Restaurant M Bistro in Nieuwpoort | Sympathiek adres met Michelinster

07:00 Niet elk gerecht in M Bistro in Nieuwpoort is top, maar toch is dit een sympathiek adres, vindt culinair recensent Jan Scheidtweiler. 

Meer krantenkoppen in België

Illegaal krijgt 25 maanden cel voor hele resem diefstallen aan de kust: “Hij kampt met mentale problemen”

Een 49-jarige Algerijn heeft voor de Brugse rechtbank 25 maanden cel gekregen voor een resem diefstallen aan de kust en in Antwerpen. Salah B. schuwde het geweld niet. Het parket had achttien maanden cel gevorderd.
The post Illegaal krijgt 25 maanden cel voor hele resem diefstallen aan de kust: “Hij kampt met mentale problemen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuw welzijns- en zorgpad ‘Samen op Weg’ ondersteunt personen met dementie en hun mantelzorgers

Dinsdag 2 juli werd in Kortrijk het ‘Welzijns- en Zorgpad Dementie: Samen op Weg’ gelanceerd, bedoeld om personen met dementie te ondersteunen bij het navigeren door het complexe zorg- en welzijnslandschap. Niet alleen personen met dementie, maar ook hun mantelzorgers kunnen gebruik maken van het nieuwe welzijns- en zorgpad.
The post Nieuw welzijns- en zorgpad ‘Samen op Weg’ ondersteunt

Lees meer »

Gemeente Kuurne nodigt nieuwe inwoners uit voor welkomstbijeenkomst met voetbal, quiz en rondleiding

De gemeente Kuurne mocht afgelopen jaar bijna 500 nieuwe inwoners verwelkomen binnen zijn gemeentegrenzen. Zoals elk jaar werden alle nieuwkomers uitgenodigd voor een welkomstbijeenkomst, die dit jaar plaatsvond in de nieuwe gemeenteschool Nest. Onder het genot van een hapje en een drankje begon de bijeenkomst met de vertoning van de voetbalwedstrijd België – Frankrijk op groot scherm.
The post

Lees meer »

Afbraak van Heilig-Hart ziekenhuis in Roeselare start in september

In september begint de afbraak van het Heilig-Hart ziekenhuis in Roeselare. Alleen de zuidelijke vleugel van het ziekenhuis blijft staan. In de plaats komen er woningen, appartementen en ook een woonzorghotel, met studio’s en assistentiewoningen. De blikvanger van de nieuwe site is een hoog woonblok van 16 verdiepingen. Daarnaast komt er ook een park. Over 4 jaar zouden de eerste

Lees meer »

Marktkramer die ‘peperduur’ fruit verkocht, bijt van zich af: “We verkopen geen gouden druiven. Die bedragen kloppen niet”

De marktkramer die door de bezoekers van de Kalseibraderij in De Klinge verweten wordt veel te duur fruit en koekjes te hebben verkocht, ontkent de aantijgingen. “We hebben topproducten, en die zijn niet goedkoop. Maar niemand was verplicht om bij ons te kopen”, klinkt het. Enkele klanten kregen naar eigen zeggen een rekening van meer dan 600 euro gepresenteerd voor

Lees meer »

Verdacht overlijden van voormalig Wit-Russische ambassadeur in Duitsland

De voormalige Wit-Russische ambassadeur in Duitsland, Denis Sidorenko, is op 48-jarige leeftijd overleden in zijn geboorteland. Het ministerie van Buitenlandse Zaken in Minsk maakte alleen bekend dat de man overleden is, zonder de doodsoorzaak mee te delen. Onafhankelijke Wit-Russische media die in het buitenland in ballingschap werken, meldden dat Sidorenko op 24 juni uit het raam van een hoog gebouw

Lees meer »

Michel Platini over ‘zijn’ EK in 1984 tegen België en de komende derby: “De Belgische omschakeling kan ons doen wankelen”

Frankrijk – België als derby op een kampioenschap roept mooie nostalgie op bij Michel Platini. Onderweg naar de EK-titel in 1984 leidde Platini als aanvoerder Les Bleus voorbij België met een hattrick naar een 5-0-zege. Zo groot zal het verschil nu niet zijn: “Frankrijk staat nog een trapje hoger, maar het zal er van afhangen hoe de sterren staan.”

Lees meer »