Bij dit bedrijf kost poetshulp vanaf februari in één klap bijna 4 euro per uur meer

In één klap van 10,4 naar liefst 14 euro per uur. Wie een poetshulp of andere dienst van zorgorganisatie I-mens inschakelt, moet vanaf 1 februari 2024 fors meer betalen. “We hebben geen andere keuze.”

 

Meer krantenkoppen in België

Bruggeling onder de loep: Hendrik De Graeren het pestschilderij

Onze stad zag in de voorbije eeuwen veel mensen passeren die in hun tijd grote bekendheid genoten, maar daarna in de nevelen van de geschiedenis verdwenen. Gediplomeerd gids Chris Weymeis haalt elke week zijn loep boven en vertelt het verhaal van die ‘vergeten’ Bruggelingen. Vandaag: Hendrik De Graer en het pestschilderij.
The post Bruggeling onder de loep: Hendrik De

Lees meer »

Melania Trump verdedigt recht op abortus in aankomende autobiografie die The Guardian al kon lezen

Melania Trump, voormalig ‘first lady’, verdedigt fors het recht op abortus in haar autobiografie die volgende week dinsdag verschijnt. Dat schrijft de Britse krant The Guardian, die een kopie van het boek in handen kreeg. Ze gaat daarmee lijnrecht in tegen het standpunt van haar echtgenoot, Donald Trump, die vindt dat elke Amerikaanse staat vrij moet zijn om beperkingen op

Lees meer »

Respectvol politiek debat met vier lijsttrekkers: “We stellen ons niet boven de wet”

Zaterdagavond 28 september hield de jeugdraad in het lokaal van ’t Scharnier een politiek debat met de lijsttrekkers Marc Gilliaert, Anthony Dumarey, Gino Dumon en Peter Velle. Alles werd in goede banen geleid door Frederiek Ampe. Een van de prangende vragen, op voorhand door inwoners ingediend, ging over het rapport van Audit Vlaanderen naar aanleiding van vermeende belangenvermenging van de

Lees meer »

Frans politieagent krijgt zes maanden effectief voor onmenselijke behandeling ex-vriendin uit Kortrijk

Een Franse politieagent is in beroep veroordeeld tot zes maanden cel. Toen uitkwam dat zijn Kortrijkse partner hem al lange tijd bedroog, zouden de stoppen van de 52-jarige Pierre D. zijn doorgeslagen. Hij zou zijn vriendin urenlang hebben opgesloten in het toilet en zelfs op haar hebben geürineerd.
The post Frans politieagent krijgt zes maanden effectief voor onmenselijke behandeling

Lees meer »

Vrouw (32) gaat partner tot twee keer toe met mes te lijf in Oostende: vijf jaar cel gevorderd voor dubbele poging tot doodslag

Tijdens een hoogoplopende ruzie in hun Oostends appartement stak Heidi R. (32) haar toenmalige partner neer met een keukenmes. Een dik jaar later ging ze de 37-jarige man nógmaals te lijf, deze keer met een steakmes. “Het geweld kwam van beide kanten”, pleitte haar advocaat. De procureur vroeg vijf jaar cel.
The post Vrouw (32) gaat partner tot twee

Lees meer »

Raf Crabbe en Monique De Rudder zijn gouden paar

Raf Crabbe en Monique De Rudder, woonachtig op de Marktplaats in Moorslede, werden in de bloemetjes gezet door het gemeentebestuur. Het koppel viert op 5 oktober hun vijftigste huwelijksverjaardag.
The post Raf Crabbe en Monique De Rudder zijn gouden paar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Onze man in de VS: “Precies één maand voor presidentsverkiezingen is het duidelijk dat 5 november een nagelbijter wordt”

Met president Joe Biden als kandidaat leken de Democraten tot midden juli op een zekere nederlaag af te stevenen. Ze wisten dat tij te keren met vicepresident Kamala Harris als kandidaat. Maar hoewel zij een goede kans maakt om haar verblijf in het Witte Huis met vier jaar te mogen verlengen, is ze volgens alle verkiezingspeilingen nog steeds verwikkeld in

Lees meer »