Boris Johnson overwoog militaire operatie in Nederland om coronavaccins te stelen

Boris Johnson zou tijdens de coronacrisis een militaire operatie op Nederlands grondgebied overwogen hebben om er 5 miljoen coronavaccins te stelen. Dat melden anonieme getuigen in de Britse krant Daily Mail. Vandaag moet Johnson voor een onderzoekscommissie verschijnen die zich buigt over zijn coronabeleid. 

Meer krantenkoppen in België

Na 22 jaar ‘leugen’ van Justin Timberlake onthuld: “Niet hij, maar ík zong de hoge noten in ‘Cry Me A River’”

De outro ‘Cry Me, Cry me’ in de wereldhit ‘Cry Me A River’ van Justin Timberlake (43) is niét door de Amerikaanse zanger zelf gezongen. De ‘geheime’ zangeres Marsha Ambrosius (47) onthulde tijdens een interview met ‘The Shade Room’ dat zij een aantal hoge noten voor haar rekening nam, tot grote verontwaardiging van de fans. “Ik ben geschokt”.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Ria Maes, levenspartner van overleden Aron Wade: “Hij heeft er alles aan gedaan om mijn verdriet zo klein mogelijk te maken”

Acht jaar lang bracht schrijfster Ria Maes (59) door aan de zijde van Aron Wade (54). Begin deze week overleed de Antwerpse acteur na euthanasie wegens ondraaglijk psychisch lijden. In die weg naar zijn einde was Ria zijn toeverlaat. “Aron zag de dood als zijn verlossing. Hij is gestorven met een glimlach op zijn lippen. Maar mij overvalt nu een

Lees meer »

Genkse kinderarts veroordeeld tot gevangenisstraf van 1 jaar met uitstel voor overlijden 11-jarig meisje: “Grove nalatigheid met noodlottige gevolgen”

Een Genkse pediater is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 1 jaar met uitstel en een boete van 800 euro voor de dood van een 11-jarig meisje. Het meisje overleed aan de gevolgen van diabetes die niet ontdekt werd. De behandelende kinderarts bleef vasthouden aan een verkeerde diagnose en daardoor ging het meisje snel achteruit.

Lees meer »

Ruzie om mogelijke bushalte, procedure sleept al 4 jaar aan: “Ze wisten toch dat ik een loods ging bouwen?”

Boomkweker Karel Bontinck (44) uit Schellebelle, bij Wichelen, is niet te spreken over de geplande bushalte die straks voor zijn loods en woning zal opduiken. De gemeente en het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) willen een veilige plek voor kinderen om op de bus te stappen langs de Dendermondsesteenweg, maar volgens de man gaat het om een “politieke afrekening”.

Lees meer »

Twee jongeren voorgeleid voor jeugdrechter na diefstal met geweld in Deerlijk

Op zondag 29 september werden twee jongeren slachtoffer van een diefstal met geweld in de Schoolstraat in Deerlijk. Ze werden benaderd door vijf jongeren tussen de 16 en 17 jaar uit Harelbeke, Deerlijk en Zwevegem, die met geweld twee heuptasjes, een portefeuille en wat kleingeld wisten te stelen.
The post Twee jongeren voorgeleid voor jeugdrechter na diefstal met geweld

Lees meer »

IN BEELD – ‘Week van de ambiance’ vierde tiende verjaardag met 200 reizigers in Spanje: “Zelfs feesten in een discotheek”

Op zaterdag 21 september vertrokken zo’n 200 enthousiaste reizigers voor één week naar Lloret Del Mar aan de Costa Brava. Dit was de feesteditie van ‘Week van de Ambiance’.
The post IN BEELD – ‘Week van de ambiance’ vierde tiende verjaardag met 200 reizigers in Spanje: “Zelfs feesten in een discotheek” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wout Meese is de talentrijke tweede doelman van Royal Knokke FC (1e nationale): “Geduld, maar soms kriebelt het”

Een enorme massa was komen opdagen voor het duel tussen middenmoter Knokke en medeleider Hasselt. De puntendeling is een opsteker van formaat voor lokale coach Jannes Tant, die opnieuw kon rekenen op de herstelde kapitein Ruben Vanraefelghem maar nog steeds de gekwetste Lucas Prudhomme mist. Nieuwkomer Stan Braem mocht debuteren in de spits.
The post Wout Meese is de

Lees meer »