Relatiedeskundige Rika Ponnet beantwoordt de vraag van de week: “Hoe ga je als vriendengroep om met een scheiding?”

In de wandelgroep van Louise heeft een van de leden zijn vrouw met een handicap verlaten voor een ander. Louise heeft het moeilijk met die nieuwe vriendin. Relatietherapeut Rika Ponnet geeft advies in de podcast "Vraag het aan Rika". 

Meer krantenkoppen in België

Hello Fred bloemenactie in Waregem levert 19.527 euro op

Op 8 en 9 juni organiseerde Fred Verhaeghe de vijfde editie van de Hello Fred boekettenactie in Waregem. Met de opbrengst ervan wil hij onderzoek naar neurologische ziekten helpen financieren.
The post Hello Fred bloemenactie in Waregem levert 19.527 euro op appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kunstenfestival Watou 2024 geeft ruimte aan verbeelding: “Met hommage aan bezieler Gwij Mandelinck”

Dit weekend gaat de nieuwe editie van het Kunstenfestival Watou van start. Van 6 juli tot en met 1 september tonen kunstenaars en dichters tijdens Landscape of the Imagination de kracht van verbeelding op bijzondere plekken in het dorp en Kasteel De Lovie. Kunstenfestival Watou brengt ook een hommage aan dichter Gwij Mandelinck, de oprichter van Kunstenfestival Watou. Hij overleed

Lees meer »

Exitpoll voorspelt politieke aardverschuiving in Verenigd Koninkrijk: Labour haalt monsterscore, Tories lijden zware nederlaag

Volgens de exitpolls wint de Britse oppositiepartij Labour de Britse parlementsverkiezingen met overwicht. De partij van Keir Starmer zou maar liefst 410 van de 650 zetels in het parlement kunnen claimen. De Tories van premier Rishi Sunak volgen op ruime afstand en zakken weg tot 131 zitjes. De Liberal Democrats gaan van 11 naar 61 zetels. Reform UK, de nieuwe

Lees meer »

Kunstenaars en dichters treden weer in interactie met omgeving voor Kunstenfestival Watou

Van 6 juli tot en met 1 september tonen kunstenaars en dichters tijdens Landscape of the Imagination de kracht van verbeelding op bijzondere plekken in het dorp en Kasteel De Lovie. Kunstenfestival Watou brengt ook een hommage aan dichter Gwij Mandelinck, de oprichter van Kunstenfestival Watou. Ook een fietsroute, de poëziepodcast en Watou Live staan weer op het programma.

Lees meer »

Biden in eerste tv-interview sinds rampzalig verlopen debat: “Ik stap alleen uit de race als de Heer mij persoonlijk komt vertellen dat ik dat moet doen”

De Amerikaanse president Joe Biden heeft in zijn eerste televisie-interview na zijn zwakke optreden tijdens het debat met Donald Trump op 27 juni aangegeven dat hij ziek was tijdens dat debat. “Ik voelde me verschrikkelijk”, zei Biden in gesprek met zender ‘ABC’. Biden maakte ook nogmaals duidelijk dat hij niet overweegt om uit de race om het presidentschap te stappen.

Lees meer »

Godelieve Vieren is nieuwe ereburger van Nieuwpoort: “Meer dan verdiend voor alles wat ze voor onze stad betekend heeft”

Zaterdag werd de titel van ereburger van Nieuwpoort uitgereikt aan Godelieve Vieren. Ze krijgt de bijzondere erkenning omwille van haar sociocultureel, politiek en toeristisch engagement in de voorbije decennia. Godelieve Vieren is de 23e ereburger van Nieuwpoort.
The post Godelieve Vieren is nieuwe ereburger van Nieuwpoort: “Meer dan verdiend voor alles wat ze voor onze stad betekend heeft” appeared

Lees meer »

“Ik, een blauwe Conner Rousseau? Ik geloof niet in showpolitiek”: wie is Vincent Verbeecke (29), de nieuwe kandidaat-voorzitter van Open Vld?

Hij kan het goed uitleggen, een das laat hij thuis én hij woonde ooit één vergadering bij van de Jongsocialisten. De jongste kandidaat-voorzitter ooit, Vincent Verbeecke (29), zou zomaar eens de ‘blauwe Conner Rousseau’ kunnen worden, al ziet hij dat zelf anders. Dit is de onbekende woordvoerder van Gwendolyn Rutten, die Open Vld wil redden van de ondergang: “De clans

Lees meer »

Juf Trui feestelijk uitgewuifd in De Plataan

Juf Trui Deseure nam deze week afscheid van haar leerlingen, collega’s en ouders en gaat met pensioen. In GO-basisschool De Plataan in de Mandellaan in Roeselare wordt Trui omschreven als dé juf van het eerste leerjaar.
The post Juf Trui feestelijk uitgewuifd in De Plataan appeared first on KW.be.

Lees meer »