La Rose open op nieuw adres

OUDENBURG Silke en Annelies Molleman openen op zaterdag 9 december officieel hun La Rose op een nieuwe locatie. “Het was Silke die het initiatief nam om een eigen pand te kopen, maar we wilden wel in Oudenburg blijven. En de gelegenheid deed zich voor op het gelijkvloers van een nieuw gebouw in de Zandvoordsestraat 24”, vertelt zus Annelies.

Het was Annelies (27) die in april 2018 in de Zandvoordsestraat 5 startte met haar beautysalon La Rose. Zus Silke studeerde in 2019 af als nagelstyliste en meteen gingen de zussen samen aan de slag. “Naast schoonheidszorgen konden we zo ook de klanten verwennen met mooie nageltjes”, vertelt Silke (23). En daarna kwam er ook de verkoop van kledij bij. “En werd de ruimte hier te klein”, vult Annelies aan.

Gekocht

Opnieuw huren zag Silke niet zitten, dus nam zij het initiatief om een pand te kopen. En dat vond ze in een nieuw appartementsgebouw. Ze zette de stap om het gelijkvloers te kopen. Op zaterdag 9 december kunnen de zussen hun nieuwe zaak feestelijk openen, om dan op 11 december hun werkzaamheden er echt te starten.

“Ik kan dan de klanten verwennen met mooie nagels tegen de feestdagen”, verheugt Silke zich erop. “De trend is in de loop der jaren wat geëvolueerd. Zo zijn de tekeningen op de nagels fel verminderd en worden de kleuren aangepast aan het seizoen: in de zomer worden lichtere kleuren gevraagd, in de winter donkere, en voor eindejaar werk ik dikwijls met glitter.”

Ook Annelies evolueert in de verzorging mee. “Twee jaar geleden ben ik voor gelaatsverzorging overgestapt naar de producten van Dr. Renaud, en daarmee heb ik betere resultaten.”

Elk een eigen plek

In het nieuwe pand zullen Silke en Annelies elk hun eigen plek hebben om te werken. En er komt een aparte hoek met fashion, die nu midden in de zaak hangt.

“Het zijn spannende maanden geweest. We zijn blij eindelijk een nieuwe start te kunnen nemen in een toch wel groter pand dan waar we al vier jaar samenwerken”, besluiten Silke en Annelies Molleman.

The post La Rose open op nieuw adres is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Nederlandse ministers mogen pas eed afleggen na screening door Staatsveiligheid: waarom gebeurt dat niet bij ons?

Vandaag worden in Nederland de ‘bewindspersonen van de regering beëdigd’. De kandidaat-ministers die straks de eed zullen afleggen, zijn vooraf gescreend door Staatsveiligheid. Eén kandidaat-minister werd op basis van die screening zelfs geweerd. In ons land wordt vreemd genoeg niet nagegaan of kandidaat-ministers en staatssecretarissen integer en betrouwbaar zijn. Ook niet als die kandidaten straks toegang krijgen tot gevoelige informatie.

Lees meer »

Bouchez: “Volledig legitiem dat De Wever premier zou worden”

Het zou “volledig legitiem” zijn moest N-VA-voorzitter Bart De Wever premier worden. Dat zei MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez voor het gesprek met de vijf partijen bij de Nationale Bank. “Wij hebben geen veto’s tegen bepaalde personen, zeker niet tegen personen van een democratische partij”, zei Bouchez.

Lees meer »

Ludo Van Campenhout (N-VA) keert terug na zijn alcoholverslaving: “Ik dronk een glas, dan misschien twee. De week erna vier, tot het te veel werd”

Ludo Van Campenhout (N-VA) viel in 2020 opnieuw in de klauwen van alcohol: “Einde van zijn politieke carrière”, klonk het toen. Afkicken was de voorbije jaren geen ‘fleutsje van ne sengt’, om het op z’n Antwerps te zeggen. Maar voilà: in oktober is hij opnieuw verkiesbaar in het Antwerpse district. “Ik zal mij moeten bewijzen. Maar dat is al heel

Lees meer »

“Dit is een kwestie van fatsoen”: N-VA en Vooruit Houthulst laken plotse overstap van hun raadsleden

De aankondiging van Lijst Burgemeester op 1 juni in aanwezigheid van gemeenteraadsleden Julie Descheppere (N-VA) en Peter Van Ryckeghem (Vooruit) is bij hun respectievelijke partijen als een donderslag bij heldere hemel gekomen. Maar schepen Olivia Masselin (Vooruit) en Filip Vanhevel (N-VA) gooien de handdoek niet in de ring en zijn nog altijd van plan om lijsten in te dienen.

Lees meer »

The New York Times: “Biden overweegt om zich terug te trekken”

Huidig Amerikaans president Joe Biden, die kandidaat is voor een tweede ambtstermijn, zou dan toch twijfelen of hij zich niet moet terugtrekken na het voor hem desastreus verlopen debat vorige week donderdag. Dat schrijft The New York Times op basis van een “belangrijke bondgenoot” die wenste anoniem te blijven.

Lees meer »

Oostendenaar Arthur Goethals is de nieuwe voorzitter van de BNXT League: “Ik ben vereerd met deze benoeming”

Arthur Goethals (78), gewezen voorzitter van BC Oostende en van de Belgian Pro Basketball League, is benoemd tot de nieuwe voorzitter van de BNXT League, de grensoverschrijdende basketbalcompetitie met Belgische en Nederlandse clubs.
The post Oostendenaar Arthur Goethals is de nieuwe voorzitter van de BNXT League: “Ik ben vereerd met deze benoeming” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ligo stoomt anderstalige jongeren klaar richting werk

Negen anderstalige jongeren kregen in het nieuwe onderwijsproject BENO de kans hun Nederlands, wiskunde en digitale vaardigheden te verbeteren en van verschillende beroepsopleidingen te proeven. Onlangs sloten de jongeren in Ieper hun traject af met een afscheidsfeest.
The post Ligo stoomt anderstalige jongeren klaar richting werk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ebbe De Vlaeminck tekent eerste profcontract bij KV Kortrijk: “Mijn droom wordt werkelijkheid”

Ebbe De Vlaeminck (18) heeft onlangs zijn eerste profcontract getekend bij KV Kortrijk. Afgelopen seizoen zat hij nagenoeg elke wedstrijd op de bank van de eerste ploeg. De jonge doelman heeft nu zijn eerste profcontract op zak en mag volgend seizoen dus weer de concurrentie aangaan met ervaren rotten Lucas Pirard en Tom Vandenberghe.
The post Ebbe De Vlaeminck

Lees meer »