Bryan opent Blue Rooster I. T.

Bryan Volckaert (22) opende in zijn ouderlijke woning Blue Rooster I. T. Bryan is data engineer bij Roularta en startte Blue Rooster I. T. in bijberoep op. Hij koos de ouderlijke woning in de Roeselarestraat 122 als uitvalsbasis.

“Mijn zaak bevindt zich op het gehucht ‘De Blauwe Haan’”, legt Bryan uit. “Daar haalde ik meteen de mosterd voor de naam van de zaak. Blue Rooster is Engels voor ‘blauwe haan’. Met Blue Rooster sta ik in voor de verkoop van computers. Daarnaast help ik klanten ook met het bouwen van een eigen computer. De klant kan daarbij rekenen op ondersteuning bij iedere stap in het bouwproces. Verder sta ik in voor onderhoud en reparaties aan zowel computers als laptops. Ook voor lessen rond computers en technologie kunnen mensen bij Blue Rooster terecht. Dat gaat over lessen Excel en Word tot basis computerkennis, GSM- en GPS-gebruik en specifieke programma’s. Samen met de klant wordt een lessenplan op maat opgemaakt”.

“Ik ben met Blue Rooster I. T. gestart omdat er in Oostnieuwkerke, Staden en omgeving een serieus gat in de markt is voor de reparaties van computers”, stelt Bryan. “Tot voor kort was er iemand in Oostnieuwkerke die instond voor de reparatie van computers, maar die is daarmee gestopt. Ik zag daarin een opportuniteit. Roeselare telt een aantal reparateurs, maar niet iedereen uit Groot-Staden heeft zin om met zijn kapotte computer naar Roeselare te trekken. Je kan bij mij terecht in de winkel, maar ik ga ook aan huis en dit niet alleen voor herstellingen, maar ook om les te geven. In de toekomst wil ik ook tweedehandscomputers aan de man brengen, maar daarvoor dien je eerst een voorraad op te bouwen. De prijzen voor mijn diensten staan ook duidelijk op de website vermeld”. Blue Rooster I. T. in de Roeselarestraat 122 is van maandag tot en met vrijdag open van 17 tot 20 uur en op zaterdag van 9 tot 12 uur. Op zondag is de zaak dicht. (BCH)

Meer info: https://blueroosterit.be, via de Facebookpagina, via 0468 18 47 45 en via [email protected].

The post Bryan opent Blue Rooster I. T. is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Na heisa rond Poetin in Mongolië: Russische ex-president Medvedev waarschuwt rechters Strafhof voor moordaanslag

De Russische ex-president Dmitri Medvedev (58) heeft andermaal gedaan waar hij goed in is: dreigende taal spreken. In een reactie op de commotie rond het bezoek van huidig president Vladimir Poetin (71) aan Mongolië, waarschuwt Medvedev de rechters van het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag voor een mogelijke moordaanslag. “Hun leven zal niet meer waard zijn dan dat stomme

Lees meer »

Medewerkers pakken zwerfvuil aan in Port of Antwerp-Bruges

In de havens van Antwerpen en Zeebrugge werd de aftrap gegeven voor de derde editie van de #portcleanup24. Tijdens deze jaarlijkse opruimactie gaan medewerkers van Port of Antwerp-Bruges en heel wat havenbedrijven, met afvalgrijper en vuilniszak in de aanslag, de strijd aan tegen zwerfvuil in de haven.
The post Medewerkers pakken zwerfvuil aan in Port of Antwerp-Bruges appeared first

Lees meer »

Met fanfare op kop richting kiezer: Groen Bredene stelt programma en kandidaten voor met muzikale wandeling

Groen Bredene heeft zijn campagne voor de lokale verkiezingen op hoogst originele manier afgetrapt. Onder de muzikale begeleiding van een Dixieland band trokken lijsttrekker Bruce Verburgh en zijn gevolg door de Bredense wijken. “Een leuke manier om ons programma en de kandidaten voor te stellen, toch? En zeg nu zelf, dat deur aan deur van al die partijen, daar hebben

Lees meer »

Dievenbende gevat op Ibiza die gas inzette om bewoners van luxevilla’s te bedwelmen: “Mensen voelden zich ‘s morgens groggy”

Op Ibiza zijn leden van een dievenbende opgepakt die de afgelopen jaren achter een hele reeks inbraken in luxevilla’s zat. En steeds was er een wrang en extra vies randje aan die inbraken: bewoners en gasten die ‘s morgens met een vreemd, groggy gevoel wakker worden. De politie vermoedt dat de aanvallers een soort gas inzetten om de mensen in

Lees meer »

Norva en André varen in diamanten huwelijksbootje

Naar aanleiding van hun diamanten huwelijksverjaardag werden André Vererfven (84) en Norva Peirs (82) tijdens een receptie gehuldigd door het gemeentebestuur van Zulte. Ze ontvingen naast het diploma van het koningshuis ook een bloemetje. André werd geboren in Ooike en Norva in Olsene. Ze leerden elkaar kennen in De Lustigen Boer in Wortegem-Petegem. Ze trouwden
The post Norva en

Lees meer »

LIVE PARALYMPISCHE SPELEN. Zilver! Ewoud Vromant rijdt fantastische tijdrit, maar botst opnieuw op Fransman Léauté

Ewoud Vromant (40) heeft een tweede medaille gepakt op de Paralympische Spelen. Na het zilver in de achtervolging op de piste legde hij ook in de tijdrit beslag op de tweede plaats. Opnieuw hield de Fransman Alexandre Léauté hem van het allerhoogste. De medailleteller van ons land staat inmiddels op vier. Vandaag komen er nog heel wat medaillekandidaten in actie.

Lees meer »

“Hopelijk een plaatsje in veel boekenkasten”: Spar Ieper lanceert uniek verzamelalbum met foto’s over de Kattenstad

Sinds kort kan je bij de Spar in Ieper sparen voor het unieke verzamelalbum ‘Her-Ontdek Ieper, het verhaal van Ieper in 175 illustraties’. De 175 fotostickers bieden een overzicht van de Ieperse geschiedenis. De eerste 100 klanten met een vol album, krijgen vier gratis gidsbeurten door het historische stadscentrum van de Kattenstad.
The post “Hopelijk een plaatsje in veel

Lees meer »

Vliegtuigje stort neer in wijk in Oregon: 3 doden

Een vliegtuigje is zaterdag neergestort tegen een woning in de Amerikaanse staat Oregon en heeft daarbij brand veroorzaakt. Bij de crash kwamen twee inzittenden van het vliegtuigje om het leven en een bewoner van een van de huizen die werden geraakt.

Lees meer »