Anderhalf uur file op E40 richting kust door ongeval in Nevele

Er is een verkeersongeval gebeurd op de E40 van Brussel naar Oostende, ter hoogte van Nevele. Richting kust zijn de rechter- en middenrijstrook versperd. Er staat een file vanaf Sint-Denijs-Westrem. Je verliest er ongeveer anderhalf uur. 

Meer krantenkoppen in België

Reportagemaker Diederik Van den Abeele: “Iedereen in Ninove mag Guy D’haeseleer bellen, hij neemt altijd op”

Wat is het geheim van Guy D’haeseleer van Forza Ninove? Reportagemaker Diederik Van den Abeele trok een jaar lang meermaals per week naar de stad van D’haeseleer om een antwoord te vinden. Het resultaat is de reportagereeks Wij zijn van Nienof! waarvan dinsdag de eerste van zes afleveringen werd uitgezonden op Play4 en Goplay. “De Congolezen die ik gesproken heb

Lees meer »

Vogelasiel Oostende: “Jager schoot onze bruike kiekendief dood”

Het Opvangcentrum voor Vogels en Wilde Dieren is er het hart van in. Na maanden intensief werk om bruine kiekendieven op te kweken en voor te bereiden op hun taak in de natuur, is de eerste die aan de migratie begint al afgeknald door een jager in Frankrijk. Dat blijkt uit de gegevens van de zender die de vogel droeg.

Lees meer »

Wat als verkiezingsfraude wordt bewezen in Ninove? Speelt D’haeseleer zijn sjerp dan kwijt? En hangt hem een straf boven het hoofd?

Het parket van Oost-Vlaanderen is een onderzoek gestart naar mogelijke verkiezingsfraude in Ninove. Forza Ninove wordt ervan verdacht de voorbije weken volmachten te hebben geronseld om haar stemresultaat op te krikken. Wat kunnen de gevolgen zijn als de fraude wordt bewezen? Riskeert Guy D’haeseleer dan een straf? En kan hij nog burgemeester worden?

Lees meer »

Tentenbouwer Above & Beyond trekt naar Moeskroen

Tentenbouwer Above & Beyond, voorheen bekend als Partyspace in de Potteriestraat in Beselare, investeert in een nieuw ultramodern hoofdkantoor in Moeskroen. Het volledig in beton gemaakte gebouw maakt indruk met zijn 20 meter hoogte en verschillende verdiepingen die zorgen voor een 11.200 vierkante meter vloeroppervlakte. De opening is begin volgend jaar voorzien.
The post Tentenbouwer Above & Beyond trekt

Lees meer »

Medewerkers kleinVerhaal en O.666 naar Banjul om nieuwe muziekstudio in te richten

Drie medewerkers van kleinVerhaal vzw en O.666 trekken voor een paar weken naar Banjul, zusterstad van Oostende. Ze zullen er op de site van Crab Island een muziekstudio en een multifunctionele hal helpen inrichten en lokale technici opleiden. Het initiatief maakt deel uit van het EU-project Future Proof Banjul, Stedenband Oostende-Banjul-partnerschap voor duurzame stadsontwikkeling, dat
The post Medewerkers kleinVerhaal

Lees meer »

KIJK. Audélia openhartig over geslachtsverandering in ‘Kotmadam Sarafian’: “Ik vind het vervelend dat die operatie nog niet is gebeurd”

Audélia (23) maakt al sinds de eerste aflevering geen geheim van dat ze trans is. Nu ze echter een moment alleen heeft met Barbara Sarafian, vindt ze het tijd om openhartig met haar te praten in ‘Kotmadam Sarafian’. Ze worstelt namelijk met een lastig dilemma: “Ga ik in januari afstuderen en mijn geslachtsoperatie uitstellen, of laat ik eerst mijn geslachtsoperatie

Lees meer »

Leden Koerdische mensensmokkelbende willen strafvermindering: “Deze man verdient levenslang!”

Zeven van 21 leden van een Koerdische mensensmokkelbende hebben beroep aangetekend. Allen vragen ze een strafvermindering. Maar de procureur-generaal vorderde voor kopstuk Hewa R. (31) de maximumstraf van 15 jaar. “Dit is de ergsten der ergsten! Eigenlijk verdient hij levenslang!” Jarenlang was hij betrokken bij de smokkel van migranten in rubberbootjes van de Noord-Franse kust naar Engeland.
The post

Lees meer »