Makkelijke kwalificatie voor Club Brugge, Skov Olsen en Thiago nemen elk twee doelpunten voor hun rekening

Geen bekerstunt op Olympia – door toedoen van de onstuitbare Skov Olsen en een ontketende Thiago. Club is stilaan klaar voor de échte tegenstand. 

Meer krantenkoppen in België

Welkom bij ‘t Ferm in Rollegem-Kapelle tijdens de Ferme Woensdagen

‘t Ferm, de organisatie die zinvolle dagbesteding aanbiedt aan mensen met een beperking, organiseert tijdens de warmste maanden van het jaar opnieuw ‘Ferme Woensdagen’. Die vinden telkens plaats op de binnenkoer van ‘t Capellehof.
The post Welkom bij ‘t Ferm in Rollegem-Kapelle tijdens de Ferme Woensdagen appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Formule I in het klein”: Racing Club Roeselare organiseert het EK voor telegeleid wagen

Roeselare Sinds vijf jaar racet Racing Club Roeselare met telegeleide wagens op het gloednieuwe circuit op het einde van de Kachtemsestraat, pal langs de E403. Eind augustus organiseren ze het EK, komend weekend komt een internationaal gezelschap kennismaken met het circuit. Een kijkje gaan nemen is gratis.
The post “Formule I in het klein”: Racing Club Roeselare organiseert het

Lees meer »

Tiener urenlang mishandeld en vernederd tijdens “horrornacht”: “Hij moest op zijn knieën zitten, waarna ze op hem urineerden”

Nadat hij de instelling ontvlucht was, zocht een 17-jarige jongen zijn toevlucht in het appartement van Bruggeling Dylan D. (18). Daar wachtten het slachtoffer urenlange vernederingen en mishandelingen waarbij zelfs op hem geürineerd werd. Toen D. en zijn kompaan ermee dreigden de jongen aan een steen in de vaart te gooien, brachten de buren redding. “Het was totale horror”, stelde

Lees meer »

Stefaan en Mie stellen tuin in Aarsele voor het eerst open voor publiek: “Buren en vrienden kunnen nu zien wat er achter die haag ligt”

Op zaterdag 29 en zondag 30 juni vindt een nieuwe editie plaats van Open Tuinen. Die dag kan je in heel Vlaanderen de mooiste tuinen gaan bekijken. Meer dan 140 plekken zetten de poort open. Een van die enthousiastelingen zijn Stefaan Verhulst en Mie Van Ryckeghem uit Aarsele. Zij doen voor het eerst mee en pakken meteen uit met enkele

Lees meer »

Hotel B&B Geste d’Alice heeft een nieuwe uitbater

Het bekende hotel B&B Geste d’Alice in de Distellaan in Westende heeft nieuwe uitbaters. Kochar en Anni Karapetyan maken er meteen een gezellig hotel van, met heel wat mogelijkheden.
The post Hotel B&B Geste d’Alice heeft een nieuwe uitbater appeared first on KW.be.

Lees meer »

Babette (10) bezorgt alle kinderen van Oostende een geweldige namiddag met Beachfestival: “Popcorn voor iedereen!”

De tienjarige Babette mocht haar droom waarmaken en een heus Beachfestival voor alle kinderen van Oostende organiseren. Het sportstrand werd op 27 juni het decor voor een heuse festival waar meer dan duizend tien-, elf- en twaalfjarigen hun eerste festivalervaring beleefden. “Alle 19 basisscholen zijn aanwezig. Ongelooflijk wat een droom van een kind teweeg kan brengen.”
The post Babette

Lees meer »

Morgen politieke aardverschuiving verwacht in Verenigd Koninkrijk: alles wat je moet weten over Britse verkiezingen

Meer dan 47 miljoen Britten trekken morgen naar de stembus om een nieuw parlement te kiezen. In het Verenigd Koninkrijk (VK) wordt een politieke aardverschuiving verwacht. De Conservatives waren veertien jaar lang aan de macht, maar volgens de peilingen gaat Labour een grote meerderheid behalen. Wie wordt de volgende Britse premier? Hoe verlopen de verkiezingen? Wanneer kennen we de resultaten?

Lees meer »