Wat is exhibitionisme? Bij wie komt het voor? En is een exhibitionist gevaarlijk? Experte legt uit

Bij exhibitionisme denken we nog gemakkelijk aan de man met de lange jas in de bosjes. Maar alvast bij voetbalcommentator Eddy Snelders uit de stoornis zich op een andere manier. Experte Minne De Boeck van het Universitair Forensisch Centrum van het UZA/UA legt uit. Wat is exhibitionisme? Wie is er vatbaar voor? En waarom is herstel zo moeilijk? 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG RODE DUIVELS. Meunier op applaus onthaald bij terugkeer op trainingsveld, Witsel blijft opnieuw binnen

In hun laatste en beslissende groepswedstrijd nemen de Rode Duivels het op tegen Oekraïne. De Belgen hebben minstens één punt nodig om zich te plaatsen voor de achtste finale. Op de dag voor de partij staat bondscoach Domenico Tedesco samen met Amadou Onana de pers te woord. Maar eerst trainen de Belgen voor hun vertrek naar Stuttgart nog in Ludwigsburg.

Lees meer »

M23-rebellen nemen strategisch belangrijke stad in Oost-Congo

In de Oost-Congolese provincie Noord-Kivu hebben de M23-rebellen de strategisch belangrijke stad Kanyabayonga ingenomen, zo’n 100 kilometer ten noorden van de provinciehoofdplaats Goma. Dat meldt het Franse persagentschap AFP op gezag van lokale autoriteiten. Kanyabayonga wordt beschouwd als de toegangspoort de belangrijke handelssteden Butembo en Beni, in het noordoosten van Congo.

Lees meer »

Veel pech voor Aäron Vervaeke: “Abonnement op ziekenhuis”

Voor elite 2-renners is het wegseizoen ongeveer halfweg. Tijd om even te evalueren. Met die vraag contacteerden we Aäron Vervaeke, snelle man bij Molenspurters Meulebeke en recent zesde in een interclub in Belsele.
The post Veel pech voor Aäron Vervaeke: “Abonnement op ziekenhuis” appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVEBLOG ENGELAND-SLOVENIË. Gallagher komt in de ploeg bij de Engelsen, die met zege altijd groepswinnaar zijn

Engeland mag dan wel al geplaatst zijn voor de achtste finales op het EK voetbal, toch loopt het stroef. Tegen Slovenië wil het de groepswinst veiligstellen. Maar: Engeland-Slovenië is ook een belangrijk duel voor onze Rode Duivels. Als Slovenië verliest, is de derde uit onze groep namelijk altijd zeker van de volgende ronde. Denemarken-Servië, de andere match in groep C,

Lees meer »

Ultraloper Wannes Wylin vestigt wereldrecord buddylopen (maar moet daarna zelf in rolstoel geduwd worden om 24 uur te halen)

Ultraloper Wannes Wylin (48) uit Landegem, bij Deinze, heeft een nieuw wereldrecord buddylopen of rolstoelduwen op zak. Over 100 kilometer deed hij 12 uur en 2 minuten, een uur sneller dan het vorige wereldrecord. Voor de 2 andere wereldrecords die hij wou breken, moest hij passen. Hij was te uitgeput. Toch is hij niet teleurgesteld. "Ik ben superblij. Ik heb

Lees meer »

“Om Brahim op zijn gezicht te slaan, kwam ik met plezier terug”, maar maakt Niko ook comeback in seizoensfinale ‘Familie’?

Meer dan 4.000 ‘Familie’-fans zakten donderdagavond af naar Kinepolis Antwerpen om als allereerste de grote seizoensfinale te bekijken. Onder een blakende zon konden ze vooraf de cast op de rode loper zien schitteren en met een beetje geluk zelfs een selfie scoren. Van Sandrine André (Veronique) en Caroline Maes (Mieke) tot Charlotte Sieben (Louise): de fans waren dolenthousiast om hen

Lees meer »