LIVE ASTON VILLA-MAN CITY (21u15). Doelpunt geblesseerde Doku tegen Bournemouth verkozen tot City-goal van maand november

Man City zag afgelopen weekend Jérémy Doku uitvallen en krijgt nu de lastige verplaatsing naar Aston Villa voorgeschoteld. Kunnen Youri Tielemans en co de landskampioen doen struikelen? Volg de clash in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Vlaamse Roel (40) en zijn gezin zetten zich schrap voor orkaan Beryl op Jamaica: “We moeten matrassen voor ramen zetten en ons barricaderen in de badkamer”

De orkaan Beryl is op weg naar Jamaica, nadat hij in het zuidoosten van de Caraïben al dood en vernieling zaaide. Op het eiland worden de laatste ramen dichtgetimmerd en zet iedereen zich schrap. Ook Roel Stassen (40) en zijn gezin uit het Limburgse Vlijtingen (Riemst), die er met vakantie zijn. Zij barricaderen zich momenteel in hun hotelkamer.

Lees meer »

Verdrinkingsdood van Delano roept nare herinneringen op bij Melissa: “Het verdriet om Mereltje gaat nooit meer weg”

Als iemand begrijpt wat de ouders van de kleine Delano (1) doormaken, dan is het Melissa Naeyaert (37) uit Ichtegem. De jongen verdronk nadat hij in een zwembadje in de tuin klauterde. Bijna dag op dag tien jaar geleden verloor Melissa haar dochtertje Merel (3) op een haast identieke manier. “Mijn hart zal nooit meer helemaal helen.”
The post

Lees meer »

Links front wint verrassend Franse verkiezingen: Macron weigert ontslag premier Attal

Het extreemrechtse Rassemblement National (RN) is bij de Franse verkiezingen tegen alle verwachtingen pas derde geëindigd. Het linkse Nouveau Front populaire (NFP) kwam verrassend als winnaar uit de bus. Ensemble van president Emmanuel Macron haalde uiteindelijk meer zetels dan RN binnen bij de parlementsverkiezingen. Nu is het aan hem om een werkbare meerderheid in het Assemblée te vinden. Macron heeft

Lees meer »

Soetkin Vergote (42) gehuldigd als Laureaat van de Arbeid in Lo-Reninge: “Met haar inzet en toewijding inspireert ze anderen”

Gehuldigd worden met de titel Laureaat van de Arbeid, is een eer die slechts een beperkt aantal burgers te beurt valt. Om haar bijzondere staat van dienst, haar inzet, haar inspirerende gedrevenheid en de manier waarop ze mensen motiveert, werd Soetkin Vergote gehuldigd.
The post Soetkin Vergote (42) gehuldigd als Laureaat van de Arbeid in Lo-Reninge: “Met haar inzet

Lees meer »

Westerscheldetunnel in Zeeland wordt tolvrij vanaf 1 januari

Wie met zijn auto of motor door de Nederlandse Westerscheldetunnel wil rijden, zal vanaf 1 januari geen tol meer moeten betalen. De Provinciale Staten van de Nederlandse provincie Zeeland hebben namelijk unaniem ingestemd met het tolvrij maken van de tunnel voor automobilisten en motorrijders. Vrachtverkeer zal voorlopig wel nog moeten betalen om de oversteek te maken.

Lees meer »

Verthé Interieurs uit Harelbeke steunt Het Ventiel met wijnactie

Verthé Interieurs is een interieurwinkel in de nabije omgeving van de markt in Harelbeke. Ze organiseren een wijnactie ten voordele van Het Ventiel. De vzw Het Ventiel zet zich in voor mensen met jongdementie. Met de actie wil Verthé Interieurs ervoor zorgen dat mensen met jongdementie beter ondersteund worden.
The post Verthé Interieurs uit Harelbeke steunt Het Ventiel met

Lees meer »

Acties en infocentrum in De Panne ondersteunen mantelzorgers

Het lokaal bestuur De Panne pakt uit met een nieuw project om mantelzorgers te vinden, versterken, verlichten en te verbinden zodat ze hun zorgtaak (makkelijker) kunnen volhouden en ook zelf nog een kwalitatief leven kunnen leiden.
The post Acties en infocentrum in De Panne ondersteunen mantelzorgers appeared first on KW.be.

Lees meer »