Highlight Festival organiseert tweede nieuwjaarsfuif: “Op oudejaar mag het iets meer zijn”

Voor de tweede keer bouwen de organisatoren van Highlight Festival een stevig nieuwjaarsfeestje in de Fenix. Highlight Festival New Years Eve heeft alle ingrediënten die ook het dancefestival in september een succesrecept maken, inclusief hun officieuze resident-dj DJ F.R.A.N.K. en catering van de Yperley.

Met 9.000 bezoekers was Highlight Festival in september opnieuw een schot in de roos. Wie niet kan wachten op de zesde editie van het dancefestival komende zomer kan alvast zijn hartje ophalen op zaterdag 31 december. Surfend op hun succesformule pakken de organisatoren immers uit met Highlight Festival New Years Eve.

“Het is al de tweede editie”, vertelt Lennert Vintevogel, die samen met Niels Pierpont, Jeroen Crombez en Jordy Becquoye instaat voor de organisatie van Highlight Festival. “Eigenlijk wilden we het al eerder doen, maar corona stak telkens stokken in de wielen. De eerste editie vorig jaar was bijna uitverkocht, het werd een heel geslaagd feestje met veel sfeer en ambiance.”

Inclusief drank

“Op oudejaar mag het al eens iets meer zijn en daarom koppelen we het aan een dinner experience in de Yperley van Jürgen Crombez, die ook de vaste cateraar is van de vip-ruimte op Highlight Festival”, vertelt Lennert. “Vorig jaar was dat met honderd eters een groot succes. Ook dit jaar bieden we in de Yperley op de Grote Markt een driegangenmenu all-in aan voor 150 euro, inclusief ticket voor de fuif in de Fenix.”

Wie liever elders zijn feestmaaltijd verorbert maar achteraf in de Fenix de beentjes wil losgooien, kan vanaf 22.30 uur naar daar afzakken. “Met het all-inticket van 60 euro kun je heel de nacht – tot 5 uur ’s morgens alle reguliere dranken zoals bier, cava, wijn, water en frisdranken gratis bestellen”, vervolgt Lennert. “Zo hoef je niet de ganse nacht te sukkelen met je portefeuille of bonnetjes.”

De Highlight-stempel zetten de organisatoren met de inrichting van de zaal. “We kleden de zaal volledig in met een spectaculaire opstelling en lichtshow”, vervolgt Lennert Vintevogel. “Ook voorzien we veel confetti en special effects. De dj van dienst is onze officieuze resident-dj DJ F.R.A.N.K., aangevuld met lokale dj’s zoals The Crunchers, dj Artois en mezelf, lennert V.”

The post Highlight Festival organiseert tweede nieuwjaarsfuif: “Op oudejaar mag het iets meer zijn” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Vizier van Julie Vanloo staat niet op scherp op bezoek bij Minnesota

Julie Vanloo heeft in de WNBA met haar team Washington Mystics een 74-67-nederlaag geleden op bezoek bij Minnesota Lynx. De Belgian Cat stond zaterdagnacht (Belgische tijd) bijna 25 minuten op de court, maar kon geen enkel punt maken.
The post Vizier van Julie Vanloo staat niet op scherp op bezoek bij Minnesota appeared first on KW.be.

Lees meer »

Provençaalse sferen tijdens Franse markt op 5, 6 en 7 juli in Kortemark: “Dit wordt een nieuwe traditie”

Wie het slechte voorjaar snel wil vergeten en reikhalzend uitkijkt naar de zomer, kan op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juli terecht op de Franse markt, georganiseerd door Sfeer in Groot-Kortemark, de vereniging die – de naam zegt het zelf – wat meer leven in de Kortemarkse brouwerij wil brengen.
The post Provençaalse sferen tijdens Franse markt

Lees meer »

Pop-up Lily in Langestraat wil leegstand in de kijker zetten

Marie-Charlotte Vanhaverbeke en Ellen Distave hebben de handen in elkaar geslagen om een leegstand pand in de Langestraat in Oostende een tijdelijke invulling te geven. Nog tot 21 juli heeft concept Store Lily hier een pop-up ingericht met koopjes. En dat was al meteen een succes.
The post Pop-up Lily in Langestraat wil leegstand in de kijker zetten appeared

Lees meer »

Meer dan 270 arrestaties na betogingen in Kenia

De Keniaanse politie heeft meer dan 270 mensen gearresteerd voor het plegen van criminele feiten tijdens de anti-regeringsbetogingen van dinsdag. Al twee weken lang komen vooral jongeren in het land op straat om te betogen tegen de plannen van de regering.

Lees meer »

“Mensen gaan misschien denken dat we menage à trois hebben”: Katy uit ‘B&B zoekt lief’ openhartig over ex en zijn nieuwe partner

“Er zijn tranen gevloeid, er was verliefdheid én een portie drama.” Nee, saai wordt het derde seizoen van ‘B&B zoekt lief’ niet, met dank aan de flamboyante Katy Parmentier (52). Zij ging na lang twijfelen op zoek naar een nieuwe liefde en kreeg daarvoor een bijzondere helper: Liba, de nieuwe partner van haar ex-man. “Sommige dingen waren echt niet voor

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Gouverneur: vijf doden bij Russische aanval in regio Donetsk – Hongarije zegt gesprek met Duitse buitenlandminister af

Hongarije heeft een voor maandag gepland gesprek tussen zijn minister van Buitenlandse Zaken, Péter Szijjártó, en diens Duitse collega Annalena Baerbock geannuleerd, meldt het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken vrijdagavond. Het ministerie stelt dat “een serieus en eerlijk persoonlijk gesprek” tussen de twee ministers “erg belangrijk” zou zijn geweest in het licht van het bezoek van de Hongaarse premier Viktor

Lees meer »

Meer dan 200 kandidaten trekken zich terug na Franse verkiezingen om absolute meerderheid radicaal-rechts te verhinderen

Ruim 200 kandidaten bij de Franse parlementsverkiezingen trekken zich terug. Het gaat vooral om politici van het linkse blok Front Populaire en het Ensemble van president Macron. Ze hopen zo het radicaal-rechtse Rassemblement Nationale van Marine Le Pen en Jordan Bardella te blokkeren. Daarmee moet het grote schrikbeeld voorkomen worden: een absolute meerderheid voor radicaal-rechts in het parlement en een

Lees meer »

Win een familieticket voor de sprookjesmusical Sneeuwwitje in Plopsaland De Panne

25 jaar na de allereerste voorstelling is de Sprookjesmusical Sneeuwwitje van Studio 100 helemaal terug. De absolute sterrencast bestaat uit o.a. Ianthe Tavernier, Michiel De Meyer, Karen Damen, Ruth Beeckmans en Manu Van Acker. Doe mee en maak kans op een onvergetelijke uitstap voor het hele gezin: vier kaarten voor de sprookjesmusical Sneeuwwitje, inclusief toegang tot Plopsaland De Panne.

Lees meer »