Slagerij ’t Kippenhok in Roksem viert 20ste verjaardag met spaaractie

Op 21 november was het precies 20 jaar geleden dat ’t Kippenhok langs de Zeeweg zijn deuren opende. Uitbaters Marianne Knockaert (51) en Stefaan Vandamme (52) waagden toen de sprong met een niet zo evidente slagerij.

“Ja, we namen wel een risico, maar zijn 20 jaar later blij dat we het gedaan hebben”, vertelt Marianne die voordien regentes lichamelijke opvoeding was. Voor Stefaan waren kippen geen onbekende, want hij groeide erin op en zette de zaak van zijn ouders, een pluimveebedrijf, verder.”

“Om de 20ste verjaardag van hun zaak in de verf te zetten, organiseerde het koppel een spaaractie. Zondag werden de prijswinnaars getrokken. De hoofdprijs (een overnachting) gaat naar Suzanne Wouters, de tweede prijs (een diner) is voor Noel Pottier en de derde prijs (een ontbijt) is gewonnen door Stefaan Dekeyzer.”

“Zeven andere gelukkigen winnen elk een cadeaubon van een zaak in Oudenburg. Op de foto Marianne Knockaert en Stefaan Vandamme, burgemeester Romina Vanhooren, Jeannine Dufoort (mama van Marianne) en Maria Rosseel (mama van Stefaan).

(foto LIN)

The post Slagerij ’t Kippenhok in Roksem viert 20ste verjaardag met spaaractie is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Britse rechter woedend nadat moeder van 12-jarige relschopper reisje naar Ibiza verkiest boven rechtszaak van haar kind: “Ik ben verbijsterd”

Een rechter in Manchester heeft haar uitspraak in de zaak tegen een amper 12-jarige Britse relschopper maandag uitgesteld, omdat de moeder van de jongen op vakantie bleek naar Ibiza. De BBC meldt dat de rechter “verbijsterd” was over de gang van zaken. “Jongens zoals jij hebben hun moeder nodig in hun leven”, zei de rechter boos tegen het kereltje.

Lees meer »

Dorpsrestaurant De Bampoele kent een mooie eerste dag

Het dorpsrestaurant vond vandaag voor de eerste keer plaats in het Dorpspunt/buurtsalon van Krombeke. Er werden 30 buurtbewoners ontvangen, wat meteen een succes was.
The post Dorpsrestaurant De Bampoele kent een mooie eerste dag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rapper Kendrick Lamar zal optreden tijdens Halftime Show van de Super Bowl

De Amerikaanse rapper Kendrick Lamar zal op 9 februari de Halftime Show, het pauzeconcert van de Super Bowl, voor zijn rekening nemen. Dat concert, dat plaatsvindt tijdens de finale van het American Football-seizoen, staat garant voor een muzikaal vuurwerk. In 2022 trad Lamar al eens op tijdens de Super Bowl, als gastartiest tijdens het optreden van rappers Dr. Dre en

Lees meer »

24.000 euro gestolen uit politiekluis in Zeebrugge: “Als dit een ‘inside job’ is, dan is het een regelrechte schande”

Uit een kluis in een kantoor van de scheepvaartpolitie in Zeebrugge is 24.000 euro verdwenen. De Algemene Inspectie van de politie en het parket van Brugge onderzoeken de zaak, waarbij vooral in de richting van de ongeveer 130 politiemensen die er werken wordt gekeken. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vrijdag.
The post 24.000 euro gestolen uit politiekluis in Zeebrugge:

Lees meer »

Katholieke kerk zit samen met (West-Vlaamse) slachtoffers van seksueel misbruik: enkele zullen paus mogen ontmoeten

Vandaag kwamen vertegenwoordigers van de katholieke kerk samen met 34 slachtoffers van seksueel misbruik binnen de kerk. Tijdens het overleg werd besproken wie van hen de paus zal mogen ontmoeten tijdens zijn bezoek aan ons land eind september, maar er is nog geen beslissing genomen. Onder de slachtoffers zijn er enkele uit West-Vlaanderen.
The post Katholieke kerk zit samen

Lees meer »