Moeder waarschuwt zoontje voor pakje, maar struikelt er zelf over: “Komt dit pakket recht uit de hel?”

“Er ligt daar een pakje, trap er niet op.” Kristin probeert haar zoon William nog te waarschuwen wanneer ze begin november hun huis verlaten. Maar het jongetje struikelt toch, wat hem een ietwat lacherige reactie oplevert van zijn mama. “Dat had je even niet zien liggen, toch?”, spot Kristin, een fractie van een seconde voor ze er zelf op trapt, haar enkel omslaat en op haar beurt tegen de grond gaat.

 

Meer krantenkoppen in België

Massagefestival in het groen van Moorsele: “In vijf cabines maak je kennis met allerlei technieken”

Verschillende massagetechnieken, een gezellige loungebar en zelfs een kidscorner? Welkom bij het Massagefestival van Moorsele. Te midden het groen van de landelijke natuur, verwelkomt Joke Lenez (56) iedereen op 20 en 21 juli. “En wie helemaal geprikkeld wordt, kan hier meteen ook les volgen.”
The post Massagefestival in het groen van Moorsele: “In vijf cabines maak je kennis met

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Zowel in Rusland als in Oekraïne schade door nachtelijke droneaanvallen

Hongarije heeft een voor maandag gepland gesprek tussen zijn minister van Buitenlandse Zaken, Péter Szijjártó, en diens Duitse collega Annalena Baerbock geannuleerd, meldt het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken vrijdagavond. Het ministerie stelt dat “een serieus en eerlijk persoonlijk gesprek” tussen de twee ministers “erg belangrijk” zou zijn geweest in het licht van het bezoek van de Hongaarse premier Viktor

Lees meer »

“Saluté!”: Burgemeester drinkt water uit Gardameer na ernstige uitbraak van norovirus

De Italiaanse gemeente Torri del Benaco, aan het Gardameer, werd afgelopen week geteisterd door een opmars van het norovirus. Zeker 1.000 inwoners en bezoekers raakten besmet en meer dan 300 mensen werden opgenomen in het ziekenhuis. Volgens de Italiaanse autoriteiten is de uitbraak op de populaire vakantiebestemming intussen wel voorbij. Burgemeester Paolo Formaggioni uit het naburige dorp Brenzone besloot dat

Lees meer »

SMUS organiseert jaarlijkse open air ‘Club Sudato’ onder R8-brug

De Kortrijkse vzw SMUS, opgericht door Winok Hanssens (23), Tore Devos (27) en Arthur Van Mol (27), organiseert op 5 en 6 juli hun jaarlijkse open air ‘Club Sudato’ aan de Dumolinlaan onder de R8-brug. Bestel je tickets via sudato.club.
The post SMUS organiseert jaarlijkse open air ‘Club Sudato’ onder R8-brug appeared first on KW.be.

Lees meer »

Komt de Franse hoogmoed voor de val? “Na De Bruyne volgt de woestijn”: analisten en ex-spelers les Bleus laatdunkend over Rode Duivels

“Sorry, maar wij zijn beter dan België”: enkele Franse analisten en ex-internationals kunnen de denigrerende uitlatingen over de Rode Duivels niet laten. Zij zien zich – gesterkt door de historie – in een kampioenschap niet verliezen van ‘les petits belges’. Of komt de Franse hoogmoed voor de val? Want als zelfs José Mourinho op het vorige EK de Franse arrogantie

Lees meer »

Brabantse festival Paradise City op weg naar straffe wereldprimeur voor zijn tiende editie volgend jaar: “Idee zorgt voor levensvreugde”

De knaldrang was groot op Paradise City. Met dank aan – onder andere – de Orbit Stage, een gloednieuwe volledig uit hout opgetrokken arena inclusief 360 graden ravebalkon. Dé blikvanger van het driedaagse festival in Perk (Steenokkerzeel) dat er elk jaar nog groener op wordt. Op naar een straffe primeur in 2025: een tiende editie die op volledig pure hernieuwbare

Lees meer »

Europa zal lastpak Orban wel overleven

Hongarije is het volgend half jaar voorzitter van de EU, en dat betekent dat euroscepticus Viktor Orban vol in de schijnwerpers staat. Hoewel de Hongaarse premier als een lastpak te boek staat, wordt niet verwacht dat hij veel problemen kan veroorzaken.

Lees meer »

Man aangehouden na uit de hand gelopen burenruzie: Jan in ziekenhuis overleden nadat hij door auto aangereden werd

Een jarenlange burenruzie in Ouwegem (Kruisem) is begin deze week tragisch afgelopen. Eén van de betrokkenen, Jan Clauwaert, werd op dinsdag 25 juni aangereden na alweer een ruzie. De man werd naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij maandag overleden is. Meer info over de precieze omstandigheden van het ongeval ontbreekt, de aanrijder werd aangehouden.

Lees meer »

Glen Cuyle van Gym Izegem vervolledigt olympische turnselectie voor Parijs

De Belgische turnbond (KBT) heeft Glen Cuyle voorgedragen bij het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC) voor het behaalde niet-nominatieve ticket voor de Olympische Spelen in Parijs. De 21-jarige Cuyle haalde tijdens de interne selectietesten (op 22 en 29 juni) de hoogste score aan de ringen.
The post Glen Cuyle van Gym Izegem vervolledigt olympische turnselectie voor Parijs appeared

Lees meer »

Kathleen Vermang is verruimingskandidaat op lijst Team Bredene: “Ik wil ook buiten het onderwijs mijn steentje bijdragen”

Kristof Vermeire, kopman van Team Bredene, heeft onlangs een nieuwe verruimingskandidaat voor zijn lijst voorgesteld. Het gaat om Kathleen Vermang, onderwijzeres aan de Oostendse GO!-basisschool Vogelzang. “Ik vond het moment aangebroken om iets te doen voor mijn gemeente”, verklaart Kathleen haar debuut in de lokale politiek.
The post Kathleen Vermang is verruimingskandidaat op lijst Team Bredene: “Ik wil ook

Lees meer »

Kortrijk Spurs stelt nog eens vier nieuwe youngsters voor

Eerder werd bekend gemaakt dat de youngsters Kobe Grymonprez, Matt Rotsaert, Flint Waleson, Tiemen Van Brussel en Jules Isebaert Kortrijk Spurs trouw blijven. Nu stellen de Spurs nog eens vier nieuwe jonge talenten voor die de club komen versterken.
The post Kortrijk Spurs stelt nog eens vier nieuwe youngsters voor appeared first on KW.be.

Lees meer »