Ook maandag nog oppassen voor gladde wegen en fietspaden, nog winterse neerslag op komst

Het is maandag nog steeds oppassen geblazen op de weg. Omdat er nog wat winterse neerslag verwacht wordt, kunnen er nog steeds gevaarlijke situaties ontstaan door gladde wegen. Daar waarschuwt het Agentschap Wegen en Verkeer voor.

 

Meer krantenkoppen in België

Gerenommeerd restaurant Epsom maakt plaats om groeiend aantal medewerkers van BrightAnalytics te faciliteren

BrightAnalytics, de West-Vlaamse SaaS scale-up gespecialiseerd in geconsolideerde managementrapportering, heeft onlangs het bekende Epsom Restaurant in Roeselare aangekocht. Deze week starten de werken aan de herontwikkeling van de site, die zal bijdragen aan de verdere groei en de ambitieuze toekomstplannen van het bedrijf.
The post Gerenommeerd restaurant Epsom maakt plaats om groeiend aantal medewerkers van BrightAnalytics te faciliteren appeared

Lees meer »

“Regen van slagen en schoppen”: mannen riskeren celstraf voor zinloos geweld tegen gezin in zomerbar

Een woordenwisseling op de dansvloer van een populaire zomer in Kortemark, ontaardde in bruut geweld. Een jongeman werd bewusteloos gemept en ook de rest van zijn familie kreeg rake klappen. Drie mannen staan nu terecht voor de Brugse rechtbank en riskeren een celstraf.
The post “Regen van slagen en schoppen”: mannen riskeren celstraf voor zinloos geweld tegen gezin in

Lees meer »

“Donderdag weten we meer”: Guardiola heeft nog geen nieuws over blessure De Bruyne, City blijft tegen Inter steken op draw

‘Un jour sans’ vanwege Manchester City. Een goed Inter pakte een punt (0-0). Een matige De Bruyne bleef tijdens de rust geblesseerd in de kleedkamer. “Ik sprak nog niet met de dokters, pas donderdag weten we meer”, zei Pep Guardiola kort. Doku kreeg slechts een korte invalbeurt. Alle doelpunten en hoogtepunten bekijkt u exclusief bij HLN!

Lees meer »

Lode Hullebusch wordt volgend seizoen nieuwe voorzitter van Zulte Waregem

Lode Hullebusch wordt volgend seizoen de nieuwe voorzitter van Zulte Waregem, zo bevestigt de tweedeklasser woensdag via sociale media. De 44-jarige Hullebusch neemt de fakkel over van Carl Ballière, die meer dan tien jaar aan het roer stond bij Essevee.
The post Lode Hullebusch wordt volgend seizoen nieuwe voorzitter van Zulte Waregem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Levensloop Westhoek brengt solidariteit, hoop en muziek samen in Ieper

Op zaterdag 21 september werd in Ieper een nieuwe editie van Levensloop Westhoek georganiseerd, de solidariteitsbeweging van Stichting tegen Kanker. Vanaf 10 uur in de ochtend tot 22 uur ’s avonds brachten meer dan 1.300 deelnemers hun steun uit voor de strijd tegen kanker tijdens een 12 uur durend evenement in het Hamiltonpark. Met tal van optredens en een kaarsenceremonie

Lees meer »