Bij dit bedrijf kost poetshulp vanaf februari in één klap bijna 4 euro per uur meer

In één klap van 10,4 naar liefst 14 euro per uur. Wie een poetshulp of andere dienst van zorgorganisatie I-mens inschakelt, moet vanaf 1 februari 2024 fors meer betalen. “We hebben geen andere keuze.”

 

Meer krantenkoppen in België

Daar is de aftrap: wie zorgt het eerst voor dreiging?

Dender krijgt Charleroi over de vloer. Trekt de promovendus aan het langste eind? Met een gelijkspel tegen Anderlecht tankten de manschappen van Vincent Euvrard alvast heel wat vertrouwen. Charleroi-middenvelder Daan Heymans hoopt dan weer een doelpuntje te mogen bijschrijven.

Lees meer »

“Opvolger Nasrallah doelwit nachtelijke aanvallen op Beiroet”- “Belangrijke Hamasleider omgekomen bij luchtaanval op vluchtelingenkamp op Westelijke Jordaanoever”

Israël heeft donderdagavond opnieuw luchtaanvallen uitgevoerd op Beiroet, een bolwerk van de Libanese militie Hezbollah. Dat berichten internationale media. De spanning in de stad stijgt. Dat merkt ook de Vlaamse Anke Bert (30), die er actief is als coördinator voor het Rode Kruis in het Midden-Oosten. “Hier is geen luchtalarm. Bij een explosie waarschuwen mensen elkaar via WhatsApp-groepen”, stelt ze.

Lees meer »

Is het kiezersbedrog wanneer een kandidaat-burgemeester toch kiest voor ministerpost? Theo Francken vindt van niet “als je het de kiezer vooraf uitlegt”

Kandidaat-burgemeester zijn, maar tegelijk weten dat je misschien minister wordt: valt dit met elkaar te verzoenen? Theo Francken, opnieuw kandidaat-burgemeester in Lubbeek voor N-VA Plus maar ook genoemd als mogelijke minister in de volgende federale regering, ziet er alvast geen graten in, "als je het de kiezer op voorhand uitlegt". Hij heeft de inwoners van Lubbeek daarom een brief gestuurd.

Lees meer »

KLM gaat in besparingsmodus

De Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM gaat besparen. Op korte termijn moet een reeks maatregelen de financiële positie van het bedrijf versterken, zegt het bedrijf in een persbericht. Of er banen zullen sneuvelen, is nog niet duidelijk.

Lees meer »