Eindejaarsactie in nieuw jasje

Traditiegetrouw organiseert Unizo Moorslede in december haar eindejaarsactie. Die zit in een nieuw jasje. “Een ingrijpende verandering drong zich stilaan op, zowel voor de handelaars als voor de consument. Verandering betekent echter een nieuwe denkoefening. We zijn de voorbije maanden hard aan de slag gegaan om de puzzel te leggen, het resultaat mag er zijn”, aldus voorzitter Pieter Vanhoutte.

Ondernemersvereniging Unizo Moorslede pakt ieder jaar met haar eindejaarsactie uit. Het initiatief is inmiddels een klassieker, maar toch merkte men bij Unizo dat er wat sleet zat op het concept. “De gekende Moorsleedse stempelkaarten van weleer waren herkenbaar, maar bleken op praktisch vlak voor iedereen toch wat nadelig te worden. In de eerste plaats voor alle handelaars vanwege het tijdrovende karakter, maar ook voor de consument die niet altijd zijn kaarten vol gestempeld kreeg”, aldus Pieter Vanhoutte, voorzitter van Unizo Moorslede. Unizo koos om nieuwe krasloten te lanceren. “Met de nieuwe krasloten zijn de problemen van de baan. Daarbij komt dat de algemene prijzenpot voor iedereen gelijkmatig verdeeld wordt, vermits de kraslotenpakketten bij elke deelnemende handelaar evenveel winnende loten bevat.”

Lokaal winkelen

De prijstrekking heeft plaats in januari. “De aard van de winst wordt daar bepaald. Heb je als consument geluk dat je een winnend lot krast, dan val je sowieso in de prijzen. Dat is ook een leuke bijkomstigheid van de vernieuwde actie.” Het winnende lot dient wel gepersonaliseerd en gedeponeerd te worden bij de handelaar. “Het doel van onze actie is natuurlijk ook dit jaar om lokaal winkelen te promoten. Met dit soort initiatieven zijn we blij dat we daartoe kunnen bijdragen.”

Bij Unizo Moorslede zijn ze ook hun trouwe sponsors erg dankbaar.

“Zij maken mee deze actie mogelijk. Onze return is een doorgedreven reclame die via diverse manieren verspreid wordt. Zo organiseren we jaarlijks in het najaar een afterworkavond, verspreiden we affiches en maken we natuurlijk ook gebruik van sociale media om onze eindejaarsactie in de kijker te zetten”, aldus voorzitter Vanhoutte. (Bert Feys)

The post Eindejaarsactie in nieuw jasje is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Zangkoor Gloriante zingt … van Broadway tot Parijs

Zangkoor Gloriante is al even aan een nieuw werkjaar begonnen. Begin oktober maken ze zich op voor een prachtig concert. Ze brengen een verrassende avond van Broadway tot Parijs en dat op zaterdag 5 en zondag 6 oktober. Wie er nog bij wil zijn, zal zich om kaarten moeten reppen.
The post Zangkoor Gloriante zingt … van Broadway tot

Lees meer »

Oude, verkrotte textielfabriek in Hemiksem moet groengebied worden

Hemiksem wil op de terreinen van een oude, verkrotte textiefabriek een groengebied realiseren. De fabriek, bekend als de ‘Bloemmolens van Hemiksem’ werd in 2010 grotendeels verwoest door een zware brand. Sindsdien staat het gebouw te verkrotten. De gemeente werkt voor het project samen met de Vlaamse Landmaatschappij (VLM), die eigenaar van het groengebied zou worden.

Lees meer »

Twee nieuwe LED-schermen moeten Kuurnse bewoners inlichten over gemeentelijke nieuwtjes: “Zo verbeteren we onze communicatie aanzienlijk”

Twee nieuwe digitale infoborden die een plaatsje kregen op parking Vlaskouter en langs de Brugsesteenweg zullen voortaan de Kuurnse burger inlichten over gemeentelijke nieuwtjes. Daarnaast zullen de borden ook de mogelijkheid bieden aan de Kuurnse handelaar om te adverteren.
The post Twee nieuwe LED-schermen moeten Kuurnse bewoners inlichten over gemeentelijke nieuwtjes: “Zo verbeteren we onze communicatie aanzienlijk” appeared first

Lees meer »

Diamant voor Herman en Lutgarde in Ooigem

Herman Vanderheeren en Lutgarde Deplancke uit de Voetweg in Ooigem werden ontvangen in het gemeentehuis van Wielsbeke. Zestig jaar geleden beloofden ze elkaar eeuwige trouw, wat hen vandaag een diamanten huwelijksjubileum oplevert.
The post Diamant voor Herman en Lutgarde in Ooigem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Aftellen naar de verkiezingen in Roeselare (3): Leegstand tegengaan met lagere huurprijzen en autoluw centrum in het weekend

In de aanloop naar de verkiezingen op 13 oktober leggen we de lijsttrekkers van de verschillende partijen een ‘heet hangijzer’ voor. Een item dat in Roeselare wel eens voor discussie zorgt. Deze week gaan we dieper in op de leegstand in het stadscentrum. Is die werkelijk zo groot? En vooral, wat is voor de verschillende partijen de oplossing voor een

Lees meer »

Eerste thuiswedstrijd voor Kortrijk Spurs A

Balti Kortrijk Spurs A kon op de eerste speeldag niet winnen op het veld van Vamos Stekene – Sint-Gillis-Waas A. Toch graaide de ploeg van voorzitter Jurgen Demolie een puntje mee na de 3-2 eindstand (25/17, 11/25, 26/24, 19/25, 15/13). Zondag staat de eerste thuiswedstrijd in eerste nationale op de kalender.
The post Eerste thuiswedstrijd voor Kortrijk Spurs A

Lees meer »

Tweede zone verlaagde Leieboorden officieel ingehuldigd

Zes jaar na de opening van de vernieuwde Leieboorden bij de Broeltorens is nu ook de tweede verlaagde zone klaar. Op zaterdag 14 september vanaf 16 uur vond het openingsfeest plaats met animatie, muziek, buitenbars en terrassen. Na de officiële inhuldiging om 19 uur volgde een spectaculaire fonteinshow en gratis receptie.
The post Tweede zone verlaagde Leieboorden officieel ingehuldigd

Lees meer »

Schuldige voor dood van Aaron (24) na fatale deathride is bekend, maar er komt geen proces

Het arbeidsauditoraat zal niemand vervolgen voor het dodelijke arbeidsongeval op de site Transfo in Zwevegem in april vorig jaar. De 24-jarige sportmonitor Aaron Delannoy uit Lauwe kwam toen om het leven bij een fatale val van een deathride. De verantwoordelijkheid voor zijn dood ligt bij de werkgever, maar die zal niet vervolgd worden. Er komt wel een bemiddelingsprocedure.
The

Lees meer »

Carrefour kleurt Italiaanser, en breidt ook assortiment halal uit

Carrefour kleurt dit najaar iets meer Italiaans. Eveneens in een poging zich meer van de concurrentie te onderscheiden, breidt de keten ook het aanbod halalproducten uit, met een stevige eigen productlijn. En terug van weggeweest waar die tijdens de energiecrisis was verdwenen: de kant-en-klare braadkip.

Lees meer »