Oliver Naesen (33) neemt na contractverlenging ook financieel vrede met helpersrol: “In de sport werken ze niet met anciënniteit”

Een nieuw contract. Check! Een tweede kindje begin februari. Check! Oliver Naesen is alive and kicking well, zelfs al voelt hij zich de veteraan in zijn eigen — herdoopte — wielerploeg Decathlon AG2R La Mondiale. En zelfs al zijn de gouden jaren voorbij en moet hij de komende twee jaar met loonsvermindering vrede nemen. “In de sport werken ze niet met anciënniteit. Maar wat ik nu verdien staat nog altijd heel ver van de realiteit van het gewone leven.” 

Meer krantenkoppen in België

Opnieuw verschillende ontploffingen gehoord in Beiroet

Libanon ontwaakt met een zware kater nadat dinsdag tot liefst 2.800 mensen gewond raakten en twaalf doden vielen verspreid in heel het land. Plots ontploften massaal en gelijktijdig duizenden Hezbollah-biepers. De machtige Libanese militie gebruikt die toestellen, waarmee je iemand een bericht of signaal kan sturen, al zeker sinds begin dit jaar op grote schaal. Volgens CNN en ‘The New

Lees meer »

Oorlogsjournalist Robin Ramaekers na ongeziene aanval met ontploffende biepers in Libanon: “7 oktober wordt een heel belangrijke datum”

Libanon ontwaakt met een zware kater nadat dinsdag tot liefst 2.800 mensen gewond raakten en twaalf doden vielen verspreid in heel het land. Plots ontploften massaal en gelijktijdig duizenden Hezbollah-biepers. De machtige Libanese militie gebruikt die toestellen, waarmee je iemand een bericht of signaal kan sturen, al zeker sinds begin dit jaar op grote schaal. Volgens CNN en ‘The New

Lees meer »

Wellicht geen straf voor man die behoefte deed in bankfiliaal

Een 23-jarige Tieltenaar die vastzit op verdenking van roofmoord, wordt in beroep wellicht vrijgesproken. De man deed zijn behoefte in het ING-bankkantoor in Tielt, maar is ontoerekeningsvatbaar.
The post Wellicht geen straf voor man die behoefte deed in bankfiliaal appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ecopolis zet bezorgdheid rond het klimaat om in engagement

Voor het vijfde jaar op rij vindt op 28 en 29 september een editie van Ecopolis in Budascoop in Kortrijk plaats. Met de Zweedse jeugdwerker/auteur Nicolas Lunabba en een extra performance van Lucia Palladino en Lieve Zusjes Stoere Broers rond ‘contemplatief activisme’ is het programma helemaal rond.
The post Ecopolis zet bezorgdheid rond het klimaat om in engagement appeared

Lees meer »

Rouwexpert Manu Keirse over drievoudig verlies van Hilde Crevits: “Dit zal ontzettend veel fysieke en mentale inspanningen vragen”

In amper drie weken tijd moet uittredend Vlaams minister Hilde Crevits (CD&V) afscheid nemen van haar beide ouders én schoonvader. Drie zware klappen om op heel korte tijd te verwerken, iets wat volgens Brugs rouwspecialist prof. Manu Keirse zelf voor de meest weerbare mens een haast onmogelijke opdracht is.
The post Rouwexpert Manu Keirse over drievoudig verlies van Hilde

Lees meer »

Koningskoppel Walter Baele en Liv Van Aelst, olijk duo Maja Van Honsté en Steven Colombeen én feeërieke Line Ellegiers naast ‘Doornroosje’ Lotte De Clerck in sprookjesmusical

Vanaf 12 april 2025 presenteert Deep Bridge een volledig nieuwe versie van de geliefde sprookjesmusical ‘Doornroosje’ in opeenvolgend Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt. Met Lotte De Clerck werd het gedroomde Doornroosje reeds gevonden en nu krijgt ook de rest van de zinnenprikkelende hoofdcast vorm.
The post Koningskoppel Walter Baele en Liv Van Aelst, olijk duo Maja Van Honsté

Lees meer »

Ophef rond nieuwe regels voor toeristen die naar Spanje reizen: “Dit is totaal onrealistisch”

In de reissector is er ophef over nieuwe reisbeperkingen die Spanje binnen een tiental dagen invoert. Hotels, bungalowparken, campings en autoverhuurders moeten vanaf 1 oktober een ‘enorme waslijst’ aan gegevens van hun klanten doorgeven waaronder bankrekening, telefoonnummer en paspoortdetails. Dat schrijft de Nederlandse krant ‘De Telegraaf’. Er is nog veel onduidelijk over hoe dat moet gebeuren.

Lees meer »

Cercle Brugge verliest in eigen huis met 2-3 van Racing Genk

Racing Genk heeft zaterdag op de zevende speeldag van de Jupiler Pro League in het Jan Breydelstadion Cercle Brugge met 2-3 opzijgezet. De bezoekers lieten na de score verder uit te diepen.
The post Cercle Brugge verliest in eigen huis met 2-3 van Racing Genk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Personeel Bandag in Dilsen-Stokkem krijgt motivatiepremie en gaat volgende week opnieuw aan het werk

Bij bandenproducent Bandag in Dilsen-Stokkem hebben vakbonden en directie voor het eerst samengezeten, nadat vorige week duidelijk werd dat de directie de fabriek wil sluiten. Het personeel is bereid volgende week opnieuw aan het werk te gaan, maar de vakbonden hebben de directie wel om een motivatiepremie gevraagd. Die premie is intussen goedgekeurd en een nieuw overleg komt er op

Lees meer »

MULTILIVE CHAMPIONS LEAGUE. Courtois houdt Real voor rust recht tegen Stuttgart, tienkoppig Lille kijkt tegen achterstand aan in Lissabon

Op dit moment begint ook titelverdediger Real Madrid zijn Champions League-campagne. Tegenstander van Thibaut Courtois en co in Bernabéu is Duits vicekampioen Stuttgart. Ook Rode Duivels Zeno Debast en Thomas Meunier staan tegenover elkaar in Sporting Lissabon-Lille. Beide wedstrijden kan u op de voet volgen in deze multilive!

Lees meer »