“Kwaadaardige cellen gevonden”: Elke Clijsters krijgt verontrustend nieuws nadat ze schoonheidsvlekje liet verwijderen

Toen Elke Clijsters (38) onlangs een schoonheidsvlekje liet weghalen, werd ze geconfronteerd met beangstigend nieuws. “Er werden kwaadaardige cellen gevonden”, schrijft de ex-tennisser op Instagram. 

Meer krantenkoppen in België

Lichtte exotische vakantieliefde (47) vrouw (71) op voor 10.000 euro? “Hij trok bij haar in en plunderde haar rekening”

Een 47-jarige man met Zuid-Koreaanse roots uit Henegouwen riskeert twee jaar effectieve celstraf omdat hij een 71-jarige dame uit Kortrijk voor meer dan 10.000 euro opgelicht zou hebben. De twee leerden elkaar kennen tijdens een exotische vakantie in Thailand. “Daarna trok hij meerdere dagen bij haar in en plunderde haar rekening”, zei de procureur. Q.D. ontkent alles. “Zij heeft mij

Lees meer »

Mathis Moeykens (13) wint twee ponywedstrijden

De belangrijkste dag van de paardenwedstrijden in Waregem zal de 13-jarige Mathis Moeykens uit Ingelmunster niet vlug vergeten, want hij won twee ponywedstrijden.
The post Mathis Moeykens (13) wint twee ponywedstrijden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Duitslandkenner over triomftocht van AfD: “Zoals het er nu voorstaat, ziet het er niet goed uit”

Voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog is een extreemrechtse partij de grootste geworden in een Duitse deelstaat. Alternative für Deutschland (AfD) haalt in Thüringen liefst een derde van de stemmen. Duitsland­expert Geert Van Istendael maakt zich zorgen: “De geschiedenis herhaalt zich nooit, maar er zijn nu wel zorgwekkende parallellen te trekken.”

Lees meer »

Dit is het eerste wat winnaar van 149 miljoen (EuroMillions) te horen krijgt: “Zeg het tegen niémand. Zelfs niet je kinderen”

Een landgenoot is sinds vrijdagavond 149 miljoen rijker. Wie de m/v/x is die EuroMillions won, is op dit moment nog onbekend. Wat wel vaststaat, is dat hij of zij één van de komende dagen aan tafel zal zitten met Patricia Pen (49). De Brusselse is sinds een half jaar winnaarsbegeleider bij de Nationale Loterij. Welk advies geeft zij de gelukkige

Lees meer »

Eerste levering mpox-vaccins donderdag verwacht in Congo

“We zijn erg blij met de komst van de eerste lading vaccins. Het gaat om 99.100 doses die op donderdag 5 september om 12.10 uur (lokale rijd, red.) op de luchthaven van Kinshasa arriveren”, aldus Jean Kaseya. Het hoofd van Africa CDC bedankte de Europese Unie nogmaals voor “het onmiddellijke antwoord op onze oproep tot solidariteit”.

Lees meer »

Alerte buur merkt rook op uit flat nadat bewoonster pot op vuur vergeet

De hulpdiensten rukten maandagmiddag uit naar het centrum van Koksijde na een melding van een mogelijke brand in een flat op de derde verdieping. Een alerte buur had rook opgemerkt. Uiteindelijk bleek het om een vergen potje op het vuur te gaan.
The post Alerte buur merkt rook op uit flat nadat bewoonster pot op vuur vergeet appeared first

Lees meer »

Brits openbaar ministerie laat aanklacht tegen Harvey Weinstein vallen: “Geen realistisch vooruitzicht op veroordeling”

Het Britse gerecht staakt de strafzaak tegen de voormalige Amerikaanse filmmagnaat Harvey Weinstein. Het Britse openbaar ministerie (CPS) diende in juni 2022 een aanklacht in tegen Weinstein voor een vermoedelijke aanranding in 1996. De procedure wordt nu echter stopgezet: “We hebben besloten dat er niet langer een realistisch vooruitzicht is op een veroordeling”, luidt het.

Lees meer »

Man uit Zonnebeke krijgt vrijspraak voor verkrachting, maar wordt wel veroordeeld voor rammeling aan ex-vrouw

De rechter in Ieper veroordeelde een man uit Zonnebeke voor slagen aan en belaging van zijn ex-vrouw. Tayeb B. stond ook terecht voor verkrachting, maar werd daarvoor vrijgesproken. “Er waren spanningen en plots is hij ontploft”, aldus zijn advocaat Marc Snick.
The post Man uit Zonnebeke krijgt vrijspraak voor verkrachting, maar wordt wel veroordeeld voor rammeling aan ex-vrouw appeared

Lees meer »

Oegandese marathonloopster overleden nadat ze door haar partner met benzine overgoten en in brand gestoken werd

De Oegandese marathonloopster Rebecca Cheptegei is afgelopen nacht overleden aan haar verwondingen, die ze opliep bij een geval van extreem partnergeweld. Dat maakte Donald Rukare, de voorzitter van het Oegandees Olympisch Comité, donderdag bekend. De 33-jarige Cheptegei, die vorige maand nog 44e eindigde in de olympische marathon, werd door haar partner met benzine overgoten en in brand gestoken.

Lees meer »