De dure bedgeheimen van Susie en Toto Wolff met enige basiskennis ‘F1 en politiek’ uitgelegd: “Delicate situatie”

Hoewel ze in geen enkele officiële communicatie bij naam worden genoemd, zouden Toto en Susie Wolff te loslippig zijn in de bedstee. En dat kan anderen miljoenen kosten. Maar vooral: waar het in dit nieuwe schandaaltje in de Formule 1 echt om gaat. 

Meer krantenkoppen in België

Na lancering webshop zijn Aster Nzeyimana en Lize Feryn klaar voor huwelijk: “We trouwen zéker niet in het buitenland”

“Nu kunnen we alles aan. Ja, ook een kind.” In maart ging Aster Nzeyimana (30) door z’n knieën en zei zijn grote liefde Lize Feryn (31) volmondig ‘ja’. Maar voor ze hun huwelijk eindelijk kunnen voorbereiden, lanceren ze eerst nog de webshop van hun modelabel Melange. En dat ging gepaard met de nodige stress. “Onze winterjas kost 950 euro. Dat

Lees meer »

“Ik kan alleen maar zuchten van onbegrip. Hoe is het mogelijk?”: Marc Degryse scherp voor rol stadsbestuur en Pro League in Antwerpse derby

Net als onze chef voetbal Niels Poissonnier vindt ook Marc Degryse dat David Hubert, de interim-coach van Anderlecht, een goede indruk nalaat. “Op Dender kan ik hem weinig verwijten. Hij zegt waarop het staat, en toont geen signalen van stress of onzekerheid.” Ook over de veelbesproken Antwerpse derby en het gelijkspel van Club Brugge op Charleroi kwam de analist terug.

Lees meer »

Werken gestart voor nieuwe vrachtwagenparking langs A11 in Zeebrugge

In Zeebrugge zijn de werken begonnen voor een nieuwe vrachtwagenparking naast de A11. De nieuwe parking moet de parkeerproblematiek in de omliggende woonkernen oplossen. Op de parking zal plaats zijn voor zo’n 140 vrachtwagens. Er komt ook een restaurant, een supermarkt en sanitair voor de vrachtwagenchauffeurs. Tegen september 2025 moet de parking klaar zijn.

Lees meer »

KIJK. Oorlogsjournalist Robin Ramaekers vertelt voor het eerst zijn volledige verhaal na gruwelijke nacht in Libanon: “We komen snel naar huis, maar het gevaar is voor ons nog niet geweken”

Oorlogsjournalist Robin Ramaekers vertelt telefonisch in VTM NIEUWS wat er precies gebeurde in de bewuste nacht van woensdag op donderdag. “Toen we aankwamen op de plaats waar de raketten waren ingeslagen, riep iemand dat we Israëlische spionnen waren. En toen ging het heel snel.” Hierboven kunt u het volledige gesprek met Robin Ramaekers beluisteren.

Lees meer »

Man die als 6-jarige berucht Diddy-feest bijwoonde getuigt: “Overal cannabis en topless vrouwen”

De veelbesproken ‘White Parties’ van Sean ‘Diddy’ Combs stonden niet bepaald bekend om hun kindvriendelijkheid. Dat ontdekte Justin Litovsky (30) al op zesjarige leeftijd. Hij was met zijn ouders in de Hamptons en dacht dat ze naar een gewone ‘middagbarbecue’ gingen. Ze kwamen echter terecht op een van de beruchte feesten. “Er was veel cannabis en topless vrouwen, zowel in

Lees meer »

Ruim 375 miljoen euro aan investeringen voor opwaardering kanaal Roeselare-Leie

Het kanaal Roeselare-Leie krijgt een belangrijke opwaardering, met meer dan 375 miljoen euro aan investeringen. Dat hebben de Vlaamse Waterweg, de provincie West-Vlaanderen en andere regionale partners (waaronder POM West-Vlaanderen en Voka) vastgelegd in een charter dat maandag werd ondertekend. Het project is zowel op economische groei als ecologische duurzaamheid gericht.
The post Ruim 375 miljoen euro aan investeringen

Lees meer »

Moet Sinutab tegen verstopte neus verboden worden? Testaankoop vindt van wel: “Zeldzame, maar te ernstige bijwerkingen”

Net nu de verkoudheidsvirussen welig tieren, vraagt Testaankoop een verbod op Sinutab – de populaire tabletten tegen een verstopte neus. Ook professor huisartsengeneeskunde Dirk Devroey (VUB) roept op tot een voorzichtiger gebruik: “Sinutab werkt uitstekend tegen een verkoudheid, maar het risico op een beroerte of hartaanval wordt onderschat.” Normaal wordt een voorschrift voor Sinutab vanaf 1 november verplicht.

Lees meer »

“Hij kan nu alles meer loslaten en plaatsen. Dat valt echt op”: Gianni Vermeersch (31) door de ogen van zijn vader en vriendin net voor WK gravel

Twee jaar geleden kroonde Gianni Vermeersch (31) zich in Italië tot eerste wereldkampioen gravel. Dit weekend krijgt de Klerkenaar in eigen land een nieuwe kans op een regenboogtrui. Wij spraken met zijn vader Stefaan en vriendin Shauny Vandekerckhove. “Gianni heeft veel meer zelfvertrouwen dan vroeger.”
The post “Hij kan nu alles meer loslaten en plaatsen. Dat valt echt op”:

Lees meer »