‘Het verhaal dat Parkwind in eigen land had ontwikkeld, is dupliceerbaar in de buurlanden’

18:58 Na het bouwen van offshorewindparken in België en Duitsland slaat Parkwind wereldwijd de vleugels uit. ‘Met het Japanse energiebedrijf Jera kijken we of we een rol kunnen spelen in Azië en de Verenigd… 

Meer krantenkoppen in België

Koppel dat instorting Duits hotel nipt overleefde, kondigt zwangerschap aan: “Had het Mark nét verteld toen hotel instortte”

Edi (23) belandde op 7 augustus samen met haar man Mark en hun zoontje Jamie onder het puin toen hun hotel in het Duitse plaatsje Kröv instortte. Nu, nog geen maand later, kondigt de Nederlandse de komst van een tweede kindje aan in april. “Vijf minuten voor het instorten van het hotel, vertelde ik Mark dat ik zwanger was”, schrijft

Lees meer »

België doneert 20.000 mpox-vaccins aan Congo

België doneert 20.000 mpox-vaccins aan de Democratische Republiek Congo (DRC), het land dat momenteel het zwaarst getroffen wordt door de mpox-epidemie. Dat heeft de federale ministerraad vrijdag beslist op voorstel van minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke en minister van Ontwikkelingssamenwerking Caroline Gennez.

Lees meer »

Corneel Vanslembrouck wil voor goud gaan op EK

Op het EK wielrennen mag Corneel Vanslembrouck (17) de Belgische kleuren verdedigen in de Mixed Team Relay. Als gepatenteerde tijdrijder maakt de tweedejaarsjunior kans op een medaille. “Het thuispubliek zal ons een extra boost geven.”
The post Corneel Vanslembrouck wil voor goud gaan op EK appeared first on KW.be.

Lees meer »

Personeel van Audi Brussels gaat opnieuw niet aan de slag

Ook de ochtendploeg is donderdag niet aan de slag gegaan bij Audi Brussels. Dat meldt de Franse christelijke vakbond CNE. De arbeiders zijn wel aanwezig op de site, en praten er met hun collega’s en vakbondsafgevaardigden. Volgens de christelijke vakbond heeft de directie nog niet gesproken met het personeel.

Lees meer »

Een staking, een ‘Star wars’-spel en vooral geen nieuwe Switch: wat heeft de gamingzomer opgeleverd en wat brengt het najaar?

De zomer is traditioneel hét moment waarop game-ontwikkelaars in de kaarten laten kijken over wat er nog allemaal op het schap ligt. In dit artikel lijsten we enkele opvallende aankondigingen op die te rapen vielen op onder meer Summer Game Fest en Gamescom. Maar we blikken ook even terug. Waarom staakt de sector sinds vorige maand? En hoe zit het

Lees meer »

Vijftigtal migranten gered op het Kanaal, twee vermisten nog niet gevonden

Een groep van een vijftigtal migranten die via het Kanaal het Verenigd Koninkrijk probeerde te bereiken, is zaterdag voor de kust van het Franse plaatsje Berck gered nadat ze in de problemen waren gekomen. Een van hen was in het water gevallen en kon gered worden, twee andere vermisten konden niet gevonden worden, meldt de maritieme prefectuur.

Lees meer »