Noëlly eindejaarsactie deelt 15.500 euro aan bonnen uit

Unizo Staden, Unizo Oostnieuwkerke en Unizo Westrozebeke organiseren voor het derde opeenvolgende jaar samen een eindejaarsactie.

“Met de Noëlly eindejaarsactie willen we niet alleen feestvreugde brengen in de gemeenschap, maar ook het belang van het ondersteunen van lokale ondernemers benadrukken”, vertelt Anja Vandekerckhove, die voorzitter van Unizo Staden is. “Door samen te werken hopen Unizo Staden, Unizo Oostnieuwkerke en Unizo Westrozebeke een positieve impact te hebben op de lokale economie en de verbondenheid binnen de gemeenschap te versterken. Net als voorgaande jaren is de actie tweeledig. Ten eerste verspreiden we een publiciteitsfolder met advertenties van ondernemers en handelaars over heel Groot-Staden. De folder is overigens niet zomaar een boekje. Het is een bewaarboekje dat door inwoners meermaals bekeken wordt. Aan het boekje is opnieuw een leuke wedstrijd gekoppeld. Er zijn een aantal Noëlly-kerstmannetjes in verstopt. Wie het juiste aantal vindt, maakt kans op de hoofdprijs die uit 18 flessen champagne bestaat.”

Lotjesactie

“Het tweede deel van de actie is onze lotjesactie”, gaat Anja verder. “Bij de deelnemende handelaars worden tijdens de actie loten uitgedeeld. Hoeveel loten dat per aankoop zijn, wordt door de handelaar zelf bepaald. Er is een totale prijzenpot van 15.500 euro te verdelen. De eerste prijs is een aankoopbon van 2.500 euro. Verder zijn er ook 3 bonnen van 750 euro en nog eens meer dan 100 bonnen van 100 euro te winnen. De bonnen zijn exclusief te besteden bij de deelnemende handelaars waardoor de lokale economie wordt gestimuleerd.”

Praktisch

“De actie loopt van zaterdag 2 december tot en met zondag 31 december. De lijst met winnende loten zal vanaf 6 januari kunnen worden geraadpleegd via Facebook en bij de deelnemende handelaars. Deelnemers aan de verkoopactie zullen duidelijk zichtbaar zijn in het straatbeeld door de Noëlly-kerstman die voor de deur staat. Dit jaar zijn er opnieuw meer dan 50 deelnemende handelaars verdeeld over de drie deelgemeenten.” (BCH)

The post Noëlly eindejaarsactie deelt 15.500 euro aan bonnen uit is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

ISVAG vraagt wijziging aan voor omgevingsvergunning om afvalverbrandingsoven in Wilrijk open te houden

Afvalintercommunale ISVAG heeft een wijziging aangevraagd voor haar omgevingsvergunning. Het bedrijf kreeg eind 2022 een proefvergunning van 2 jaar maar moet daarvoor voldoen aan verschillende voorwaarden, die enkel haalbaar zijn bij een wijziging van de omgevingsvergunning. "We moeten de impact op de buurt zoveel mogelijk beperken", zegt Kristel Moulaert, algemeen directeur van ISVAG.

Lees meer »

Ex-minister Pieter De Crem spreekt na vier jaar op zijn tanden bijten: “De kiezer heeft Vlaams en rechts gestemd, maar niet op CD&V. Dat moet een belletje doen afgaan”

“Dit was het slechtste resultaat voor CD&V sinds 1946.” Vier jaar beet ex-minister voor CD&V Pieter De Crem (61) op zijn tanden, maar ‘Crembo’ is noch zijn streken noch zijn strijdvaardigheid kwijt. “Voor wat moderniteit zijn we ons programma uit het oog verloren.” En: “CD&V moet de lokale verkiezingen winnen, of de partij verliest nog meer haar handelsfonds.” De Crem

Lees meer »

Owla Showtime Brugge verwelkomt ‘Red Carpet’

Bruggeling Dirk Van Vooren neemt je als gastheer mee op een waanzinnige trip en nodigt je uit om een kijkje te komen nemen in het universum van wereldsterren als Prince, Phil Collins, Katy Perry, Taylor Swift en Elvis Presley. Via de rode loper neem je ook een muzikale Hollywood-duik en wandel je binnen bij de filmpremières van ‘Frozen’, ‘Schindler’s List,

Lees meer »

Glenn vervangt hertenboer Michiel in ‘Boer zkt vrouw’: “Ik ben niet van plan om als oude papa aan de schoolpoort te staan”

Het leven is meer dan werken alleen. Dat beseft Glenn Driesen (32) meer dan ooit sinds hij op jonge leeftijd wees werd. De veeboer uit Weelde zoekt in het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt vrouw’ – hij vervangt hertenboer Michiel, die zich teruggetrokken heeft – dan ook een vrouw die ambitieus en actief is, maar ook kan genieten van het

Lees meer »

N-VA stelt lijst gemeenteraadsverkiezingen voor en start campagne: “Wij zijn de enige centrumpartij en willen geen lokale Vivaldi-regering”

N-VA trekt naar de gemeenteraadsverkiezingen met op de lijst veel zelfstandigen, ondernemers en mensen uit de zorgsector. Bij gewezen parlementslid Manu Beuselinck kriebelt het want hij keert terug als lijstduwer. En er zijn pittige woorden voor de huidige coalitie waarvan N-VA deel uitmaakt. “De doorsnee Oostendenaar voelt zich vergeten”, luidt het.
The post N-VA stelt lijst gemeenteraadsverkiezingen voor en

Lees meer »

Duizenden demonstreren in Frankrijk tegen extreemrechts

Duizenden mensen zijn zondag in Parijs en andere Franse steden de straat op gegaan om te demonstreren tegen de opkomst van extreemrechts, na de uitslag van de eerste ronde van de Franse parlementsverkiezingen. Die werden gewonnen door het radicaal-rechtse Rassemblement national (RN) van Marine Le Pen.

Lees meer »

Nathalie (41) en Ingrid (54) zetten hun huis en hart open voor pleegkindjes: “Water kende ze niet, ze was hysterisch voor elk badje”

Was u geschokt door het verhaal van de kerngezonde Jules (11) die naar het ziekenhuis moet omdat hij nergens anders terecht kan? Hij is niet de enige. Voor 101 baby’s en peuters die bij hun ouders niet veilig waren, was er vorig jaar geen plaats in de crisisopvang. Wij spraken met Nathalie (41) en Ingrid (54), twee pleegmoeders in wier

Lees meer »

Sammy Swaenepoel niet langer op kieslijst van Vooruit-Groen in Izegem: “Niet akkoord met LGBTQ+-beleid”

Kapper Sammy Swaenepoel (44) is niet langer kandidaat op de lijst van Vooruit-Groen bij de gemeenteraadsverkiezingen van oktober in Izegem. Hij stapt op uit onmin met de gang van zaken omtrent het LGBTQ+-beleid binnen de partij. “Ik ben naïef en goedgelovig op de lijst terecht gekomen, nu stap ik er gekwetst en teleurgesteld op en dit na twee jaar inzet

Lees meer »

Vier Zwaantjes verdedigen de tricolore in eigen Zandvoorde

Op 12, 13 en 14 juli is er in Zandvoorde door de plaatselijke Zwaantjes Roller Club de 56ste editie van de Flanders Grand Prix van Vlaanderen inline-speedskating. Er is in dat weekend ook de Cadet Challenge, het officieuze Europees kampioenschap voor die leeftijd. Vier leden van ZRC nemen eraan deel.
The post Vier Zwaantjes verdedigen de tricolore in eigen

Lees meer »