Buur getuigt na exhibitionisme Eddy Snelders: “Iemand anders zou niet meer buitenkomen, hij zei gewoon goeiedag”

Eddy Snelders (64) reageerde vandaag al in HLN op zijn arrestatie afgelopen weekend. De voetbalcommentator werd opgepakt op verdenking van exhibitionisme. Donderdagavond getuigde ook een buur van Snelders anoniem in VTM Nieuws. “Ik draai mezelf om en ik zie hem daar prominent voor het raam staan met zijn trui onder zijn kin, en zijn broek half afgezakt, te masturberen.” 

Meer krantenkoppen in België

Automobilist (21) uit Oostende krijgt celstraf nadat hij voetganger vuistslag geeft: “Pas toen zoontje wilde filmen, vertrok hij”

Een 21-jarige Oostendenaar verloor vorige zomer zijn zelfbeheersing tijdens een autorit en deelde daarbij een vuistslag uit. Daarvoor krijgt hij nu vier maanden cel.
The post Automobilist (21) uit Oostende krijgt celstraf nadat hij voetganger vuistslag geeft: “Pas toen zoontje wilde filmen, vertrok hij” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Geen straf voor winkeluitbater die vuistslag gaf aan winkeldief

Een 27-jarige Bruggeling heeft van de Brugse strafrechter opschorting van straf gekregen voor opzettelijke slagen en verwondingen. Als gerant van een supermarkt in Bredene deelde Tom D. een vuistslag uit aan een winkeldief. Voor twee gelijkaardige incidenten werd de beklaagde vrijgesproken.
The post Geen straf voor winkeluitbater die vuistslag gaf aan winkeldief appeared first on KW.be.

Lees meer »

Haike en Ruben mikken met Spaanse vakantiewoning op jonge gezinnen

Haike Demuylder en Ruben Raedt, eigenaars van babyboetiek Orsetto, openden Casa Osito, een vakantiewoning in Spanje volledig gericht op gezinnen met jonge kinderen. “Kindvriendelijke, volledig uitgeruste vakantiewoningen in het buitenland zijn quasi onbestaand.”
The post Haike en Ruben mikken met Spaanse vakantiewoning op jonge gezinnen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Twaalf koppels hernieuwen hun huwelijksgeloften in Oostendse Japanse Tuin: “Ons geheim? Elkaar blijven verrassen”

Op zaterdag 22 juni gaven veertien koppels elkaar in het bijzijn van vrienden en familie opnieuw het ja-woord in het prachtige decor van de Japanse Tuin. Eerder dit jaar bood Stad Oostende Oostendse huwelijksparen de kans om hun geloften te hernieuwen in een unieke locatie. “Ons vervelen? Helemaal niet! We genieten nog elke dag van elkaars gezelschap”, klinkt het bij

Lees meer »

En toen viel president Biden helemaal stil tijdens debat met Trump

De Amerikaanse president Joe Biden was woensdag niet aan zijn proefstuk toe tijdens het presidentiële debat met Donald Trump. De president kwam verward over en kon meermaals niet uit zijn woorden komen. Zo viel hij tijdens zijn verwijt aan Trump over de gezondheidszorg even stil, waarna hij vervolgens deze uitspraak deed: “We hebben Medicare eindelijk geklopt.” Trump zag daardoor zijn

Lees meer »

Monaco belandt op ‘grijze lijst’ van witwasparadijzen

Monaco is op een internationale ‘grijze lijst’ beland van landen die niet genoeg doen tegen witwassen en terrorismefinanciering. Die status kan buitenlandse investeerders huiverig maken om daar zaken te doen, wat grote consequenties kan hebben voor onder meer de bankensector van de dwergstaat aan de Franse Rivièra.

Lees meer »

Stad zet Eendracht Aalst uit stadion en jeugdcomplex, exact 105 jaar na oprichting: “Zo leid je geen club, zo is voetbal geen feest”

De stad Aalst heeft de beheersovereenkomst met voetbalclub Eendracht Aalst voor zowel het jeugdcomplex Zandberg als het Pierre Cornelisstadion beëindigd. Dat besluit is met unanimiteit genomen door de Aalsterse gemeenteraad. “Nu alles wijst in de richting van degradatie, werken we aan een alternatief plan”, aldus burgemeester Christoph D’Haese (N-VA) en schepen van Sport Matthias De Ridder (N-VA).

Lees meer »

Wie wordt Wieltjesambassadeur 2024 in Menen: Emma, Aili of Laetitia?

Nayla Breyne was vorig jaar de allereerste Wieltjesambassadeur. De stad Menen gaat nu op zoek naar haar opvolger. Met Emma Foulon, Laetitia Laevens en Aili Deweerd dingen deze keer drie dames naar de genderneutrale eretitel van de stad.
The post Wie wordt Wieltjesambassadeur 2024 in Menen: Emma, Aili of Laetitia? appeared first on KW.be.

Lees meer »