André Stratsaert en Anny Boudry vieren diamanten jubileum

André Stratsaert (82) en Anny Boudry (78) uit de Sittingbournelaan zijn 60 jaar getrouwd. Ze gaven elkaar het jawoord op 9 november 1963. André ging op 14-jarige leeftijd werken in een textielfabriek in Frankrijk. Daar werkte ook de broer van Anny en zo leerde hij haar kennen. “Toen ik 18 was, ging ik voor drie jaar bij het leger”, vertelt André. “Na ons huwelijk hebben wij allebei nog enkele jaren samen in Frankrijk gewerkt. Ik volgde daarna een herscholing tot technicus en werkte daarna tot mijn 60ste bij Belgacom.” Anny werkte ook nog enkele jaren bij de Manufacture Belge de Lampes Electriques in Vilvoorde en bleef daarna thuis om voor het gezin te zorgen. De jubilarissen hebben één zoon Alain, die getrouwd is met Fabienne. Ze hebben twee kleinkinderen: Ilse, getrouwd met Niels, en Stef, getrouwd met Jerina. Zij zijn de ouders van Hailye (4) en Liaz (15 maanden). André en Anny houden van kaarten en zijn vrijwilligers in wzc Huize Zonnelied. De jubilarissen en hun familie werden in het stadhuis ontvangen door schepen Ives Goudeseune. (foto EG)

The post André Stratsaert en Anny Boudry vieren diamanten jubileum is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Wall Street sluit op record

22:04 De S&P500 sloot op een vers hoogtepunt. Tesla drukte stevig het pedaal in na beter dan verwachte kwartaalverkopen. Eli Lilly profiteerde niet van een goedkeuring van zijn Alzheimer-behandeling.

Lees meer »

Jules (11) is gezond en wel, toch moet hij naar het ziekenhuis. “Nergens crisisopvang te vinden voor hem”

In de provincie Oost-Vlaanderen dreigt een jongen van elf deze week in het ziekenhuis te belanden omdat er geen crisisopvang voor hem wordt gevonden. Jules* is nochtans gezond, maar nergens anders is er plaats voor hem. Niet in een jeugdvoorziening, niet bij een pleeggezin. En het ergste: zoals Jules waren er vorig jaar 744 kinderen. “We geven asielzoekers bed, bad

Lees meer »

Michel Platini over ‘zijn’ EK in 1984 tegen België en de komende derby: “De Belgische omschakeling kan ons doen wankelen”

Frankrijk – België als derby op een kampioenschap roept mooie nostalgie op bij Michel Platini. Onderweg naar de EK-titel in 1984 leidde Platini als aanvoerder Les Bleus voorbij België met een hattrick naar een 5-0-zege. Zo groot zal het verschil nu niet zijn: “Frankrijk staat nog een trapje hoger, maar het zal er van afhangen hoe de sterren staan.”

Lees meer »

Opendeurdag seksclub Club Amai trekt 3.000 nieuwsgierigen: “Misschien breng ik volgende week wel een eerste echt bezoekje”

Ruim 3.000 nieuwsgierigen hebben zondag een bezoek gebracht achter de schermen van Club Amai in Hoogstraten (Meer). Alle aanwezige mannen en vrouwen hielden netjes de kleren aan en stapten in een lange rij met het nodige gegiechel naar binnen. De seksclub hield voor een keer geen swingersdag, maar gooide de deuren open voor iedereen die er eens op klaarlichte dag

Lees meer »

EXCLUSIEF. Vlaams gezin dat aan dood ontsnapte in Italiaanse modderstroom doet voor het eerst verhaal: “Ik zei luidop: dit is het, we gaan sterven”

De beelden van hun terreinwagen die verzwolgen wordt door een kolkende rivier gingen deze week de wereld rond. Maar Ameline (28), haar man Fady (24) en hun baby’tje van drie maanden uit het West-Vlaamse Menen kunnen het nog navertellen vanuit Italië, waar hun vakantie eindigde in de Orco-rivier. Ze vertellen hoe hun leven plots, vanuit het niets, in gevaar kwam:

Lees meer »