LIVE RED FLAMES. Moneytime in Tilburg: Nederland aast op revanche, in welk scenario wint België de ‘groep des doods’?

Parijs 2024, dat is nog de minste van hun zorgen. Voor de Red Flames zou het al een stunt zijn als ze Nederland, net als twee maanden geleden, verslaan en zich kwalificeren voor de Final Four van de Nations League. Wat wordt het in Tilburg? Volg alles over de match live op deze pagina. 

Meer krantenkoppen in België

Ook Zaventemse ondernemer wil voorzitter Open Vld worden: “We moeten eerst wat meer aan onszelf denken en onze welvaart heropbouwen”

Hij is onder andere voor minder Europese inmenging, tegen “hangmattoerisme en gediplomeerde doppers” en vindt dat de maatschappij het koningshuis niet integraal moet onderhouden. Na parlementslid Maurits Vande Reyde en Tineke Van hooland wil ook ondernemer Bruno Vermeeren uit Zaventem een gooi doen naar het voorzitterschap van Open Vld. Alleen zit hij als niet-lid nog met enkele praktische probleempjes: “Ik

Lees meer »

Realityster Paris Hilton getuigt in Amerikaanse Congres over ervaringen in jeugdzorg: “Ik leerde niets, behalve trauma”

Voor het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft realityster Paris Hilton gepleit voor een beter beleid voor kinderen in de pleeg- en jeugdzorg. Ze getuigde er over haar eigen traumatische ervaringen in zogenoemde ’therapeutische kostscholen’. "Dit is een miljardenindustrie die enkel uit is op winst", zei ze. "Ik leerde er niets, behalve trauma."

Lees meer »