Oudejaarsavond met ‘Glenn Robbins and Friends’ in een tent in Kanegem: “Slechts 85 euro, all-in, tot 3 uur in de morgen!”

Ben je nog vrij op zondag 31 december? Heb je nog geen plannen of zit je met schrik dat je alleen of met zijn twee die avond moet doorbrengen? Dan hebben we goed nieuws, want zanger Glenn Robbins uit Kanegem organiseert een oudejaarsavondfeest ‘Glenn Robbins and Friends’ op hun domein in een stemmige feesttent in de Kleine Ruiseledestraat 1 in Kanegem. Prijs: 85 euro, all-in tot 3 uur in de morgen. En precies op middernacht wordt er ook geklonken met bubbels en zal er vuurwerk te zien zijn.

Het is niet de eerste keer dat Glenn en zijn man Lieven met oudejaarsavond iets organiseren. “We zijn allebei heel sociaal, we komen dus graag met mensen in contact. Toen we nog in Kluisbergen woonden, vierden we oudejaarsavond in onze woonkamer met zo’n 40 aanwezigen”, lacht Glenn (54 op 26 december). “Toen we naar Kanegem verhuisden, besloten we na een periode op deze locatie in een feesttent ook een oudejaarsavondfeest te houden. Vorig jaar waren hier 126 mensen present, waarvan 17 campers. Dit jaar willen we 2023 in schoonheid afsluiten, want de voorbije 12 maanden waren niet zo geslaagd voor ons”, zucht Glenn. “Op 10 januari overleed de moeder van mijn man Lieven. We wisten dat ze zwaar ziek was, maar afscheid nemen is nog altijd iets anders hé. Een goede vriendin Mieke overleed op 53-jarige leeftijd eveneens in enkele weken tijd. Onze twee lievelingspoezen moesten we allebei laten inslapen. We hadden dan ook nog heel wat miserie met de aankoop van een nieuwe mobilhome. Neen, 2023 zat ons niet mee.”

Lieven en Glenn © PADI/Daniël

Glenn en Lieven (48 op 17 januari) besloten dan toch terug een oudejaarsavondfeest te organiseren op hun domein in de Kleine Ruiseledestraat 1 in Kanegem. Vorig jaar traden David Calbo, Kitana en Glenn op. Dit jaar zijn er optredens van Jana Adams uit Aarschot, Stefano uit Harelbeke, Glenn Robbins, Miss Dina Diamond en Miss Daisy Divine. “Voor zondagavond 31 december zijn er al 115 personen ingeschreven, waaronder 22 die afkomen met een camper en hier dus blijven slapen. Er kunnen nog een beperkt aantal mensen erbij. Die avond beginnen we om 18.30 uur en eindigen we om 3 uur in de morgen. De prijs bedraagt 85 euro, all-in tot 3 uur ’s nachts. Duur? Ik denk het niet, want we beginnen met bubbels met lekkere mondstrelingen, gevolgd door carpaccio van hert, veldsla, kweepeer en aardpeer; velouté van witloof met gelakt spek; tarbot met knolselder en valrhona ivoire chocolade; citroensorbet (limoncello, munt); rouleau van parelhoen met pata negra, truffel, spruitjes, crème van rode kool en aardappelgratin; panna cotta met structuren van bloedsinaasappel; mokka met hartig zoet. Toch een méér dan smakelijk menu, met tussenin dan optredens van de artiesten.”

Zo zag de feesttent er vorig jaar uit. Prachtig!

Glenn wilde ook nog kwijt dat hij weldra een duet uitbrengt. Met wat geluk zal dat al binnen twee weken uitkomen. De titel en de naam wilde hij nog niet verklappen, maar wel dat er een goed doel wordt aangekoppeld. (PADI)

Wil je op zondagavond 31 december erbij zijn? Prijs: 85 euro, all-in. Voorschot van 50 euro op rekeningnummer BE58 7555 7479 5579. Wil je met de camper, caravan of tent afkomen? Vraag naar de mogelijkheden via [email protected] – 0472 97 13 23.

The post Oudejaarsavond met ‘Glenn Robbins and Friends’ in een tent in Kanegem: “Slechts 85 euro, all-in, tot 3 uur in de morgen!” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Appartementsbewoners trekken aan alarmbel: “We worden geterroriseerd door een dealer die minderjarigen aan het werk zet met baseballknuppels”

De bewoners van appartementen in Residentie Dirk Martens in de Aalsterse Raffelgemstraat worden geterroriseerd door een drugsdealer. Er is sprake van geweld, bedreigingen en vandalisme. “Hier moet een einde aan komen of er gebeuren ongelukken”, zegt een van de bewoners. Burgemeester D’Haese (N-VA) belooft alvast verscherpt politietoezicht en gaat samen met de syndicus op zoek naar een permanente oplossing voor

Lees meer »

Griekse kapitein blijft aangehouden voor brandstichting op eiland

De kapitein en de eerste officier die vuurwerk afstaken op een jacht in Griekenland, zijn opgesloten in de gevangenis in afwachting van hun proces. Ze worden beschuldigd van brandstichting op het eiland Hydra. Volgens juridische bronnen ontkennen de twee mannen en de volledige bemanning alle betrokkenheid.

Lees meer »

Première danskomedie ‘De Ballroombeker’ doet voeten zweven én maakt deze zomer het mooie weer in het Fakkeltheater

Een zwoele zomeravond vol lach en dans. Zo kan de première van De Ballroombeker samengevat worden. De première van “De Ballroombeker” in het Fakkeltheater was een ware triomf. Het publiek genoot met volle teugen van deze zwoele zomerkomedie, die de perfecte mix bood van humor, dans en emotie. Deze sprankelende voorstelling, geschreven en geregisseerd door Jeroen Maes, liet opnieuw zien

Lees meer »

Rassemblement National van kandidaat-premier Jordan Bardella (28) op kop bij eerste ronde parlementsverkiezingen: “Extreemrechtse golf trekt over Frankrijk”

De eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk zijn gewonnen door het Rassemblement National (RN) van kandidaat-premier Jordan Bardella (28). De partij kreeg 33 procent van de stemmen, zo melden Franse media zondagavond op basis van schattingen. De daadwerkelijke resultaten komen later vanavond binnen. Ondertussen protesteren honderden linkse activisten in hoofdstad Parijs. Dit artikel zal voortdurend worden bijgewerkt met de

Lees meer »

Glen Cuyle van Gym Izegem vervolledigt olympische turnselectie voor Parijs

De Belgische turnbond (KBT) heeft Glen Cuyle voorgedragen bij het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC) voor het behaalde niet-nominatieve ticket voor de Olympische Spelen in Parijs. De 21-jarige Cuyle haalde tijdens de interne selectietesten (op 22 en 29 juni) de hoogste score aan de ringen.
The post Glen Cuyle van Gym Izegem vervolledigt olympische turnselectie voor Parijs appeared

Lees meer »

Brugse hoteliers over start zomervakantie: “Steeds meer lastminuteboekingen”

De zomervakantie staat in de startblokken. Brugge ontvangt een vijfde van haar jaarlijks aantal bezoekers in juli en augustus. Visit Bruges wil vooral met de Triënnale toeristen lokken. Terecht? Volgens hotelier Dimitri Thirion boeken weinig toeristen hiervoor een kamer.
The post Brugse hoteliers over start zomervakantie: “Steeds meer lastminuteboekingen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE GAZA. Israël beveelt nieuwe evacuatie van Khan Younis en Rafah

Het Israëlische leger heeft maandag de evacuatie bevolen van Khan Younis en Rafah in het zuiden van de Gazastrook. Daar werden honderdduizenden Palestijnen enkele weken geleden al gedwongen te vluchten voor gevechten. En duizenden Israëlische ultraorthodoxe mannen zijn zondag in Jeruzalem de straat op gegaan om te protesteren tegen de dienstplicht. Zij doen dit vanwege een uitspraak van het Israëlische

Lees meer »

NVAPlus stelt volledige lijst voor en nieuwe slogan ‘Kies voor meer en beter!’

Middenin een decor van boterbloemen stelde NVAPlus Moorslede zondagnamiddag de volledige lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober voor. Dertien kandidaten wonen in Moorslede, zes in Dadizele en twee in Slypskapelle. Eerder werd al bekendgemaakt dat Gert-Jan Hovaere lijsttrekker wordt en Margaux Vandekerckhove de tweede plaats krijgt.
The post NVAPlus stelt volledige lijst voor en nieuwe slogan ‘Kies voor meer

Lees meer »

“Alles te danken aan pépé Bjorn”: Kyana Annys hoopt na moeilijke jeugd op succesverhaal in darts

Kyana Annys (19) is een beloftevolle darter. De Meense kreeg de smaak te pakken dankzij haar pleegvader en pépé Bjorn Alliet. “Hij is een godsgeschenk”, zegt Kyana, die al een bewogen jong leven achter de rug heeft.
The post “Alles te danken aan pépé Bjorn”: Kyana Annys hoopt na moeilijke jeugd op succesverhaal in darts appeared first on KW.be.

Lees meer »