Opnieuw zoekactie bezig in bos naast woning van vermoorde advocate Claudia Van Der Stichelen

Speurders en de Cel Vermiste Personen zoeken donderdagochtend in Sint-Lievens-Houtem opnieuw naar het moordwapen waarmee advocate Claudia Van Der Stichelen om het leven werd gebracht. Een eerdere zoekactie leverde niets op, onder leiding van Alain Remue zoeken duikers en speurders nu opnieuw naar het moordwapen. De zoektocht spitst zich opnieuw toe op het bos naast de woning van de advocate.

 

Meer krantenkoppen in België

Flakka-gebruiker pleegt inbraak bij dokter in Poperinge en steelt… cactus

De drug flakka doet blijkbaar vreemde dingen met de gebruikers. De rechter van Ieper veroordeelde een twintiger tot 11 maanden voor onder meer een inbraak bij een arts in Poperinge. De druggebruiker ging er bij de dokter vandoor met een cactus.
The post Flakka-gebruiker pleegt inbraak bij dokter in Poperinge en steelt… cactus appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sam Kerkhofs geeft fakkel door aan Play-presentator en Studio Brussel-stem Joris Brys als host van ‘MIDMID’

Sam Kerkhofs onthult dat Joris Brys hem zal vervangen als host van de voetbalpodcast ‘MIDMID’. Dat nieuws volgde in de recente aflevering van ‘MIDMID MEISTER’ over het EK. “We hebben een meeting gehad en we gaan het helemaal anders doen”, grapt Joris Brys, bekend als sportjournalist bij VIER en Play Sports, en ook te horen op radiozender Studio Brussel. Begin

Lees meer »

Ex-Red Flame geeft eerste interview na bekendmaking anorexia: “Ik vlucht van het idee dat ik kan overlijden”

“Een tegenspeler zei dat ik er ziek uitzag. Mijn kleren zakten af. Vanaf dan werd het enkel erger.” Heel Vlaanderen leeft mee met voormalige Red Flame Tine Schryvers (31) die vanochtend heeft bekendgemaakt dat ze al acht jaar met een eetstoornis worstelt. Nu geeft ze voor het eerst een openhartig interview waarin ze dieper ingaat op haar ziekte, én de

Lees meer »

Banksy laat migrantenbootje crowdsurfen op Glastonbury

De anonieme kunstenaar Banksy heeft een opblaasbaar bootje met poppen van migranten laten crowdsurfen op het Britse festival Glastonbury. Dat gebeurde gisteren tijdens het optreden van de band IDLES, waardoor fans in eerste instantie dachten dat het om een stunt van de band zelf ging. Het is niet de eerste keer dat een werk van Banksy op het festival opduikt.

Lees meer »

“Buitenwipper perste familie Schumacher voor 15 miljoen euro af met foto’s van pas verongelukte F1-held”

De Duitse politie heeft een buitenwipper en zijn zoon aangehouden voor het afpersen van de familie van zevenvoudig Formule 1-wereldkampioen Michael Schumacher (55). Dat meldt de Duitse krant ‘Bild’. De mannen, afkomstig uit Wuppertal, zouden 15 miljoen euro hebben geëist en in het bezit zijn van beelden van Schumacher vlak na het ski-ongeluk waar hij nu nog steeds de gevolgen

Lees meer »

N-VA stelt lijst gemeenteraadsverkiezingen voor en start campagne: “Wij zijn de enige centrumpartij en willen geen lokale Vivaldi-regering”

N-VA trekt naar de gemeenteraadsverkiezingen met op de lijst veel zelfstandigen, ondernemers en mensen uit de zorgsector. Bij gewezen parlementslid Manu Beuselinck kriebelt het want hij keert terug als lijstduwer. En er zijn pittige woorden voor de huidige coalitie waarvan N-VA deel uitmaakt. “De doorsnee Oostendenaar voelt zich vergeten”, luidt het.
The post N-VA stelt lijst gemeenteraadsverkiezingen voor en

Lees meer »

Irénée Duriez houdt zomertentoonstelling in Ichtegem

Tijdens de zomermaanden stelt Irénée Duriez (74), internationaal bekend omwille van zijn monumentale bronzen beelden en houtskooltekeningen, opnieuw zijn beeldentuin, inclusief de expositiehal en het museum in de Oude Melkerij in Ichtegem open voor het publiek.
The post Irénée Duriez houdt zomertentoonstelling in Ichtegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eelhart en Jeannine zijn briljanten paar in Zulte

Naar aanleiding van hun diamanten huwelijksverjaardag werden 85-jarige Eelhart Peirs en de 84-jarige Jeannine Degezelle tijdens de receptie gehuldigd door het gemeentebestuur van Zulte. Ze ontvangen naast het diploma van het koningshuis ook een bloemetje.
The post Eelhart en Jeannine zijn briljanten paar in Zulte appeared first on KW.be.

Lees meer »