Op het meest besproken sinterklaasfeestje van het land: ‘Dit is helemaal niet anti-Sinterklaas. Dat ziet u toch?’

Er is veel over gepraat en getoeterd, dus konden we er beter maar eens gaan naar kijken: wat gebeurt er eigenlijk op een Queen Nikkolah-feestje? Wordt er geprovoceerd? Of is het een onschuldige kindermiddag?

 

Meer krantenkoppen in België

Van tantrareizen tot cacaoceremonies: steeds meer BV’s verkopen spirituele activiteiten, maar wat kost het?

Hilde De Baerdemaeker (46) stopt na bijna 25 jaar met acteren om zich te focussen op energetische transmissies. Maar ze is niet de enige BV die zijn of haar acteer- of mediacarrière op een laag pitje zet om ruimte te maken voor spirituele activiteiten. Ook onder meer Ella-June Henrard (31), Christophe Haddad (45) en Saartje Vandendriessche (49) bewandelen een nieuw

Lees meer »

Argentijnse politie zoekt nog twee vrouwen die op zijn kamer waren, maar bevestigt: “Liam Payne sprong zelf van balkon”

De Britse zanger Liam Payne, bekend als lid van boyband One Direction, is woensdag op 31-jarige leeftijd overleden aan verwondingen die hij opliep na een val van de derde verdieping van een hotel in Buenos Aires. De politie heeft intussen bevestigd dat Payne zelf van het balkon is gesprongen. Of de zanger ervoor koos om uit het leven te stappen

Lees meer »

Michaël Vannieuwenhuyze is de nieuwe burgervader van Harelbeke: “Zullen meer inzetten op communicatie met de burger”

Het dringt nog steeds niet volledig tot hem door, maar Michaël Vannieuwenhuyze, die als lijsttrekker van Team Harelbeke zijn politieke comeback maakte, mag in december effectief de burgemeesterssjerp overnemen van Alain Top (Vooruit). “Dit voelt echt onwezenlijk!”
The post Michaël Vannieuwenhuyze is de nieuwe burgervader van Harelbeke: “Zullen meer inzetten op communicatie met de burger” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Stemmenkampioen Wim Janssens (46) is de nieuwe burgemeester van De Panne: “Ik beleef een blitzcarrière in de lokale politiek”

Met Wim Janssens krijgt ook De Panne een nieuwe burgemeester. De lijsttrekker van Het ActiePlan kreeg de meeste voorkeurstemmen en zijn partij behaalde 14 van de 21 zetels. Zo is Wim na zes jaar schepen meteen burgemeester van de gemeente waar hij al zijn hele leven woont.
The post Stemmenkampioen Wim Janssens (46) is de nieuwe burgemeester van De

Lees meer »