Lang niet alle ‘ajuinen’ zijn boos op nieuwe geldschieters van Eendracht Aalst

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Duizenden demonstreren in Frankrijk tegen extreemrechts

Duizenden mensen zijn zondag in Parijs en andere Franse steden de straat op gegaan om te demonstreren tegen de opkomst van extreemrechts, na de uitslag van de eerste ronde van de Franse parlementsverkiezingen. Die werden gewonnen door het radicaal-rechtse Rassemblement national (RN) van Marine Le Pen.

Lees meer »

Cafégangers gaan viraal wanneer ze vrouw aanmoedigen die maar niet kan parkeren

Een hilarisch filmpje uit het Britse Warwickshire gaat viraal op sociale media. Op de beelden is te zien hoe een bestuurster moeite heeft om achteruit te parkeren, maar ongelofelijk wordt aangemoedigd door cafégangers. De mannen zaten te wachten op de EK match van Engeland, maar vonden dit de ideale gelegenheid om even op te warmen. Uiteindelijk slaagde de vrouw erin

Lees meer »

“Mensen worden afgeslacht en het kan nog erger worden”: Vlaamse cafébaas bibbert op vakantie in Kenia door hevige rellen

In Kenia zijn afgelopen week ernstige onlusten uitgebroken. Antwerpenaar Robert Vinck, cafébaas in Hemiksem, vertrok maandag nietsvermoedend op vakantie naar het Oost-Afrikaanse land. Momenteel zit hij nog altijd ‘gegijzeld’ in zijn hotel in een residentiële wijk van hoofdstad Naïrobi. “Je hoort dat het op elk moment opnieuw kan escaleren en dat het nog erger kan worden.”

Lees meer »

Duitse politie zwijgt over doodsoorzaak teruggevonden Arian (6): “Het kan zijn dat we nooit zullen weten hoe en wanneer hij stierf”

Een week nadat het levenloze lichaam van de vermiste 6-jarige Arian teruggevonden werd in het noorden van Duitsland, is er nog altijd geen duidelijkheid over wat de Duitse jongen precies is overkomen. De politie verklaarde dat hij niet door een misdrijf om het leven kwam, maar zwijgt over wat er dan wél met hem gebeurde. “Om zijn familie te beschermen”,

Lees meer »

Boezinge op z’n zondags leidt je langs bijzondere plekjes

Op zondagnamiddag 30 juni kun je Boezinge op z’n Zondags beleven. Wandel 4 of 7 km en geniet tussendoor van allerlei animatie. Of vaar met de kajak of waag je aan het suppen. Fietsers verkennen de omgeving langs 19 km autoluwe paden. Vanaf 16.30 uur strijkt Streekgenot neer met muziek op het Katspel in Boezinge en is
The post

Lees meer »

Tuinbeurs ‘Natuur in de kijker’ in LDC De Ster

Op zaterdag 6 juli kunnen tuin- en natuurliefhebbers terecht in LDC De Ster. Naast allerhande planten zullen op deze beurs vooral de natuur, natuurbeleving en meer bepaald bijen, centraal staan.
The post Tuinbeurs ‘Natuur in de kijker’ in LDC De Ster appeared first on KW.be.

Lees meer »

Mandy (33) wilde nog even over haar hoeve vliegen. Tót het vliegtuigje begon te tollen: “Haar vriend probeerde nog zacht te landen, maar het was te laat”

Met het pleziervliegtuigje wilde ze nog even haar geitjes en kippen vanuit de lucht zien. Tot de motor van de Boeing-Stearman PT-17 Kaydet boven Kiewit (Hasselt) sputterde, de oldtimer recht naar beneden viel en de romantische vlucht een dramatische afloop kende. Stewardess Mandy Linder (33) stierf op 100 meter van haar eigen woning, haar vriend – de piloot van het

Lees meer »

“Tabakommegang wordt uniek volksfeest, dankzij meer dan 300 regionale bedrijven”

Het laatste weekend van juli staat op de Meulebeekse parochie ‘t Veld volledig in het teken van Tabakommegang, een jaarlijks groot volksfeest met de klemtoon op gratis aanbod. Het hoogtepunt blijft de vedettenparade op zondag met de Romeo’s, Yves Seghers, Luc Steeno en 2 Fabiola.
The post “Tabakommegang wordt uniek volksfeest, dankzij meer dan 300 regionale bedrijven” appeared first

Lees meer »

Freinetschool De Bonte Specht in Roeselare heet voortaan Fiora: “Nieuwe naam en nieuw logo moeten voor wat meer naambekendheid zorgen”

Freinetschool De Bonte Specht langs de Honzebroekstraat in Roeselare heet voortaan freinet Fiora. “Met de nieuwe naam en een nog mooiere en groenere site willen we de school extra in de kijker zetten”, aldus directrice Bieke Casteleyn.
The post Freinetschool De Bonte Specht in Roeselare heet voortaan Fiora: “Nieuwe naam en nieuw logo moeten voor wat meer naambekendheid zorgen”

Lees meer »