Hooglede klaar voor grootste kerstmarkt ooit: “Avond vol familieplezier gegarandeerd”

De gemeentelijke werkgroep Feestelijkheden van Hooglede organiseert op zaterdag 16 december de jaarlijkse kerstmarkt. “Dit jaar staan maar liefst 19 lokale organisaties klaar met lekkere hapjes en drankjes op de markt van Hooglede”, klinkt het. “Met vier extra organisaties wordt het de grootste kerstmarkt ooit in Hooglede. Laat je verleiden door de heerlijke geuren van versgebakken lekkernijen en geniet van warme dranken om de kou buiten te sluiten, bij een lekker warm vuurtje. De kerstmarkt gaat open om 18 uur en eindigt om middernacht.”

“Na het Hoogleeds Kampioenschap Kerstmanslingeren van vorig jaar, gaan we dit jaar op zoek naar de Hoogleedse Kampioen Kerstkalkoengooien. Radio KrePi, met lokale talenten Pepijn Coolman en Kris Verbeke, zorgt voor de aanmoediging van de kandidaten en de muzikale animo.”

Superkerstman!

“Straatanimatie wordt voorzien door de geweldige Superkerstman! Een nieuwe superheld, die allemaal kerstheldendaden doet, wensen overbrengt, voor verbinding zorgt, goede daden doet, bomen versiert, kerstcadeautips geeft, en nog veel meer. Voor de kleintjes is er een speciale ontmoeting met de kerstman van Huis van het kind, van wie ze een magisch cadeautje ontvangen. Er zijn ook leuke activiteiten en geschenken door het Mamadepot en Huis van het kind om de kinderen te entertainen. Het wordt gegarandeerd een avond vol familieplezier”, klinkt het bij de gemeente.

“Een vuurspuwer zal de bezoekers letterlijk en figuurlijk warm maken”

“Om 22 uur kunnen alle aanwezigen genieten van een spectaculaire vuurshow. Een vuurspuwer zal de bezoekers letterlijk en figuurlijk warm maken, door ze met de kracht van een natuurelement te betoveren.”

“Met deze hartverwarmende kerstmarkt steun je de volgende deelnemende organisaties: Huis van het Kind, Mamadepot, Ferm De Geite, KLJ Gits en Hooglede, Allen 8830, JOC De Prik, Scouts Gits, Landelijke Gilde Hooglede, Chiromeisjes De Kadullekes, Chiro St. Joris, DF Boogies Hooglede, Toneel Kunst en Vreugd, Jong N-VA Rodenbach, KFC Eendracht Hooglede, VPA Sleihage, Ferm Hooglede, Chiro ‘t Geetje en CD&V Hooglede-Gits. Iedereen is welkom, samen met vrienden, familie of buren”, klinkt het. (EVG)

The post Hooglede klaar voor grootste kerstmarkt ooit: “Avond vol familieplezier gegarandeerd” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

DEVILTIME. “Tedesco’s aanpak verraadde dat hij bang was”: Degryse en Mulder hard voor Rode Duivels en geven hen weinig kans tegen Fransen

“We zijn door het oog van de naald gekropen.” De Rode Duivels ontsnapten tegen Oekraïne aan de uitschakeling op het EK voetbal. Marc Degryse en Jan Mulder waren in ‘Deviltime’ dan ook hard voor de Belgen en geven hen niet al te veel kans in de achtste finale tegen Frankrijk. “Je moet al hopen dat de Fransen óók blijven prutsen.”

Lees meer »

Agenten niet veroordeeld voor valsheid in geschrifte tijdens moordonderzoek: “Redelijke termijn overschreden”

Geert Vanweehaeghe zat vier jaar onschuldig in de cel nadat hij onder druk bekentenissen aflegde voor de moord op zijn partner Caroline Vyncke. Twee agenten werden vervolgd voor valsheid in geschrifte omdat ze in een proces-verbaal bepaalde passages weglieten waaruit bleek dat Vanweehaeghe onder druk gezet werd. De feiten dateren echter al van 2011, volgens de rechter te lang geleden

Lees meer »

Nieuwe vlaggen voor Godelieveprocessie in Gistel

Op zondag 7 juli om 16 uur trekt de eeuwenoude optocht, de Godelieveprocessie, door het stadscentrum. Naar goeie gewoonte wordt er extra reclame gemaakt voor het event en dat gebeurt nu onder een nieuwe huisstijl.
The post Nieuwe vlaggen voor Godelieveprocessie in Gistel appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik heb géén abonnement bij de plastisch chirurg”: Anouk Matton wil misvatting over uiterlijk rechtzetten

“Ik was amper in de reeks te zien en toch verscheen overal mijn foto.” Anouk Matton (31) was het boegbeeld van ‘Chasing Beauty’, de documentairereeks over plastische chirurgie. Maar dat was tegen wil en dank: het programma deed de kijker geloven dat Matton meer werk heeft laten doen dan effectief het geval is, zegt de dj en echtgenote van Dimitri

Lees meer »

“Feiten spoken nog dagelijks door mijn hoofd”: zestiger die agenten bedreigde met luchtdrukgeweer in De Haan krijgt drie maanden cel

Een 62-jarige man uit De Haan heeft voor de Brugse rechtbank drie maanden celstraf gekregen omdat hij twee agenten met een luchtdrukgeweer bedreigde tijdens een interventie.
The post “Feiten spoken nog dagelijks door mijn hoofd”: zestiger die agenten bedreigde met luchtdrukgeweer in De Haan krijgt drie maanden cel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Na Patricia uit ‘B&B zoekt lief’ reageert ook An Lemmens op plotse overlijden van Kurt: “Ik leerde hem kennen als een geëngageerde en zorgzame man”

Kurt, een deelnemer uit het programma ‘B&B zoekt lief’, is onverwacht overleden. Hij stierf door acuut hartfalen, meldt VTM. Kurt zou maandagavond aan de kijker voorgesteld worden in het derde seizoen van ‘B&B zoekt lief’. Patricia, bij wie de man op bezoek ging, reageert aangeslagen: “Hij was altijd lief en respectvol.” Inmiddels reageerde ook An Lemmens, de presentatrice van het

Lees meer »

Pleegkinderen blijven steeds langer bij pleeggezin

Het aantal kinderen en jongeren die een plek vonden in een pleeggezin, steeg afgelopen jaar tot 11.169. Pleegkinderen kunnen bovendien steeds langer op de ondersteuning van hun pleeggezin rekenen. Bij langdurige pleegzorgsituaties blijven kinderen gemiddeld meer dan 7 jaar in een pleeggezin. Dat meldt het Agentschap Opgroeien.

Lees meer »