Aangename Clasico levert geen winnaar op: Anderlecht en Standard houden elkaar in evenwicht

Géén bezoekende fans van Standard, wél een punt voor de Rouches. De 2-2 was het tweede puntenverlies in eigen huis dit seizoen voor Anderlecht. Na Club Brugge kwam dus ook Standard een puntje rapen in het Lotto Park. 

Meer krantenkoppen in België

Nog veel meer trajectcontroles op komst

Het aantal trajectcontroles in Vlaanderen stijgt al jaren en er zijn er nog veel meer op komst. Dat schrijft Het Laatste Nieuws dinsdag op basis van een rondvraag bij alle lokale lijsttrekkers van de 285 Vlaamse gemeenten voor ‘De Stem van Vlaanderen’.

Lees meer »

Judoschool Asahi vindt nieuw onderkomen in Kerckstede: “Blij dat ons locatieprobleem hiermee van de baan is”

In 2017 werd onder impuls van Koen Vanden Brande een nieuwe judoschool opgericht in Gits, Asahi met name. De belangstelling was meteen heel groot waardoor al na 1 jaar moest uitgekeken worden naar een nieuwe locatie. De jongensschool langs de Roeselaarsestraat bood een helpende hand, maar na de overname door het gemeenschapsonderwijs was er ook daar plots geen plaats meer.

Lees meer »

Unizo-voorzitter Nathalie Bauwens pleit voor meer dialoog: “We willen vaker gehoord worden”

Gehoord worden. Dat staat bovenaan het verlanglijstje van Unizo Wingene-Zwevezele. “We vragen van het gemeentebestuur een effectief ondersteunend beleid via open dialoog en samenwerking”, stelt Unizo-voorzitter Nathalie Bauwens (45). Al in juni heeft Unizo een verlanglijstje ingediend, met vier kernpunten: meer dialoog, meer aandacht voor lokale economie, een kernversterkend beleid en samenwerking met zowel Unizo als de West-Vlaamse Intercommunale (WVI).<br

Lees meer »