Nieuwe staatsbon op 5 jaar krijgt rente van 2,60 procent, die op 8 jaar heeft een rente van 2,90 procent

De nieuwe staatsbon op 5 jaar krijgt een rente van 2,60 procent bruto, die op 8 jaar van 2,90 procent, zo maakte het Agentschap van de Schuld bekend. Deze keer is het geen eenjarige staatsbon, maar zullen het verschillende bonnen zijn met een looptijd van 5 en 8 jaar. Intekenen kan vanaf 100 euro. 

Meer krantenkoppen in België

Kamping Kitsch start eigen radiozender samen met Topradio: “Humor die zo flauw is dat je erom moet lachen”

Kamping Kitsch Club lanceert, in samenwerking met Topradio, een eigen radiozender: Radio Kamping Kitsch Club. De online zender is enkel online te beluisteren via de link: Radio Kamping Kitsch Club en gaat van start op zaterdagnamiddag om 16.00 uur.
The post Kamping Kitsch start eigen radiozender samen met Topradio: “Humor die zo flauw is dat je erom moet lachen”

Lees meer »

Vrouw doodgestoken in portaal bij woning Amsterdam

Een vrouw is vanochtend iets voor 10.00 uur doodgestoken in een trapportaal bij een woning in Amsterdam, meldt de politie. Dat gebeurde in de straat Hagenau in Amsterdam-Noord. Een 22-jarige Amsterdammer is aangehouden en wordt gehoord, nog onbekend is wat zijn relatie met de vrouw is.

Lees meer »

De jurk van koningin Máxima kost amper 47 euro: dit zijn de meest betaalbare outfits van de royals

Designermerken als Natan, Armani en Jenny Packham doen vaak gouden zaken door de royals van vandaag. Maar niet elke outfit hoeft een fortuin te kosten. Het gebeurt dat koninginnen en prinsessen (voor hun doen dan toch) extreem goedkoop gaan. Onze koninklijke mode-experte Jelka Van Duyse duikt in de kleerkast van de royals en zoekt naar hun meest betaalbare outfits, die

Lees meer »

Neoprof Jasper Dejaegher zucht: “Frustrerende weken”

Als alles goed gaat maakt Jasper Dejaegher op zondag 14 juli in Kemmel Koerse z’n comeback in het peloton. Sinds eind maart staat de neoprof van Team Flanders-Baloise langs de kant met mycoplasma.
The post Neoprof Jasper Dejaegher zucht: “Frustrerende weken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Waarom eigenlijk niemand wil winnen in Frankrijk

Forse toespraken, gisteravond bij onze zuiderburen. Iedereen lijkt klaar om eraan te beginnen. Op het eerste gezicht toch. In werkelijkheid was dit alles politiek theater. In het geval van de extreemlinkse Jean-Luc Mélenchon en president Emmanuel Macron zelfs een verregaande vorm van cynisme. Dit is de reden waarom.

Lees meer »

Telex sport

AtletiekDe atletiekcarrière van Jonathan Borlée (36) zit erop. De 400 meterloper kan niet deelnemen aan de Olympische Spelen door een blessure aan de hamstrings. Het missen van de Spelen betekent ook het einde van de loopbaan van Borlée, die normaal ging stoppen na Parijs. Dat is bijzonder zuur voor Jonathan Borlée, want normaal zouden de Spelen van Parijs met vader

Lees meer »

Staat ziet inkomsten van niet-opgeëiste erfenissen met de helft dalen, en daar zit Axel Daeseleire voor iets tussen

De overheid heeft vorig jaar ‘maar’ 8,9 miljoen euro geërfd van overledenen van wie geen wettelijke erfgenamen werden gevonden of omdat die de nalatenschap hadden verworpen. Dat is ongeveer de helft minder dan het jaar voordien. Notaris Bart Van Opstal ziet meerdere redenen voor die terugval. Het tv-programma ‘Erfgenaam gezocht’ met Axel Daeseleire speelt onrechtstreeks ook een rol.

Lees meer »