“Op zijn sterfbed zei hij dat het hem speet”: Riadh Bahri vertelt in ‘Het huis’ over moeilijke band met zijn vader

“‘Als je op mannen valt, ben je hier niet meer welkom, zei mijn vader toen ik vijftien was.”: VRT-nieuwsanker Riadh Bahri (35) toont zich in de voorlaatste aflevering van ‘Het huis’ bijzonder kwetsbaar. Van zijn moeilijke coming-out en autoritaire vader tot het afscheid van zijn zus Raoudha op veel te jonge leeftijd: Riadh heeft een lange en lastige weg afgelegd, maar staat nu positief in het leven. “Zonder de dood van mijn zus zou ik een totaal ander mens geworden zijn”. 

Meer krantenkoppen in België

Voorpost: heel Vlaams, Heel-Nederlands en heel bereid tot actie

Een groep aanhangers van de extreemrechtse groepering Voorpost is zondagmiddag binnengedrongen in het nieuwe opvangcentrum Apollo in Zutendaal. De militanten klommen op het dak en staken er vuurpijlen af. Ze gebruikten een rookbom en rolden antimigratiespandoeken uit. Op Voorpost kan het Vlaams Belang al bijna 50 jaar rekenen. Om te plakken, om te betogen en om asielcentra te bestormen.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Orbán vraagt Zelensky wapenstilstand te overwegen – Rusland claimt vernietiging van Su-27-straaljagers in Oekraïne

De Hongaarse premier Viktor Orbán bezoekt vandaag Kiev, waar hij de Oekraïense president Volodymyr Zelensky ontmoet. Dat meldt de Britse krant ‘Financial Times’. Het bezoek van Orbán, een uitgesproken criticus van de westerse militaire hulp aan Oekraïne, volgt een dag nadat Hongarije het roulerende voorzitterschap van de Europese Unie heeft overgenomen. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »