Premier Alexander De Croo en Belgische aspirant-astronaut Raphaël Liégeois bezoeken Nasa in Houston

Premier Alexander De Croo (Open Vld) heeft zaterdag in de VS, samen met Belgische aspirant-astronaut Raphaël Liégeois, een bezoek gebracht aan het Nasa Johnson Space Center in Houston. Liégeois wordt naar verwachting de derde Belg die vanaf 2026 de ruimte in gaat.

 

Meer krantenkoppen in België

#iedereenwestvlaming

Wat als ’terug naar het werk’ hetzelfde zou zijn als een eerste schooldag…
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vriendje van verongelukte Athena (18) in beroep tóch mee veroordeeld: “Hij mocht met opgefokte bromfiets niet op fietspad rijden”

Ruim twee jaar geleden kwam Athena Spencer (18) in Oostende om het leven onder de wielen van een vrachtwagen. Ze zat achteraan de opgefokte bromfiets van haar vriendje A.P. (21), die het afdraaiende voertuig niet meer kon ontwijken. Volgens de politierechter was alleen de trucker aansprakelijk, maar in beroep werd ook het vriendje mee veroordeeld. “Een meer evenwichtige uitspraak”, zegt

Lees meer »

Het geheime plan om prins Harry weer naar het Verenigd Koninkrijk te laten terugkeren: “Opnieuw een bescheiden rol opnemen in de koninklijke familie”

Britse vrienden van prins Harry hebben verrassende berichtjes ontvangen vanuit Californië, waar de hertog van Sussex nu al vier jaar lang woont. Er moet nog veel water door de zee vloeien en werk worden verzet, maar zijn vrienden hopen stiekem op een terugkeer van de hertog van Sussex naar het Verenigd Koninkrijk.

Lees meer »

Volle lijst voor Trots Op Torhout: “We trekken met een frisse wind naar de verkiezingen”

De nieuwe, onafhankelijke partij Trots Op Torhout trekt met een volledige lijst naar de gemeenteraadsverkiezingen. De resterende vier plaatsen zijn ingevuld door Axelle Vandenberghe (24), Els Rogiers (48), Jürgen Naeyaert (42) en Linda Sabbe (55). Laatstgenoemde is de uitbaatster van café Au Pavillon.
The post Volle lijst voor Trots Op Torhout: “We trekken met een frisse wind naar de

Lees meer »

Lore en Raf zijn straks ‘Pauselijke dienaars’ in Koning Boudewijnstadion: “Zijn mijter aannemen zou tof zijn”

Once in a lifetime. Zo mag je het wel noemen wat Heulenaars Lore Warlop en Raf Delombaerde op zondag 29 september zullen beleven. Zij werden geselecteerd om in het Koning Boudewijnstadion op het podium te staan naast paus Franciscus als misdienaars bij de eucharistieviering. Met 14 zijn ze in totaal, twee per bisdom. Lore en Raf vertegenwoordigen dus het bisdom

Lees meer »