Politie voert onderzoek naar BMW zonder nummerplaten die kort na inbraken rondreed in Houthulst

Politiezone Polder doet een oproep naar getuigen of mensen die meer info hebben over een zwarte BMW 5-serie die afgelopen weekend meermaals opgemerkt werd tussen Houthulst en Staden en zonder nummerplaten reed. Eerder vrijdag werd op drie plaatsen ingebroken in Houthulst.

Zaterdagochtend nog deed de politie een oproep tot alertheid voor inwoners nadat er kort na elkaar drie inbraken werden vastgesteld in Houthulst. Dat gebeurde op vrijdag. De dieven sloegen telkens toe in de namiddag of vooravond. Ze braken de woningen op, doorzochten die en gingen aan de haal met geld en juwelen. Meldingen van de inbraken werden ook gedeeld op sociale media zodat daar ook extra alertheid ontstond.

Afgelopen weekend, dus na de inbraken, werd dan weer een verdachte auto meermaals opgemerkt. “Er werd ons gemeld dat er in het afgelopen weekend een zwarte BMW, 5 serie, zonder nummerplaten opgemerkt werd tussen Staden en Houthulst. Mensen die informatie hebben met betrekking tot de eigenaar/bestuurder van dit voertuig nodigen we uit om hun info over te maken naar [email protected]“, doet politiezone Polder nu een oproep. De auto werd meermaals gespot en beelden circuleren ervan op sociale media. Of het voertuig iets te maken heeft met de inbraken is onduidelijk maar in ieder geval gaat het om een verdachte situatie die de politie wil onderzoeken (JH)

The post Politie voert onderzoek naar BMW zonder nummerplaten die kort na inbraken rondreed in Houthulst is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Na jarenlange celstraf hervalt ‘schrik van de kusthoreca’ bijna direct: vier maanden cel voor twee onbetaalde etentjes in Oostende

Nadine W. (54) bracht in totaal 2,5 jaar achter de tralies door voor talloze feiten van tafelschuimerij. In maart herwon ze haar vrijheid, maar al snel herviel ze in haar oude gewoontes. Dat levert haar nu opnieuw vier maanden cel op.
The post Na jarenlange celstraf hervalt ‘schrik van de kusthoreca’ bijna direct: vier maanden cel voor twee onbetaalde

Lees meer »

Monaco belandt op ‘grijze lijst’ van witwasparadijzen

Monaco is op een internationale ‘grijze lijst’ beland van landen die niet genoeg doen tegen witwassen en terrorismefinanciering. Die status kan buitenlandse investeerders huiverig maken om daar zaken te doen, wat grote consequenties kan hebben voor onder meer de bankensector van de dwergstaat aan de Franse Rivièra.

Lees meer »

Marine Le Pen stelt bevoegdheid van president over het leger in vraag

Op drie dagen van de eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk, stelt Marine Le Pen van de extreemrechtse partij RN de bevoegdheid van de president over het leger in vraag. Volgens haar is de titel van “opperbevelhebber” louter een eretitel, maar is het uiteindelijk de premier die de touwtjes in handen houdt.

Lees meer »

Nieuwe Nederlandse regering, onder leiding van premier Dick Schoof, officieel van start na eedaflegging bij koning 

Vandaag legt de nieuwe Nederlandse regering de eed af. Het kabinet, onder leiding van de partijloze minister-president Dick Schoof, wordt beëdigd door koning Willem-Alexander. Dat gebeurt in Paleis Huis ten Bosch, het woonpaleis van de koning in Den Haag. Na bijna 14 jaar bewind van Mark Rutte, de langstzittende premier in de Nederlandse geschiedenis, komt er een nieuwe ploeg aan

Lees meer »

WECANDANCE pakt uit met inclusief strandevenement Horizon in Zeebrugge

Het strandfestival WECANDANCE in Zeebrugge pakt deze zomer uit met ‘Horizon’: een inclusief strandevenement dat niet alleen een gevoel van gemeenschap bevordert, maar tegelijkertijd twee goede doelen ondersteunt. Met exclusieve toegang tot een deel van het festivalterrein van WECANDANCE.
The post WECANDANCE pakt uit met inclusief strandevenement Horizon in Zeebrugge appeared first on KW.be.

Lees meer »