Camille, Bazart, Brihang… meer dan 20 topartiesten zakken af naar Brugge voor De Warmste Week

In de week voor Kerstmis strijkt het team van Studio Brussel neer op ‘t Zand in Brugge voor De Warmste Week. Daar zal Bruggeling Robin Keyaert samen met de drie andere presentatoren van maandag 18 tot zondag 14 december live radio maken en gasten ontvangen die iets vertellen over de actie die ze op poten hebben gezet. Elke dag krijgen de presentatoren ook hoog bezoek van verschillende topartiesten die hun steun komen betuigen door enkele liedjes te zingen op het dak van Het Warmste Huis.

60 West-Vlaamse projecten

De optredens zijn gratis bij te wonen op het terrein van De Warmste Week. Er staan heel wat klinkende namen op de affiche, voornamelijk uit eigen land. De week wordt afgetrapt door niemand minder dan Coely, Bazart, Pommelien Thijs en Regi. Op dinsdag komen Camille, Tom Odell, Clouseau en Average Rob langs. Woensdag 20 december kun je Het Zesde Metaal, Brihang, en ‘t Hof van Commerce live aan het werk zien. Donderdag verzorgen Only The Poets, Berre, dEUS en Lost Frequencies het muzikale avondprogramma. Op vrijdag zullen Compact Disk Dummies, Portland, Metejoor en Used de spreekwoordelijke (en misschien ook letterlijke) vlammen doen branden in Brugge. Laura Tesoro, Froukje en Zwangere Guy sluiten af op de voorlaatste dag van de solidariteitsactie. Op welk tijdstip je precies op ‘t Zand moet zijn om één van de concertjes mee te pikken, kom je hier te weten. (lees verder onder de affiche)

© De Warmste Week

Dit jaar staat De Warmste Week in het thema van ‘Opgroeien zonder zorgen’. Er wordt geld ingezameld voor maar liefst 287 verschillende projecten, geselecteerd door de Koning Boudewijnstichting. In West-Vlaanderen zullen er 60 organisaties – die zich inzetten om kinderen en jongere een veilige plek te bieden – een deel van de opbrengst ontvangen. Die centen komen van luisteraars die plaatjes aanvragen, vrije giften en de talloze acties die over het hele land worden georganiseerd door verenigingen, bedrijven, vriendengroepen… Tot nu toe werden er in onze provincie al 1.581 inzamelacties geregistreerd.

The post Camille, Bazart, Brihang… meer dan 20 topartiesten zakken af naar Brugge voor De Warmste Week is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Anderlecht moet eerste competitiewedstrijd tegen STVV achter gesloten deuren spelen als straf voor stilgelegd bekerduel tegen Standard

Anderlecht zal het tijdens de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen, op 27 juli thuis tegen STVV, zonder de steun van de fans moeten doen. Paars-wit moet die match namelijk achter gesloten deuren afwerken als straf voor het stilgelegde bekerduel tegen Standard van vorig seizoen. Anderlecht zou bij het BAS beroep kunnen aantekenen, maar heeft beslist dat niet te doen.

Lees meer »

Jonge Nederlander in Hasseltse cel voor helpdeskfraude

De Hasseltse onderzoeksrechter heeft een 24-jarige man uit Nederland aangehouden en opgesloten in de gevangenis op verdenking van helpdeskfraude. Hij deed zich voor als bankmedewerker en belde bij slachtoffers aan om hun bankkaart en kaartlezer in handen te krijgen. Dat maakte de lokale politie Limburg Regio Hoofdstad (LRH) bekend.

Lees meer »

Ondanks toenemende druk, blijft Amerikaanse president Biden vastberaden: “Ik blijf in de race en ga de verkiezingen winnen”

De Amerikaanse president Joe Biden heeft nogmaals gezegd dat hij in de race blijft voor een nieuwe termijn als president van de Verenigde Staten. Dat heeft hij verkondigd in een campagnebijeenkomst in de Amerikaanse staat Wisconsin. Eerder op de dag had een groep van prominente Democratische donoren een brief gestuurd naar de 81-jarige Biden waarin ze hem oproepen om zich

Lees meer »

Primus Top Of Darts brengt zes topdarters samen in een spannend toernooi in Kortrijk Xpo

Op donderdag 7 november verzamelen enkele van de grootste namen uit de dartswereld zich in Hal 5 van Kortrijk Xpo. “We strikten Nathan Aspinall, Jonny Clayton, Joe Cullen, Raymond Van Barneveld, Andy Baetens en Fallon Sherrock. De ticketverkoop is al gestart. Snel zijn is de boodschap, want dit dartsevent is uniek in West-Vlaanderen”, zegt medeorganisator Edouard Deprez (35).
The

Lees meer »

Zevende editie van Dwars Door Zulte

Dit weekend staat de zevende editie van Dwars Door Zulte op de kalender. De kids openen het DDZ-weekend en lopen op zaterdagvoormiddag op de Waalmeers in Zulte. De Big Runs van 4, 8 en 16 kilometer vinden plaats op zondagvoormiddag in Olsene (VBS Olsene).
The post Zevende editie van Dwars Door Zulte appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE RODE DUIVELS. Tedesco ziet België niet als favoriet, maar rekent op steun van fans: “We moeten samen eenheid vormen”

Matchdag min één voor de Rode Duivels. Maandag wacht de clash met Frankrijk, deze voormiddag werd er getraind in het Team Base Camp in Freiberg. Met de volledige groep, want ook Axel Witsel was van de partij. Na de korte afreis naar Düsseldorf zullen om 17u45 bondscoach Tedesco samen met Orel Mangala de pers te woord staan in de Düsseldorf

Lees meer »

“Warmte van gezin kunnen we nooit vervangen”: pleegkinderen komen (lange tijd) in ziekenhuis terecht door plaatstekort

Een kinderziekenhuis kan de warmte van een gezin nooit vervangen, terwijl dat net is wat een kind nodig heeft. Dat zegt professor en kinderarts Ann De Guchtenaere van het UZ Gent, dat net als andere ziekenhuizen af en toe pleegkinderen (lange tijd) opvangt door een groot tekort aan crisisopvangplaatsen. Concreet zoekt Pleegzorg Vlaanderen meer dan 400 zulke plaatsen voor dringende

Lees meer »

“Uiteraard win ik liever zelf. Maar ik gun Cavendish zijn 35ste ritzege van harte”: tien razendsnelle vragen voor onze grote sprinttroef Jasper Philipsen

Turijn, Corso Galileo Ferraris. Gedroomd decor vandaag voor de eerste massasprint in deze Tour: Als opwarmertje: tien razendsnelle vragen voor onze grote troef Jasper Philipsen (26). Met steller dezes als leadout, keurig afgewerkt door de kopman. “Bordeaux, vorig jaar, was een hele mooie ritzege. Maar ook… een afknapper.”

Lees meer »