofdcast. Bekijk het in deze nieuwe Showbits.

Lees meer »

Ex-Red Flame geeft eerste interview na bekendmaking anorexia: “Ik vlucht van het idee dat ik kan overlijden”

“Een tegenspeler zei dat ik er ziek uitzag. Mijn kleren zakten af. Vanaf dan werd het enkel erger.” Heel Vlaanderen leeft mee met voormalige Red Flame Tine Schryvers (31) die vanochtend heeft bekendgemaakt dat ze al acht jaar met een eetstoornis worstelt. Nu geeft ze voor het eerst een openhartig interview waarin ze dieper ingaat op haar ziekte, én de

Lees meer »

Lieva (55) moest net als slachtoffer van Nick Bril met prothesen leren stappen na ongeval: “Het is echt niet gemakkelijk, het lijkt wel steltlopen”

Een half jaar nadat Nick Bril met zijn terreinwagen over hem reed en hij zijn twee benen verloor, mag Joe Claridge (37) het ziekenhuis verlaten. Hij gaat rechtstreeks naar het befaamde revalidatiecentrum in Pellenberg. Om er te leren stappen op beenprothesen. Lieva Vervoort (55) moest zes jaar geleden hetzelfde doen en heeft goeie raad voor Joe: “Zorg dat je er

Lees meer »

LG en Ferm Pittem belonen hun mantelzorgers

Naar aanleiding van de Dag van de Mantelzorg zetten de besturen van Ferm en Landelijke Gilde van Egem hun leden, die zelf de zorg voor een familielid of vriend op zich genomen hebben, in de bloemetjes.
The post LG en Ferm Pittem belonen hun mantelzorgers appeared first on KW.be.

Lees meer »

“We worden steeds meer belaagd”: topman van Douane wil betere beveiliging na tweede inbraak in loods op Brucargo

De administrateur-generaal van de Douane, Kristian Vanderwaeren, zegt dat de Douane steeds vaker een doelwit wordt van criminele bendes. Hij reageert daarmee op de inbraak in een Douane-depot in Brucargo. Dieven gingen daar aan de haal met kilo’s in beslag genomen drugs. Dat de Douane niet de eigenaar is van de meeste depots omschrijft de administrateur-generaal als een ‘zwakke plek’.

Lees meer »

Voorpost: heel Vlaams, Heel-Nederlands en heel bereid tot actie

Een groep aanhangers van de extreemrechtse groepering Voorpost is zondagmiddag binnengedrongen in het nieuwe opvangcentrum Apollo in Zutendaal. De militanten klommen op het dak en staken er vuurpijlen af. Ze gebruikten een rookbom en rolden antimigratiespandoeken uit. Op Voorpost kan het Vlaams Belang al bijna 50 jaar rekenen. Om te plakken, om te betogen en om asielcentra te bestormen.

Lees meer »

‘Pan Adientje’ siert voortaan ‘Oksel van Adinkerke’

Patrick Steen (63) uit Leke legde in zijn atelier de laatste hand aan een indrukwekkend kunstwerk dat hij Pan Adientje heeft genoemd. Dat wordt geplaatst op de splitsing van de Burgweg en de Noordhoekstraat, ook wel bekend als oksel van Adinkerke.
The post ‘Pan Adientje’ siert voortaan ‘Oksel van Adinkerke’ appeared first on KW.be.

Lees meer »