Opnieuw lange politieachtervolging op Vlaamse snelwegen: vluchtend Frans voertuig klemgereden in Deinze

Voor de tweede keer in twee dagen heeft de federale politie een lange achtervolging moeten inzetten op een vluchtend voertuig. Deze keer begon de achtervolging in Antwerpen, om te eindigen in Deinze. Twee verdachten zijn opgepakt.

 

Meer krantenkoppen in België

Brandweer haalt gecrasht sportvliegtuigje weg, buurtbewoners geschrokken: “Ik zag het neerstorten”

In de omgeving van de Heidestraat in Hasselt is de brandweer Zuid-West Limburg aanwezig op de plek waar gisteren een vliegtuigje neerstortte. Daarbij liet een inzittende het leven, de piloot moest met zware verwondingen naar het ziekenhuis. De nabestaanden van het slachtoffer bezochten zaterdag de plaats van het ongeval. Vanmiddag werken de hulpdiensten verder aan de berging van het wrak.

Lees meer »

Charles De Ketelaere kan verschil niet meer maken in late invalbeurt: Rode Duivels uitgeschakeld op EK voetbal

De Rode Duivels zijn uitgeschakeld in de achtste finales op het EK voetbal in Duitsland. In de Merkur Spiel-Arena in Düsseldorf verloren de Belgen bij de laatste zestien met het kleinste verschil van Frankrijk: 0-1.
The post Charles De Ketelaere kan verschil niet meer maken in late invalbeurt: Rode Duivels uitgeschakeld op EK voetbal appeared first on KW.be.

Lees meer »

Marktkramer die 600 euro aanrekende voor vier zakjes fruit reageert: “We verkopen dan ook producten van topkwaliteit”

Bezoekers van de Klingse Kalseibraderij hebben zich serieus verslikt toen ze de rekening kregen voor hun aankopen bij een fruitkraam. De klanten werden er naar eigen zeggen verplicht om contactloos te betalen, om vervolgens vast te stellen dat er bedragen tot meer dan 600 euro van hun rekening verdwenen. De marktkramer in kwestie ontkent dat hij mensen oplicht: “Af en

Lees meer »

Ward Vergote (Visie) geschorst als burgemeester van Moorslede

Ward Vergote, burgemeester van Moorslede, is geschorst voor de resterende duur van de huidige gemeentelijke bestuursperiode, zo besloot Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Gwendolyn Rutten, gebaseerd op een hoorzitting, het tuchtverslag van de gouverneur en een eerder vonnis van de rechtbank van eerste aanleg in december 2023. “Ward Vergote heeft als burgemeester een bewezen tuchtfeit gepleegd door privébelangen te vermengen

Lees meer »

Sabine Sagaert wordt de nieuwe CEO van Ardo

De Ardooise producent van diepvriesgroenten en -fruit Ardo heeft een nieuwe CEO: Sabine Sagaert. Dat heeft het bedrijf donderdag bekendgemaakt.
The post Sabine Sagaert wordt de nieuwe CEO van Ardo appeared first on KW.be.

Lees meer »

De Leraarskamer van Knack zoekt West-Vlaamse stemmen

Over ons onderwijs lijkt iedereen tegenwoordig een mening te hebben. Knack peilde het voorbije schooljaar in ‘De Leraarskamer’ naar wat leerkrachten zélf denken over het lerarentekort, de nieuwe minimumdoelen of centrale toetsen. Dat doet ons zusterblad straks opnieuw, maar nu gaat in élke provincie een panel leerkrachten met elkaar in gesprek.
The post De Leraarskamer van Knack zoekt West-Vlaamse

Lees meer »

Eerbetoon aan Prince in Silt, met kern van de New Power Generation

Op dinsdag 9 juli kan je in de Middelkerkse evenementzaal Silt met ‘Celebrating Prince’ een unieke concertavond beleven. In de rangen van ‘Celebrating Prince’ vinden we de kern van de ‘New Power Generation, de legendarische begeleidingsband van Prince.
The post Eerbetoon aan Prince in Silt, met kern van de New Power Generation appeared first on KW.be.

Lees meer »