Nieuwe magische zoektocht in Brugse winkelstraten

Illustratrice Thaïs Vanderheyden maakte voor Brugge zestien tegels met een minidecor, goed voor een nieuwe zoektocht die je onderdompelt in de magische wereld van Santa & The Pixies. Van zaterdag 16 december tot en met zondag 14 januari kunnen kinderen van 4 tot 8 jaar deze wandeling samen met hun (groot)ouders doen.

De wandeling loopt deze keer langs de Burgstraat, Breidelstraat, Wollestraat, Simon Stevinplein, Mariastraat, Sint-Salvatorskoorstraat, Sint-Salvatorskerkhof, Zilversteeg, Noordzandstraat en Smedenstraat.

Kinderen die de Pixies-kleurplaat van het plannetje creatief versieren en die voor 21 januari deponeren in de rode brievenbus van Shopping Brugge (Smedenstraat 37) maken kans op een prijs.

In het infokantoor op de Markt (Historium) is het plan met de route beschikbaar. (CGRA)

The post Nieuwe magische zoektocht in Brugse winkelstraten is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

CEO kledingketen C&A stapt op

10:37 Giny Boer is na ruim drie jaar niet langer de CEO van de Nederlandse kledingketen C&A. Ze vertrekt terwijl de modesector woelige tijden beleeft en ze haar e-commerceambities moest inslikken.

Lees meer »

Bruggeling Pihilip Milanov naar de Olympische Spelen

De Internationale Atletiekfederatie World Athletics heeft dinsdag de definitieve olympische ranking bekendgemaakt. Voor dertien Belgen is dat goed nieuws en ook voor Philip Milanov. Hij mag zich in het discuswerpen opmaken voor Parijs.
The post Bruggeling Pihilip Milanov naar de Olympische Spelen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Premie van 8.220 euro voor Tombeelmolen Avelgem

Tijdens de gemeenteraad van maandag 1 juli werd de premie voor de restauratiewerken van de Tombeelmolen goedgekeurd door de gemeenteraadsleden. VZW Vrienden van de Molen zijn volop bezig met de werken, waaronder het herstellen van de wieken van de molen.
The post Premie van 8.220 euro voor Tombeelmolen Avelgem appeared first on KW.be.

Lees meer »