Mandelhoeve in Ingelmunster maakt plaats voor McDonalds

In het voorjaar van 2024 opent de fastfoodketen McDonalds een nieuwe vestiging op de hoek van de Oostrozebekestraat en de Ringbaan.

De slopingswerken zijn ondertussen al beëindigd. Van de verlaten site van manège Mandelhoeve is er na enkele dagen niets meer te zien. Deze site lag er al jaren verloederd bij. Er was wat protest tegen de komst van de fastfoodketen, maar vooral na overleg met de persoon die een klacht indiende kon alles alsnog doorgaan. Het terrein wordt nu mooi effen gemaakt, waarna de bouwwerken van start gaan. In het voorjaar van 2024 wordt de nieuwe vestiging al in gebruik genomen. Op onze foto bemerk je al dat er niets meer te zien is van de vroegere manège Mandelhoeve.

INGELMUNSTER In het voorjaar van 2024 opent de fastfoodketen McDonalds een nieuwe vestiging op de hoek van de Oostrozebekestraat en de Ringbaan.

De slopingswerken zijn ondertussen al beëindigd. Van de verlaten site van manège Mandelhoeve is er na enkele dagen niets meer te zien. Deze site lag er al jaren verloederd bij. Er was wat protest tegen de komst van de fastfoodketen, maar vooral na overleg met de persoon die een klacht indiende kon alles alsnog doorgaan. Het terrein wordt nu mooi effen gemaakt, waarna de bouwwerken van start gaan. In het voorjaar van 2024 wordt de nieuwe vestiging al in gebruik genomen. Op onze foto bemerk je al dat er niets meer te zien is van de vroegere manège Mandelhoeve. (Patrick D.)

The post Mandelhoeve in Ingelmunster maakt plaats voor McDonalds is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Het is nog niet te laat”: dit is het stappenplan van de Democraten als ze Joe Biden toch nog opzij willen schuiven

Het aarzelende optreden van de Amerikaanse president Joe Biden in het debat met zijn Republikeinse rivaal Donald Trump heeft geleid tot een groeiende roep onder Democraten om zijn kandidatuur in te trekken. “Partijen bestaan om te winnen”, zei een ervaren strateeg van de partij tegen The New York Times. “Die man op het podium met Trump kan niet winnen.”

Lees meer »

Allereerste Landbouwprijs voor oud-schepen Johan Vanysacker

De Landbouwraad van Langemark-Poelkapelle reikte de eerste Landbouwprijs uit aan Johan Vanysacker. De Bikschotenaar kreeg de prijs omdat hij als CD&V-schepen twintig jaar lang de belangen van de landbouw in de gemeente verdedigde.
The post Allereerste Landbouwprijs voor oud-schepen Johan Vanysacker appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Bart De Wever zet onze 1.000.000 kiezers bij het grof huisvuil”: Tom Van Grieken haalt zwaar uit naar de “Nieuwe Vooruit Alliantie”

Vlaams Belang was de grootste winnaar van de verkiezingen van 9 juni, maar wordt volgens de partij zelf door de N-VA brutaal aan de kant geschoven bij de Vlaamse formatie. Partijvoorzitter Tom Van Grieken haalde daarom vandaag op het programmacongres voor de lokale verkiezingen in de Nekkerhal in Mechelen zwaar uit naar de “Nieuwe Vooruit Alliantie met de steun van

Lees meer »

Monsterboete voor Fluvius? “Hou mijn hart vast als ik verbruik van twee jaar ga moeten betalen”

De Vlaamse energieregulator VREG onderneemt op dit moment juridische stappen tegen Fluvius. Of dat een monsterboete of dwangsommen zijn, wordt eerstdaags beslist. De netbeheerder moest de IT-problemen die nu al bijna drie jaar aanslepen, oplossen. Deadline: afgelopen zondag 30 juni. Dat bracht HLN-consumentenexperte Safia Yachou aan het licht in april. Maar vandaag zijn er nog steeds duizenden Vlamingen die al

Lees meer »

Na jarenlange celstraf hervalt ‘schrik van de kusthoreca’ bijna direct: vier maanden cel voor twee onbetaalde etentjes in Oostende

Nadine W. (54) bracht in totaal 2,5 jaar achter de tralies door voor talloze feiten van tafelschuimerij. In maart herwon ze haar vrijheid, maar al snel herviel ze in haar oude gewoontes. Dat levert haar nu opnieuw vier maanden cel op.
The post Na jarenlange celstraf hervalt ‘schrik van de kusthoreca’ bijna direct: vier maanden cel voor twee onbetaalde

Lees meer »

Park in Ruiselede zomert twee maanden lang

Vorige maand opende burgemeester Greet De Roo (RKD) het Park voor de start van een zomer vol activiteiten. Er staat alleszins veel muziek geprogrammeerd.
The post Park in Ruiselede zomert twee maanden lang appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vals aanzoek, ongeplande zwangerschap en ongeziene primeur: herbekijk hier de onthutsende seizoensfinale van ‘Familie’

Bij de start van de seizoensfinale van ‘Familie’ leek er vrijdag maar één vraag te overheersen bij de soapfans: wie worden de slachtoffers door de bom die Joris wil laten exploderen op de reünie van de Van den Bossches? Het antwoord was verrassend, maar het slotbeeld van de extra lange aflevering was dat des te meer. De kijker bleef onthutst

Lees meer »