LIVE GROEP A. Man United doet weer slechte zaak na knotsgek duel tegen Galatasaray, wat doet Bayern?

Hoogspanning in groep A van de Champions League. Manchester United moest eigenlijk winnen van het Galatasaray van Dries Mertens, maar de Engelsen geraakten in een knotsgekke match niet verder dan een 3-3-gelijkspel. In het andere duel ontvangt groepswinnaar Bayern München Kopenhagen. Volg alle actie op de voet in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Mathias Meulenyzer neemt het met Zwevegem Sport op tegen ex-club Wevelgem: “We hebben vertrouwen getankt op Varsenare”

Zwevegem Sport, vorig seizoen met vlag en wimpel de titel gepakt in eerste provinciale, gaat door op zijn elan. Op de eerste speeldag werd met 2-4 gewonnen op Varsenare. Komend weekend staat de topper tegen Wevelgem op het programma. Voor ex-Wevelgemnaar Mathias Meulenyzer wordt het iets speciaals.
The post Mathias Meulenyzer neemt het met Zwevegem Sport op tegen ex-club

Lees meer »

Federaal parket onderzoekt mogelijke corruptie bij CFE in verband met bouw hotel Tsjaad, niemand in verdenking gesteld

In het kader van het onderzoek van het federaal parket naar vermoedens van corruptie bij het bouwbedrijf CFE heeft de onderzoeksrechter, in de huidige stand van het dossier, beslist om alle vier personen die gisteren werden meegenomen voor verhoor na huiszoekingen, vrij te laten zonder inverdenkingstelling. Dat maakte het federaal parket donderdag bekend in een persbericht. In het belang van

Lees meer »

Klaar met woke en middelmatigheid? In Ardennen start school voor ‘complotdenkers’ met Willem Engel als ‘hoofd cultuur’

Ben jij een kuddedier dat niet voor zichzelf kan denken? Dan is deze school niet voor jou. Nova Academia – een nieuw instituut in het Waalse Theux – is bestemd voor ‘echte volwassenen’. Vanaf september biedt de school een geluid tegen middelmatigheid, wokeïsme en vrouwen die geen kinderen krijgen. Met Willem Engel als ‘hoofd cultuur’ – en dat allemaal voor

Lees meer »

Knuffelweide voor sterrenkindjes geopend in Harelbeke: “Helpt ouders om hun ondraaglijke verlies te verwerken”

Na de opstart van het sterrenregister in Harelbeke worden sterrenkindjes vanaf nu ook herdacht op de knuffelweide op de nieuwe natuurbegraafplaats in Harelbeke. “Voor ouders die het ondraaglijke verlies van een sterrenkindje moeten verwerken, is er vaak een diepe behoefte aan een fysieke plek om hun kindje te herdenken.”
The post Knuffelweide voor sterrenkindjes geopend in Harelbeke: “Helpt ouders

Lees meer »