Bij dit bedrijf kost poetshulp vanaf februari in één klap bijna 4 euro per uur meer

In één klap van 10,4 naar liefst 14 euro per uur. Wie een poetshulp of andere dienst van zorgorganisatie I-mens inschakelt, moet vanaf 1 februari 2024 fors meer betalen. “We hebben geen andere keuze.”

 

Meer krantenkoppen in België

Marc Degryse is vol lof over interim-coach David Hubert: “Hij toont dat hij een goede assistent zou zijn van de nieuwe hoofdcoach”

Net als onze chef voetbal Niels Poissonnier vindt ook Marc Degryse dat David Hubert, de interim-coach van Anderlecht, een goede indruk nalaat. “Op Dender kan ik hem weinig verwijten. Hij zegt waarop het staat, en toont geen signalen van stress of onzekerheid.” Ook over de veelbesproken Antwerpse derby en het gelijkspel van Club Brugge op Charleroi kwam de analist terug.

Lees meer »

Geen vaccins, geen behandeling en tot 90% risico op overlijden: uitbraak Marburgvirus in Rwanda baart WHO zorgen

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) waarschuwt voor het marburgvirus. Het virus, dat een neefje is van het al even gevreesde ebolavirus, zorgde al voor acht doden in Rwanda. “Er werken veel Belgen in het land, dus er is een kans dat het ook naar hier komt door toevallige reizigers”, verklaart viroloog Kevin Ariën van het Instituut voor Tropische Geneeskunde. Hij legt uit

Lees meer »

Restaurant Dirkjan Decock lanceert Oud Keukengeweld-actie: “We willen de waarde van ervaring vieren”

In oktober staat jong talent in de spotlight met de geweldige actie ‘Jong Keukengeweld’. “Bij Restaurant Dirkjan Decock richten we ons dit jaar op de ervaren chef, die al decennialang vakmanschap en passie in elk gerecht legt. We willen de waarde van ervaring vieren met Oud Keukengeweld.”
The post Restaurant Dirkjan Decock lanceert Oud Keukengeweld-actie: “We willen de waarde

Lees meer »