LIVE BELGIË-SCHOTLAND. Waarom het zeker nu héél bizar is dat Engeland én Schotland in groep Flames zitten

De Red Flames staan voor een cruciaal tweeluik in de Nations League. Als ze beide wedstrijden – vandaag thuis tegen Schotland en volgende week dinsdag 5 december in Nederland – winnen, zijn ze zeker van groepswinst. Die groepswinst levert een ticket voor de Final Four op, waar dan weer twee tickets te verdienen zijn voor de Olympische Spelen van volgend jaar. Op deze pagina zit u goed om de aanloop naar de match en de wedstrijd zelf op de voet te volgen! 

Meer krantenkoppen in België

Robot of een echte vrouw? Restaurantgangers kunnen ogen niet geloven wanneer hun eten opgediend wordt

Er wordt hard gewerkt aan technieken om robots er realistischer uit te laten zien, maar in China denken sommige restaurantgangers dat ze al door een hoogtechnologische machine worden bediend. In een restaurant in Chongqing gebruikt eigenaar Li namelijk haar passie voor dansen – en dan voornamelijk streetdance – om zich voort te bewegen als een robot. En daar is ze

Lees meer »

Lingeriewinkel en Beobank in de Zwanestraat in Torhout

In het pand op de hoek van de Zwanestraat met de Putstraat (foto), waar een tijdje een fitnesszaak heeft bestaan, komt er vanaf half augustus een nieuwe lingeriewinkel.
The post Lingeriewinkel en Beobank in de Zwanestraat in Torhout appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ruimte voor carpoolparking in Geluwe?

Als het van gemeenteraadslid Nino D’Hellem (Team 2030) afhangt, dan komt er op de hoek van de Komerenstraat en Menenstraat (N8) naast de rotonde van de drukke expresweg N58 in Geluwe een carpoolparking.
The post Ruimte voor carpoolparking in Geluwe? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oproep | gebruikt u benzodiazepines?

Benzodiazepines worden vaak voorgeschreven omdat ze kalmerend werken, de slaap bevorderen of angsten remmen. Veel Belgen maken er gebruik van. Er wordt evenwel gewaarschuwd voor het verslavende karakter van deze middelen en voor mogelijke bijwerkingen. De overheid probeert het gebruik terug te dringen.

Lees meer »

Plopsaland vrijgesproken voor zwaar ongeval met Mega Mindy jetski, bediener krijgt opschorting: “Ik was volledig in fout”

Plopsaland De Panne is door de strafrechter in Veurne vrijgesproken voor een zwaar ongeval met de Mega Mindy jetski waarbij een 55-jarige vrouw uit Hofstade vorig jaar zwaargewond raakte aan de arm. De vrouw viel daarbij met haar 5-jarige kleinzoon in het water. De rechter vond dat het pretpark geen enkele fout maakte. Wel schuldig: de 49-jarige man die de

Lees meer »

GBS Goudenregen in de prijzen bij Dieter Coppens voor campagne ‘Byebye gazon’: videogesprek valt in de smaak

‘Maak ook van jouw schoolterrein een biodivers paradijs’. Zo nodigde Dieter Coppens, ambassadeur van de campagne, de scholen in Wevelgem uit om deel te nemen aan Byebye gazon. Tien klassen werden daarvoor beloond met een ijsje, maar vooral het videogesprek met Dieter Coppens viel in de smaak.
The post GBS Goudenregen in de prijzen bij Dieter Coppens voor campagne

Lees meer »

“Hij eet maar één maaltijd per dag”: zijn eisen backstage en alles wat u wilt weten over Bruce Springsteens passage in België

Hij is er. Nu nog in hartje Brussel, straks op de wei van Werchter. Bruce Springsteen was even slapjes door een maagzweer en stemproblemen, maar dat zal hem niet weerhouden van een weergaloos concert én een bezoek aan zijn favoriete Belgische winkel. Wat staat er op zijn setlist? Wat op zijn bankrekening? En wat op zijn 37 bladzijdes tellende rider?

Lees meer »