Javier Milei legt eed af als president van Argentinië: “Nieuw tijdperk voor ons land, maar eerst wordt het nog slechter”

De ultraliberale en populistische Javier Milei heeft de eed afgelegd als nieuwe president van Argentinië. In zijn eerste toespraak als president beloofde Milei “een nieuw tijdperk” voor het Zuid-Amerikaanse land, dat lijdt onder een zware economische crisis. 

Meer krantenkoppen in België

Passant vindt twee obussen in het struikgewas in Ardooie

Een natuurliefhebber vond maandag in de late namiddag twee obussen in het struikgewas in de Kasteelstraat in Ardooie. De man reageerde alert en verwittigde onmiddellijk de hulpdiensten.
The post Passant vindt twee obussen in het struikgewas in Ardooie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tijdritspecialiste Maes: “Uit de hand gelopen hobby”

Nadat ze in maart in het Nederlandse Almere een individuele tijdrit won, was Marie Maes (23) tijdens het weekeinde van 17 en 18 augustus twee keer succesvol aan het werk tegen de klok. Zowel in Zeeland als in Heusden-Zolder klokte de eliterenster de snelste tijd.
The post Tijdritspecialiste Maes: “Uit de hand gelopen hobby” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kan België maandag winnen in Lyon? “Frans verlies geeft misschien hoop, maar nu is Italië in voordeel”

Was de interland van de Rode Duivels tegen Israël zonder toeschouwers in Hongarije geen match om naar uit te kijken, dan wacht België maandagavond om 20u45 wel een echte clash. In het Groupama Stadium van Lyon tegen de Fransen. Een nieuwe kans op revanche tegen ‘Les Bleus’. Een Frankrijk dat gisteravond zowaar onderuit ging met 1-3 tegen Italië. Maar of

Lees meer »

Personeel van Audi Brussels gaat opnieuw niet aan de slag

Ook de ochtendploeg is donderdag niet aan de slag gegaan bij Audi Brussels. Dat meldt de Franse christelijke vakbond CNE. De arbeiders zijn wel aanwezig op de site, en praten er met hun collega’s en vakbondsafgevaardigden. Volgens de christelijke vakbond heeft de directie nog niet gesproken met het personeel.

Lees meer »

Filou Oostende speelt zijn twee laatste oefenwedstrijden: onvolledig team schittert in shirts met Cowboy Henk

Veel supporters genoten tijdens de fandag van de enige oefenmatch die Filou Oostende deze zomer in eigen huis baskette. Een onvolledig team blies met een stevige dertiger de Nederlandse vicekampioen Heroes Den Bosch van het terrein.
The post Filou Oostende speelt zijn twee laatste oefenwedstrijden: onvolledig team schittert in shirts met Cowboy Henk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Trump pleit onschuldig aan herziene aanklacht verkiezingsinmenging

Voormalig Amerikaans president Donald Trump heeft onschuldig gepleit in een strafzaak waarin hij wordt beschuldigd van het beïnvloeden van de vorige presidentsverkiezingen. De aanklagers pasten vorige week de aanklacht aan na een uitspraak van het Hooggerechtshof over de onschendbaarheid van Amerikaanse presidenten, schrijft Reuters.

Lees meer »