Charlie Munger, vertrouweling en rechterhand van superbelegger Warren Buffett, is overleden

Charlie Munger, de vertrouweling van ’s werelds meest invloedrijke belegger Warren Buffett, is overleden. Munger, die uiteindelijk 99 jaar oud werd, belandde eind jaren 70 bij Buffetts investeringsmaatschappij Berkshire Hathaway. Samen maakten ze die groot. 

Meer krantenkoppen in België

“Misschien moet hij stoppen met wenen”: achtvoudig wereldkampioen Ogier haalt stevig uit naar WK-leider Neuville

WK-leider Thierry Neuville heeft de eerste wedstrijddag van de Rally van Griekenland als derde afgesloten na een moeilijke start. Maar nog belangrijker voor de Belg was de pechdag van concurrent Sébastien Ogier. De Fransman reed een lange tijd aan de leiding, tot een turboprobleem hem terugsloeg. Enkele uren na de race haalde de achtvoudige wereldkampioen stevig uit naar onze landgenoot.

Lees meer »

Fietshandel Sovélo organiseert eerste ‘speed tour’ in Aarsele: “De speedbikes worden vaak vergeten”

Op zondag 8 september organiseert fietshandel Sovélo in Aarsele voor het eerst de Sovélo Speed Tour, een fietstocht specifiek gericht op de eigenaars van een speedbike. “Eindigen gebeurt met een drankje en een hapje.”
The post Fietshandel Sovélo organiseert eerste ‘speed tour’ in Aarsele: “De speedbikes worden vaak vergeten” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Arne Willem is al negen seizoenen titularis tussen de palen bij KSV Jabbeke A: “Ik geniet hier van grenzeloos vertrouwen”

KFC Lichtervelde is een team dat KSV Jabbeke nooit mag onderschatten. Een gelijk opgaande partij werd met het kleinste verschil verloren. Nu maken de jongens van de gedreven coach Bart Van Hecke zich op voor de thuisderby tegen Dosko Sint-Kruis.
The post Arne Willem is al negen seizoenen titularis tussen de palen bij KSV Jabbeke A: “Ik geniet hier

Lees meer »

Brandweer moet migrant bevrijden die klem raakt tussen rijdende vrachtwagen in Veurne: “Hij heeft veel geluk gehad”

De hulpdiensten moesten donderdagochtend vroeg uitrukken om een man te bevrijden die geklemd zat tussen de cabine en trailer van een vrachtwagen in Veurne. Het was een passant die de man geklemd zag zitten tussen de rijdende vrachtwagen. “Het gaat om een transmigrant, maar we konden hem nog niet identificeren. Hij heeft veel geluk gehad”, zegt korpschef Peter Billiouw van

Lees meer »

The Fighting Company organiseert boksgala in Dudzele

Bruggeling Wim Lambert, al twintig jaar actief in de bokswereld, hield op 5 augustus The Fighting Company vzw boven de doopvont. Tijd om zelf de stuurknuppel vast te houden en er meteen in te vliegen. De start werd alvast niet gemist, want de trainingen in Sport Vlaanderen lokken volk en in februari volgend jaar staat er een boksgala op het

Lees meer »

“Nooit hang ik nog de held uit”: Vive la Fête-drummer Gino (50) betrapt sluikstortster (70), maar ligt nu zwaargewond in ziekenhuis

“Vrienden zeggen me dat ik het juiste heb gedaan. Maar volgende keer rijd ik gewoon door.” Gino Geudens (50) uit Herentals ligt zwaargewond in het ziekenhuis nadat hij ’s nachts een sluikstorter betrapte. De drummer bij onder meer rockband Metal Molly wilde de 70-jarige vrouw tegenhouden in afwachting van de politie. Maar daar dacht de vrouw duidelijk anders over.

Lees meer »

Vandenbroucke wou miljoenen covidvaccins vernietigen, maar moet ze van rechter eerst tellen

Het zit minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) niet mee. Een rechter verbood hem eerder al om 200 miljoen euro aan vervallen covid-vaccins, geneesmiddelen en testmateriaal te vernietigen omdat het “cruciaal bewijsmateriaal” zou kunnen zijn in een dispuut met de firma Medista. Een andere rechter doet er nu een schep bovenop. Vandenbroucke wordt verplicht om élk pilletje en élke flacon

Lees meer »